Zelfs de website van Contra 4 is gaaf


Okee, we weten allemaal dat Contra 4 heel gaaf wordt (en zoniet, dan heb je niet goed opgelet slaapkop, ik heb er al veel te vaak over geschreven en zelfs de boxart kreeg een eigen nieuwsbericht). Het spel is gemaakt dóór en vóór fans van de serie en dat merk je. Konami en Wayforward doen er alles aan om niet alleen te zorgen dat Contra 4 speelt zoals de oude Contra's, het spel moet ook voelen alsof het echt uit dat tijdperk komt.

En in dat licht presenteert Konami vandaag: de officiële website! Een stoere website voor mannelijke mannen. Als je ergens op klikt, waar dan ook op, volgt er meteen een explosie. De muziek is om kippenvel van te krijgen en de tekst laat zich lezen als de handleiding van een NES spel uit de jaren tachtig.

De omschrijving van het "Hunter" wapen bijvoorbeeld:

"Soldiers, especially Contra soldiers, have a lot on their mind. For those days when you can't be bothered by concepts like "aiming," the hunter will seek out hostiles on its own so you can enjoy the finer things in life – like jumping over bottomless pits and avoiding certain death."

Ook leuk (eigenlijk zijn ze allemaal leuk, maar ik zal twee voorbeelden uitkiezen) is de omschrijving van "Dirk McShooter," de welbekende Contra-vijand die altijd stil blijft staan terwijl hij op je schiet.

"Dirk thought he was the luckiest alien humanoid around when he saw the job posting: good pay, benefits, free trip to Earth, stand in place, decent aim preferred. In the moments since the shirtless super-commando opened fire, he's begun to question that decision."

Snel kijken dus.

De afdeling "videos" is helaas nog niet geopend, maar bij de beschrijving van de wapens heeft ieder wapen al wel een kort filmpje.

Bron: Konami

Zie ook:
- Bonus Content voor Contra 4 (Speelbare Probotectors! Unlockable NES games!)
- Contra 4 boxart/releasedate
- Contra IV muziek bezorgt kippevel

Lees ook:Bewegende beelden Contra ReBirth
Lees ook:Contra Rebirth in augustus naar Europa
Lees ook:Wacht, wat? Contra ReBirth!?
Lees ook:Contra 4 boxart/releasedate
Lees ook:Contra IV aangekondigd! Voor Nintendo DS!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.