Nieuwe Pokémon Black & White trailer


Nintendo heeft een uitgebreide trailer gelanceerd over alle vernieuwingen in Pokémon Black en White. In het Japans uiteraard, maar ook zonder de voice-over te begrijpen zijn er genoeg nieuwe dingen te zien. De veranderende seizoenen bijvoorbeeld. In Pokémon Black en White gaat de zon niet alleen iedere avonds onder, het wordt ook winter, lente, zomer, herfst en daarna weer winter. Het enige verschil met de echte wereld is dat een seizoen in het spel maar één maand duurt. Gedurende een jaar maak je alle seizoenen dus drie keer mee. Uiteraard heeft ieder jaargetijde ook zijn eigen zeldzame Pokémon die je alleen die maand kunt vangen.

Een andere feature waar de trailer uitgebreid bij stilstaat is Global Link. In essentie een website waar je vanaf je DS Pokémon naartoe kunt sturen om er dan (vanaf je pc) minigames mee te spelen. Nintendo kan Global Link ook gebruiken om zeldzame Pokémon te introduceren die je alleen op de website kunt vangen en het wordt mogelijk om Random Matches te organiseren met andere trainers op het internet. Het komt nog lang niet in de buurt van de online-mogelijkheden in Sony- en Microsoft-spellen, maar voor Nintendo is dit alles behoorlijk ambitieus.

[g.forum]

Lees ook:Pokémon Black & White Nintendo’s eerste spel met video chat
Lees ook:Kijken: eerste bewegende beelden Pokémon Black en White
Lees ook:Pokémon Black & White 2 aangekondigd voor de Nintendo DS
Lees ook:Eerste screenshots Pokémon Black en White
Lees ook:Filmpjes van de gevechten in Pokémon Black en White

5 reacties op “Nieuwe Pokémon Black & White trailer

  1. Linkster/G.Tom

    Ik krijg er al zin in =D Yes, een nieuw avontuur!

      /   Beantwoorden  / 
  2. riccardo

    mowheee zegt de koe. ik vind de serie uitgemolken het is niet leuk meer

      /   Beantwoorden  / 
  3. riccardo

    en ze worden steeds leleker

      /   Beantwoorden  / 
    1. Lucky Luke

      Dat is niet zo, ze baseren ze gewoon steeds op andere dingen, want eigenlijk waren de eerste pokemon het lelijkst (gen. 1) het wordt gewoon verbeterd en ze zien er best uit.

        /   Beantwoorden  / 
  4. Matthijs

    Al is de televisieserie al jaren verneukt, evenals veel van de Pokémon die er steeds weer bijkomen, die spellen blijven toch geweldig. En dit ziet er super uit. Blijft hetzelfde principe maar toch steeds weer mooiere spellen en urenlang speelplezier. Enige minpuntje is weer dat je voor zoveel extra’s en het vullen van je Pokédex internet nodig hebt (ik heb zelf een router waarmee m’n DS niet werkt). DPP waren aardige spellen voor de DS, HGSS waren al wat verbeterd (volle touchbediening) en ze zijn er nu duidelijk achter hoe ze met Pokémon het maximale uit de DS kunnen halen. Kan niet wachten.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.