Japanse sterrencatalogus krijgt een Animal Crossing-kaartspel


Een Animal Crossing-kaartspel, het zoveelste bewijs dat de Japanse sterrencatalogus altijd de leukstse geschenken krijgt. Volgens Kotaku is dit “Karuta”, een traditioneel kaartspel dat Japanse families vooral tijdens de nieuwjaarsvakantie spelen. Eén speler leest een beschrijving voor, waarna de andere spelers proberen zo snel mogelijk de bijbehorende kaart van tafel te pakken. (Dat zou in mijn familie een hoop gekneusde vingers en gescheurde kaarten hebben opgeleverd). Je moet er dus Japans voor kunnen lezen én het klinkt niet echt leuk, maar dat maakt de echte Animal Crossing-fan natuurlijk niet uit. Zo’n fraai doosje met geïllustreerde kaarten is hoe dan ook een mooi bezit. Helemaal omdat het spel maar 500 (!) sterren kost. De kans dat dit geschenk ooit naar Europa komt lijkt mij nul komma nul, maar ik kon het niet laten om het toch even te laten zien.

[g.forum]

Lees ook:Waarom staat er een vuurtoren in Animal Crossing?
Lees ook:Animal Crossing film trailers + poster
Lees ook:MTV speelt Animal Crossing: pret met Mii’s
Lees ook:Animal Crossing film zegt: Let’s meet in Wii
Lees ook:Nieuwe Animal Crossing movietrailer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.