Jack Black’s favoriete spelcomputer

Je vraagt je af waar al die nieuwe trailers gisteren vandaan kwamen? Van de Amerikaanse tv-zender Spike natuurlijk. Die vierden zondagnacht hun jaarlijkse Videogame Awards-feestje en veel uitgevers grepen die kans aan om hun nieuwe spellen voor te stellen aan een groot publiek. De Awards zelf zijn voor ons in Nederland niet echt interessant (Grand Theft Auto IV is uitgeroepen tot beste spel van 2008), maar het filmpje waarmee presentator Jack Black werd geïntroduceerd is wel erg geestig. Klik verder, ook als de prijsuitreiking zelf je niet interesseert, om te zien hoeveel Jack van al zijn spelcomputers houdt. Looks like someone got a little turned on while I was in the shower!

[games.blog forum]

Lees ook:De meest ironische PS2 casemod allertijden
Lees ook:Brütal Legend’s nieuwste trailer rockt!
Lees ook:Eén nieuwe GTA IV screenshot
Lees ook:Brütal Legend, de eerste brütal trailer
Lees ook:Grand Theft Auto IV gametrailers video-review

5 reacties op “Jack Black’s favoriete spelcomputer

  1. Shitbull55

    Brütal :-)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Hmmmm erotisch :) ~

      /   Beantwoorden  / 
  3. Pauly Wauly

    haha ja die had ik al gezien :D wat misschien wel interessant is is van de 4 indie games die genomineerd waren ( Pixel Junk Eden, Audiosurf, World of Goo en Braid) is de winnnaar !!!

    roffffel

    roffel
    rofel
    World of Goo :D wiew!! ja of daar nou en terecht achter moet zeggen weet ik nog niet, ik vind hem iig heel erg gaaf, en grafisch is het ook een mega kool stijltje in dat spel. hmm maar audiosurf vind ik ook erg vet in mekaar steken, ik zou vooral al deze spellen checken :D although ik door het ontbreken van een ps3 verstek moet laten gaan in Pixel Junk Eden :( . braid moet ik nog altijd effe kopen eigenlijk !! :D . wiew

      /   Beantwoorden  / 
  4. Erik

    Ik baal echt dat ik dit jaar zowel Braid (door het gebrek aan Xbox 360) als Pixel Junk Eden (door het gebrek aan creditcard/prepaid sony kaartjes) heb moeten missen. :( Het lijken me twee hele toffe spellen. World of Goo ook… maar die heb ik ook niet gespeeld. Ik wacht op de Wii-versie.

    Zal ik dan toch nog maar snel een Xbox kopen voordat de geld terug-actie is afgelopen? :p

      /   Beantwoorden  / 
    1. Kikujiro

      Zijn die kaarten nu nog nergens verkrijgbaar? Ronduit belachelijk… ik lees elke ochtend de Spits en de Metro in de trein en zie daar geregeld advertenties van het Playstation Network in staan… blijkbaar wordt er genoeg geld gestoken in reclame voor PSN, maar de distributie van kaarten is klaarblijkelijk van minder belang (Tsja… stel je voor dat er mensen zijn die iets willen downloaden van PSN! De horror!!!).

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.