Zo’n kleine Pikachu heb je nog nooit gezien


‘s Werelds kleinste Pikachu. Het flesje waarin hij is opgesloten is maar één centimter breed en twee-en-een-halve centimeter hoog. Geen wonder dat Pikachu zo benauwd kijkt! Bekijk vooral ook de close-up hieronder voor alle verbluffende details. Zelfs de Pokébal (van, wat… 2 mm breed?) is perfect afgewerkt. En Pikachu’s neus, en de glinstering in zijn ogen… het is een wonderbaarlijke prestatie. De maker schrijft dat hij “klei en gedroogde bladeren” heeft gebruikt, al verklaart dat nog niet hoe hij het allemaal zo keurig in een miniatuurflesje heeft gekregen.

Hebben? Trek je portemonnee dan maar. De Pikachu Nano mini bottle Diorama is nu te koop op eBay. Het hoogste bod staat momenteel op 38 dollar, maar de veiling duurt nog 22 uur. Ik verwacht dat de prijs in die tijd nog wel een paar keer zal stijgen. Welke Pokémon-fan wil zo’n flesje nu niet in zijn verzameling?


[g.forum]

Lees ook:Nintendo is vast niet blij met deze Pikachu-drinkbeker
Lees ook:Ubisoft’s virtual reality Star Trek simulator
Lees ook:PokéPark Wii: Pikachu’s Adventure op 9 juli naar Europa
Lees ook:Bob in the Bottle vs. Capcom
Lees ook:Japanse diorama’s van oude Nintendo-spellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.