Republique naar PS4 als ouderwetse stealth game


Deze ziet er leuk uit. Republikque begon een paar jaar geleden als episodisch avonturenspel voor iPhone en iPad, en komt nu in z’n geheel naar PlayStation 4. Inclusief verbeterde graphics en een compleet nieuwe besturing.

Dat zit zo: op iOS konden spelers zogenaamd beveiligingscamera’s hacken om hoofdrolspeelster Hope op die manier vanaf afstand te helpen. Dat was perfect voor touchscreens, maar niet zo handig voor de DualShock 4. Vandaar dat we Hope op de PS4 rechtstreeks mogen besturen. Het wordt dus een heel ander spel. Een traditionele stealth-game eigenlijk, al bekijk je de actie nog steeds door beveiligingscamera’s. Een beetje zoals de vaste camera-perspectieven in de eerste Resident Evil-spellen. Ik ben erg benieuwd hoe dat werkt in combinatie met verstoppertje spelen voor de bewakers.

Republique verschijnt later dit jaar voor de PlayStation 4.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Nieuwe trailer indiegame Tokyo 42
Lees ook:2D actiespel CounterSpy ook naar PS4, nieuwe trailer
Lees ook:Ubisoft’s virtual reality Star Trek simulator
Lees ook:Ubisoft´s nieuwe Rabbids-spel: geen mini-games meer!
Lees ook:Link’s Crossbow Training: meer dan een on-rails shooter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.