Shin Chan Party Game screenshots


Bah, wat begint dit spel er plotseling goedkoop en ongeïnspireerd uit te zien. Begrijp me niet verkeerd, ik hou nog steeds van Shin Chan, maar ik begin te twijfelen of de game wel hetzelfde niveau als de tekenfilmserie zal halen. Ik vermoed zomaar dat Ubisoft’s Raving Rabbids en Nintendo’s eigen Wario Ware een stuk leuker en origineler gaan uitpakken.
Evengoed heeft Banpresto vandaag wel de officiële Japanse site van dit spel opengegooid voor het grote publiek, en daar vonden we een vijftal nieuwe screenshots. Games.blog zette haar beste mensen op de zaak om vakkundig te voorspellen hoe deze vijf minigames in de praktijk zullen spelen.


muziek maken met glazen water. Waarschijnlijk pakt dit uit als een spelletje Simon Says, waarbij het spel je steeds langere en ingewikkeldere melodietjes laat naspelen.


Golf, wat moet daar nog over gezegd worden? De speler krijgt vijf ballen en moet daarmee vijf hole-in-one’s zien te slaan bij het vlaggetje verderop. Net als bij Wii-Sports hoopt het spel dat je van de bank af zult komen om daadwerkelijk in een golf-houding te gaan staan met de Wii remote.


Een kamer vol Shin Chan’s (wie weet bewegen ze in het echt ook nog). Het spel laat je er eentje zien in het kleine gele kader die je vervolgens zo snel mogelijk moet aanwijzen met de controller.


Een spel voor vier spelers. Of voor twee spelers met elk twee controllers. Werk samen om de ballon zo snel mogelijk op te pompen.


Dansen met vier spelers tegelijk! In de kleine witte vakjes laat het spel je zien hoe je de controller moet bewegen of welke knop je in moet drukken om perfect te blijven dansen. Chaos gegarandeerd.

Bron: Banpresto

Zie ook:
- Shin Chan komt naar de Wii
- Enthousiast filmpje Shin Chan game

Lees ook:Shin Chan Wii site geopend
Lees ook:Enthousiast filmpje Shin Chan game
Lees ook:Shin Chan komt naar de Wii
Lees ook:Wii hardware in close-up gefilmd
Lees ook:Filmpje over Ubisoft’s Wii stuur attachment

5 reacties op “Shin Chan Party Game screenshots

  1. mensje

    Wipwappen?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Maikeru

    nee das wiiwappen ;-)

      /   Beantwoorden  / 
  3. denise

    “Games.blog zette haar beste mensen op de zaak om vakkundig te voorspellen hoe deze vijf minigames in de praktijk zullen spelen.”

    ooit wel eens aan een psygiator gedacht ?
    jezelf als haar en meervoud zien ?

      /   Beantwoorden  / 
  4. Benny

    Hij is reviewer 5.

    (als in killer 7 snappie)

      /   Beantwoorden  / 
  5. Wouter

    Nee

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.