Beelden van speelbare Warhawk demo


Het spannende aan deze demo is dat het er daadwerkelijk uitziet alsof het al speelbaar is. Geen gelikt filmpje met allerlei artistieke camera-standpunten, nee… dit is echt Warhawk zoals het er straks ook op je Playstation 3 uit zal zien.

Het publiek van de GDC keynote heeft mogen aanschouwen hoe deze straaljager soepel om alle tegenstanders heen vloog terwijl de laserstralen en raketten langs hem heen schoten. Het moet er erg indrukwekkend uitgezien hebben.

Voor de gelegenheid kwam ook Dylan Jobe, de producer én regiseur van het spel, even op het podium en vertelde tussen neus en lippen door dat alle wolken in de lucht en alle golven op het water live gerendered worden door de Cell processor. Geen trucjes en effecten, alles wat je in beeld ziet is daadwerkelijk in 3D gemodelleerd. Nice.


Zie ook:
- Eerste PS3 beelden van Ratchet & Clank
- De afbladderende verf rond kogelgaten op de PS3
- Beelden van de real-time Motorstorm demo
- Zo ziet de PS3 Online HUB interface eruit
- Bekijk filmpjes van de GDC show
- Real-time MotorStorm demo getoond
- Playstation 3 wordt regiovrij

Lees ook:Nieuwe Motorstorm trailer
Lees ook:Eerste PS3 beelden van Ratchet & Clank
Lees ook:PS3 beelden van Resistance (voorheen I-8)
Lees ook:Twee techdemo’s getoond tijdens GDC keynote
Lees ook:De afbladderende verf rond kogelgaten op de PS3

4 reacties op “Beelden van speelbare Warhawk demo

  1. Petra

    Vind wel dat in veel van die spellen veel geweld voorkomt. Hou er niet van, kan nooit goed zijn voor de ontwikkeling van een kind, dat allemaal aanzien. Ik probeer mijn kids zoveel mogelijk van die computer af te houden en meer met ze te ondernemen. Lekker naar buiten!

      /   Beantwoorden  / 
  2. pieje

    hou ze dan maar lekker binnen want in het echte leven is er meer dan geweld genoeg !!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  3. erik

    Dat het gezonder voor ze is om je kinderen buiten te laten spelen zal ik niet ontkennen. Maar dat geweldadige spelletjes (of tv-programma’s) slecht voor ze zouden zijn daar geloof ik niet zo in. Zo simpel werkt het allemaal niet. Als iemand aanleg heeft om later een geweldadige persoon te worden dan was dat er toch wel uitkomen. Zoiets simpels als het spelen van een spelletje draagt daar in mijn ogen weinig aan bij. Ik moet het eerste wetenschappelijke onderzoek waarin dat verband onomstotelijk wordt aangetoond ook nog tegenkomen.

      /   Beantwoorden  / 
  4. D

    druk de tv aan en je ziet meer ellende in een half uur tv zappen, dan achter je ps2 (ps3) zitten. En met gamen is het geweld ook nog fictie!! Dus als je je kinderen hun ontwikkeling niet teveel wil schaden, stop ze in een doosje van 40 bij 40 cm…
    Safe as Hell!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.