Miyamoto’s Orkest speeltje


Ik heb tijdens de persconferentie af en toe even snel op Print Screen gedrukt. Hogere kwaliteit beelden duiken ongetwijfeld heel snel op, maar tot die tijd, voor de mensen die het om wat voor reden dan ook gemist hebben…
Dit was het begin van de persconferentie. Miyamoto kwam op en begon een denkbeeldig orkest te dirigeren. Af en toe zagen we beelden van het orkest in iets dat er verdacht veel uitzag als een compleet spel. Dezelfde ledemaatloze-poppetjes als in Wii Sports. Ik hoop dat het wordt uitgebracht! Ik was nooit zo van de muziekgames, maar sinds Guitar Hero heb ik ontdekt hoe verschrikkelijk leuk ze kunnen zijn.

Zie ook:
- Bekijk hier de Super Paper Mario trailer
- Eén plaatje van Wario Ware: Smooth Moves
- Bekijk hier de Red Steel trailer
- Starfox DS, Diddy Kong Racing DS, Yoshi’s Island 2
- Beelden Super Mario Galaxy

Lees ook:Starfox DS, Diddy Kong Racing DS, Yoshi’s Island 2
Lees ook:Bekijk hier de Red Steel trailer
Lees ook:Eén plaatje van Wario Ware: Smooth Moves
Lees ook:Beelden Super Mario Galaxy
Lees ook:Duck Hunt voor Wii op E3 aanwezig

4 reacties op “Miyamoto’s Orkest speeltje

  1. Danny

    Die intro vond ik echt meesterlijk, daar kan saaie sony niet aan tippen met welkom, en nu de grafieken. Sony is waardeloos niks nieuws onthuld. Nintendo wel!

      /   Beantwoorden  / 
  2. N Stone

    Denk dat, dat aan je eigen smaak ligt. zelf heb ik ze ook beide gezien en de intro van N was leuker maar voor de rest heb ik meer genoten van de presentatie van sony. hoe wel ik wel heb gelachen van het stuk je tennis. heb bij de N het gevoel dat het voornamelijk op party games wordt gegooid en die zijn leuk, maar als ik op een dinsdag avond even voor de ontspanning zit game is het lang zo leuk niet in je eentje. maar wat werdt er dan allemaal bij N aan nieuws gebracht? ik kon er weinig nieuws in vinden. je zag wat meer hoe de controler werkt. en mario en de rest van jongens is weer terug. maar voor de rest? bij sony zag ik de nieuwe controller, releas dattum, prijs, wat er mogelijk is met de eyetoy (had ik sinds de beker in de badkuip niets meer over gehoord), de uiteindelijke spec’s. maar nu zal ik wel weer een fanboy zijn.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Erwin

    nieuwe controller? waar? wat heb ik gemist? zover ik kon zien was het nog steeds dezelfde dual shock die we ook bij de PS2 kregen? N heeft tenminste een echte “nieuwe” controller. maargoed, tot nu vond ik de dual shock wel een van de lekkerste om mee te spelen, dat geef ik eerlijk toe.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.