Animal Crossing dagboek – dag 44

In het begin was het alleen maar "Hallo," "Kopje koffie?" en "Bedankt", maar inmiddels is Brewster al een stuk spraakzamer geworden. Ik weet onderhand al aardig wat van hem af. Dat hij vroeger een cafe had in de grote stad bijvoorbeeld. Maar dat liep niet al te best. "Het waren donkere tijden. Ik was bitter en mijn koffie was bitter." Gelukkig gaat het hem hier in Costanza beter af. Hij lijkt me nu erg gelukkig.

En Brewster is niet het enige personage dat ik heb leren kennen. Door dagelijks met ze te gaan praten ben ik al heel wat te weten gekomen over de insecten-fobie van Blathers, en over de verdrietige familie-geschiedenis van Able en Mabel. Het zijn mooie afgeronde verhaallijnen die je als een soort dagelijkse soap gepresenteerd krijgt. Ik ben echt gehecht geraakt aan die personages. Bij Brewster heb ik het gevoel dat zijn verhaallijn nog niet is afgerond. Hij laat telkens hints vallen over een dramatische gebeurtenis in het verleden, maar ik kom er niet achter wat dat dan is. Zoals vandaag: "Hij is een goede man die Blathers. Ik ben hem heel wat verschuldigd. Ik denk dat ik hem nooit genoeg kan bedanken." Wat moet ik daar nu weer van denken?

Bekijk het hele Animal Crossing dagboek
Wat is Animal Crossing eigenlijk?

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 11
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 24
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 47
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 386
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 330

6 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 44

  1. 3R!K

    misschien dat blathers hem een plaatjes gaf in zijn museum voor zijn cafe?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Ikkedus

    Ik vind je A.C. dagboek leuk om, te lezen, maar even iets heel anders: die tekeningen die er steeds bijstaan als je schrijft vind ik geweldig, maak je die zelf? En zo ja: welke materialen om ze te tekenen gebruik je daarvoor (dat vraag ik omdat ik van tekenen houdt)?

      /   Beantwoorden  / 
  3. Erik

    @Ikkedus: Dankjewel! Leuk om te horen. :) Ik maak alle illustraties inderdaad zelf. Het is voornamelijk acrylverf. Eerst maak ik heel snel een schets met potlood, daarna schilder ik de kleuren (acrylverf droogt supersnel), en als laatste doe ik met een zwart kleurpotlood de fijne lijntjes neerzetten en nog wat details aanbrengen.

    Wat voor materiaal gebruik jij dan meestal?

    @3R!k: Ja, zoiets zat ik ook te denken. Maar ik heb het gevoel dat er meer achter zit. Misschien dat hij eerst echt door een heel diep dal is gegaan, en dat Blathers hem letterlijk uit de goot heeft getrokken ofzo. Anders zeg je toch niet “I don’t think I can ever thank him enough”? Nouja, misschien hoor ik één dezer dagen het hele verhaal van hem.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Antylopix

    Ik heb hem ook besteld heb hem waarschijnlijk volgende week ofzow

    Kan egt niet wagten!!!

      /   Beantwoorden  / 
  5. Erik

    Gefeliciteerd! Welkom bij de club. :)

      /   Beantwoorden  / 
  6. Antylopix

    haha dankje:P

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.