Slechte trailers voor goede spellen (Burnout Paradise)


Twee nieuwe trailers van Burnout Paradise die helaas volledig de plank misslaan. Het leek verdorie wel of ik naar Need For Speed zat te kijken. Dit is Burnout man! Wie maalt er nu om de auto's? We willen zien hoe er op krankzinnige snelheid over de snelweg wordt geraced. Bij voorkeur tegen het verkeer in terwijl er telkens nét geen ongeluk wordt veroorzaakt! Dát is Burnout. (Hopelijk… het zou in ieder geval fijn zijn als Burnout weer een beetje terug ging naar die roots. Op de lange duur is net geen ongelukken veroorzaken stukken spannender dan ze wél veroorzaken).

Bron: gametrailers

Zie ook:
- De verpakking van Rock Band
- Ratched & Clank/Uncharted bundels voor PS3 + rode PSP bundel

Lees ook:Burnout’s Crash Mode keert terug als Danger Zone
Lees ook:Criterion’s Need For Speed: Most Wanted lijkt op Burnout Paradise
Lees ook:Burnout Dominator trailer + uitleg
Lees ook:Burnout Paradise demo volgende week donderdag
Lees ook:Kotaku’s Split Second impressies

3 reacties op “Slechte trailers voor goede spellen (Burnout Paradise)

  1. MetroidPrime

    Er is helaas een hele goede reden dat deze trailers heel erg Need for Speed-achtig aan doen. IGN heeft verschillende ingame filmpjes van het spel, maar het lijkt veel meer op NFS: Carbon dan dat het op een Burnout spel lijkt. Je rijdt rond in een open stad en af en toe kun je aan een challenge beginnen. De hoeveelheden verkeer zijn, in de filmpjes althans, absoluut niet te vergelijken met Burnout 3 of 4. Alle hectiek van de eerdere Burnout spellen lijkt ook totaal verdwenen te zijn in de filmpjes op IGN(bekijk bijvoorbeeld het filmpje “Big Wreck”). Er zijn nog geen filmpjes van echte races(het is toch een RACE spel?), maar je krijgt geen vaste routes meer. Je moet in een race van A naar B en dan mag je zelf de route bepalen, net zoals bij sommige races in NFS: Carbon, wat IMHO in dat spel niet bepaald geslaagd was.

    Met NFS: Pro Street probeert EA de NFS serie meer de simulatie kant op te sturen. Om het gat dat NFS achterlaat op te vullen, hebben ze geprobeerd Burnout in een NFS spel te veranderen. Ik hoop dat EA zo verstandig is met een echte next-gen sequel op Burnout 4 of anders Burnout Dominator te komen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. erik

    Heb een paar filmpjes op IGN bekeken en die zijn inderdaad niet erg veelbelovend. Vrees dat dit geen spel voor mij gaat worden.

    “Je moet in een race van A naar B en dan mag je zelf de route bepalen, net zoals bij sommige races in NFS: Carbon, wat IMHO in dat spel niet bepaald geslaagd was.”

    Ik vind het in geen enkel racespel geslaagd. Natuurlijk wist ik wel dat Burnout Paradise anders zou worden, ik heb gelezen over die grote stad. Maar ik ging er, blijkbaar onterecht, vanuit dat die stad vooral zou bestaan om van de ene race naar de volgende te rijden. Zo te zien krijgen we helemaal geen gesloten circuits meer. Zonde hoor.

      /   Beantwoorden  / 
  3. ravi

    ik vindt ze niet egt speciaal

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.