Dansen om mysteries op te lossen in Sega’s Rhythm Thief


Trailer voor Rhythm Thief & the Emperor’s Treasure voor de 3DS. De mooiste omschrijving die ik van dit spel heb gelezen komt van YouTube-reageerder wrentsify. “Elite Beat Layton,” noemt hij Sega’s nieuwste spel en daarmee is eigenlijk alles gezegd. Het heeft de sfeer, de tekenfilmgraphics en de mysterieuze verhaallijn van Professor Layton, maar ondertussen speel je een ritmespelletje zoals Elite Beat Agents. Eerdere screenshots (zoals de afbeelding hierboven) suggereerden dat je complete actiescenes zou spelen op het ritme van de muziek, maar nu zie ik dat er ook gewoon gedanst moet worden in een discotheek. Hoe zou Sega dat in het verhaal verwerken?

De hoofdrolspeler van Rhythm Thief is een kunstdief met een nogal ongebruikelijke werkwijze: een paar dagen na iedere diefstal breekt hij opnieuw in in het museum om de gestolen kunstwerken terug te brengen. Waarom? Daar kom je waarschijnlijk pas achter wanneer je Rhythm Thief gaat spelen. Het persbericht meldt dat Raphael (want zo heet hij) probeert het mysterie van zijn verdwenen vader op te lossen. Dus daar heeft het ongetwijfeld mee te maken. Intrigerend! En zo druppelen de interessante third party spellen voor de 3DS toch langzaam binnen.


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Mysterious Thief Rousseau gameplay video
Lees ook:Makers Elite Beat Agents en Parappa the Rapper gaan samenwerken
Lees ook:Elite Beat Agents tracklist bekend
Lees ook:Professor Layton 4 bevat een RPG van 100 uur
Lees ook:Probeer Patapon 2 gratis in je internetbrowser

Eén reactie op “Dansen om mysteries op te lossen in Sega’s Rhythm Thief

  1. Inno Vation

    ‘Elite Beat Agents’ vond ik pittig, vooral omdat bij mij enig gevoel van ritme ontbreekt. Maar ik heb mij er reuze mee vermaakt.
    .
    Over (mogelijk) interessante third party spellen gesproken, heb je ‘Dream Trigger 3D’ al uitgeprobeert?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.