Animal Crossing dagboek – dag 30

Ik dacht vandaag dat ik het ei van Columbus had gevonden. Die ene geniale oplossing die zo simpel is dat iedereen hem over het hoofd ziet. Ik zou gewoon mijn ouderwetse duikmasker opzetten! Een knappe bij die daar nog doorheen komt, dacht ik. Op m’n gemak zou ik veilig en comfortabel een bij kunnen vangen, dacht ik. Het kon niet mislukken, dacht ik.

Nou, er leven hele knappe bijen in Costanza! Hoe het mogelijk is, ik heb geen idee. Maar toen ik eenmaal weer een bijenkorf uit de boom had geschud en de bijen op me af kwamen (ik bleef natuurlijk nonchalant op ze staan wachten met m’n duikmasker op), werd ik net zo hard gestoken als gisteren! Wat zijn dat voor superbijen?

Bekijk het hele Animal Crossing dagboek
Wat is Animal Crossing eigenlijk?

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 28
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 29
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 35
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 70
Lees ook:Nieuwe Animal Crossing movietrailer

4 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 30

  1. Framboos

    Ik volg je dagelijkse AC beslommeringen met veel plezier Erik, ga zo door!

    Ikzelf heb ook vreslijk veel plezier gehad met de Cube versie. Elke dag toch eventjes je dorp checken…..
    Zo te lezen hebben de personages in WW volop nieuwe tekst en eigenschappen gekregen. Maar hoe zit het nu eigenlijk met de meubels/tapijten/huizen en dergelijke? Veel reviews zeggen dat er vrijwel niets is veranderd t.o.v. de cube-versie. Wat vind jij daar van? Of is het accent van het spel verschoven van “verzamelwoede” naar “sociaal bezig zijn”?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Bedankt voor het compliment. :)

    Ik speel het spel nu al ongeveer een maand, en ik zou zeggen dat de voorwerpen (meubels, tapijt, behang, etc) voor ongeveer 80% rechtstreeks uit de gamecube versie komen. De andere 20% is helemaal nieuw voor me.

    En gelukkig zijn alle teksten van alle bewoners wel helemaal nieuw. :D Ik heb nog niet één keer een gesprek gehad dat ik ook al op de gamecube versie had. En ook de communicatie tussen de dieren onderling is echt heel grappig. Een beetje beperkt, maar ze hebben toch meningen over elkaar, versturen brieven, en hebben af en toe gesprekken (als je ernaast gaat staan zie je wat ze zeggen tegen elkaar!) Ik moet zeggen dat ik daar op dit ogenblik ook meer door gefascineerd ben dan het verzamelen. Misschien dat daarom de focus van dit dagboek daar wat meer op ligt. ;) Maar het verzamelaspect is nog net zo sterk aanwezig. Ik ben op dit moment bezig de hele Snowman-set compleet te krijgen, voordat het lente wordt. Ik zal daar ook eens een stukje over schrijven.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Mylène

    Ik heb precies dezelfde ervaring gehad, ik kreeg op een dag een gasmasker van iemand, en ik dacht: wat nou als ik hem opzet EN dan bijen ga vangen, dan kunnnen ze me dan toch niet meer steken en heb ik genoeg tijd om ze te vangen. Ik dacht nog bij mezelf; wat ben ik slim om daarop te komen, maar het vervolg was dus dat ik ondanks die “beschermende masker” TOCh gestoken werd, en dat ik knap wel 10 minuutjes kwaad was op die stomme makers van ac., maar ondertussen heb ik wel twee keer een bij gevangen! Eentje gedoneerd en eentje verkocht voor maar liefts 4500!

      /   Beantwoorden  / 
  4. karina

    bij mij is het net zelfde gebeurd ik dacht”ja die zullen me zo vast niet kunnen steken”maar toch!!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.