Metroid Prime: Trilogy kost deze week maar een tientje


Metroid Prime: Trilogy is deze week in de aanbieding op de Wii U eShop. Dat is op zich niet zo bijzonder. Tot nu toe kregen alle digitale Wii-spellen een lanceerkorting. Vorige week was Donkey Kong Country: Returns extra goedkoop en de week daarvoor Super Mario Galaxy 2. Toch is deze aanbieding om 2 redenen interessant.

 • Veel waar voor je geld. Dit pakket bevat Metroid Prime 1, 2 en 3. Een van Nintendo’s allerbeste spellen en 2 oerdegelijke vervolgen. Op de Wii heb ik deze compilatie overgeslagen omdat ik alle spellen al los in de kast had staan, maar voor €9,99 wordt het wel heel moeilijk om nee te zeggen. Helemaal omdat je in deze versies van MP1 en 2 (die oorspronkelijk voor de GameCube verschenen) rechtstreeks op vijanden kunt richten met de Wiimote.
 • Dit spel is zeldzaam. Tegenwoordig tik je de meeste Wii-spellen voor een habbekrats op de kop op sites als eBay of Marktplaats, maar Metroid Prime: Trilogy verscheen in 2009 in een beperkte oplage. Een paar maanden na de release was hij al nergens meer te vinden en tweedehands exemplaren zijn meestal duurder dan de oorspronkelijke winkelprijs. Dit is voorlopig je enige kans om deze spellen zo goedkoop te spelen.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Gerucht: Nintendo plant Metroid Prime Trilogy voor Wii
Lees ook:Metroid Prime Trilogy ook naar Europa
Lees ook:Ex-Metroid Prime programmeurs richten nieuwe studio op
Lees ook:Metroid Prime 1, 2 & 3 op één schijfje naar de Wii
Lees ook:15 Maanden PS Plus voor de prijs van 12

2 reacties op “Metroid Prime: Trilogy kost deze week maar een tientje

 1. Y-Fuzz

  Meteen aangeschaft. Kan ik eindelijk mij Wii ook opruimen aangezien ik deze alleen voor prime 1+2 nog aangesloten had.
  De focus voor verschillende Metroid titels bij de launch van de Wii U VC en de GBA en Wii uitbreiding geeft me hoop dat we dit jaar nog iets te zien krijgen van een nieuwe Metroid.

  Het kunnen natuurlijk ook zoethoudertjes zijn en dat Metroid net als bij de 64 een generatie overslaat:(

    /   Beantwoorden  / 
 2. Berend Jan

  Ik was vorige maand nog aan het zoeken voor een goede versie voor de Wii maar kon er geen een vinden voor het bedrag dat ik wilde betalen (30 euro). De week erna werd dit aangekondigd ik was als een kind zo blij.
  .
  Wel is het wel heel erg pijnlijk zichtbaar hoe de spellen zijn verouderd. Dat had ik vorige jaar al, bij Timesplitters 3. De spellen van de GameCube hebben echt dikke lijnen en grote vlakken.
  .
  Als je het in perspectief ziet ziet Metroid Prime er nog erg goed uit. Het speelt wel fijn wel en voor de prijs van €3,33 per spel is het een lachertje.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.