Dumb Ways To Die (in computerspelletjes)


Ken je het Dumb Ways To Die-filmpje? Het Australische metrobedrijf wilde haar passagiers een paar weken geleden waarschuwen om niet te dicht bij de rand van het perron te staan, en het resulterende animatiefilmpje was zo leuk dat het als een viral de hele wereld over ging. Als je hem nog niet kent: ga gerust even kijken. Het filmpje is erg grappig en ondanks alle onthoofdingen helemaal niet eng.

En nu is er ook een versie met computerspelletjes! Eenentwintig domme manieren om dood te gaan in bekende games. De dansscenes tijdens het refrein zien er een beetje vreemd uit, maar verder is het allemaal erg herkenbaar. Wie heeft er nooit verloren in Mario Kart omdat hij per ongeluk naar de verkeerde helft van het splitscreen keek? Of omdat hij ruzie zocht met de kippen in Ocarina of Time? (En wat is dat Smurfenspel? Ik ken het niet, maar als je echt op die manier een leven kunt verliezen lijkt dat mij inderdaad de dumbest way to die).

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Mario Kart arena in Brawl
Lees ook:Nieuwe Mario Kart Wii filmpjes
Lees ook:Brawl op 6 juni, Mario Kart op 2 mei?
Lees ook:Mario Kart watch! Wie heeft hem al?
Lees ook:Nieuwe trailer Mario Kart Arcade GP: VR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.