Nieuwe scan met screenshots Kingdom Hearts: 358/2 Days


Vreemde titel. Square-Enix staat misschien wel een beetje bekend om hun aparte speltitels, maar 358/2 Days is toch wel heel erg intrigerend. Automatisch moet je denken aan het aantal dagen dat in een jaar past, maar het lukt me niet om op een logische manier 365 te maken van 358/2. Dat kan ik nou niet uitstaan! Nomura heeft gezegd dat spelers er pas helemaal op het einde van het spel achterkomen wat die cijfercombinatie precies betekent. De zak. Ik heb een gruwelijke hekel aan Kingdom Hearts, en nu heeft hij me verdorie bijna zover om de DS-versie niet alleen te kopen, maar ook nog helemaal tot het einde uit te spelen.

Met die onaangename gedachte in het vooruitzicht heb ik me maar alvast een beetje ingelezen om te zien wat me eventueel te wachten staat in: Kingdom Hearts: 358/2 Days.

- De gameplay moet zoveel mogelijk lijken op de bestaande Kingdom Hearts spellen. Om dat te bereiken probeert Square-Enix bewust om het touchscreen te vermijden. Vreemd genoeg klaagt het team dat de DS eigenlijk te weinig knoppen heeft om de ervaring goed over te zetten. Dat is grappig, het enige wat ik me kan herinneren van Kingdom Hearts is hoe ik eindeloos op dezelfde knop moest blijven drukken. Hak! Hak! Hak! Hak! Hak!

- Verhaaltechnisch moet dit spel duidelijk maken wat er gebeurde tussen de geboorte van Roxas en zijn gevecht met Riku in Kingdom Hearts 2.

- Offline multiplayer stand. Vier spelers kunnen in co-op een aantal missies en bossfights doorlopen die volledig losstaan van het singleplayer verhaal.

Zie ook:
- Flower, Sun, and Rain (oud spel van Suda51) komt naar DS
- Cutscenes uit Final Fantasy IV DS remake

Lees ook:Gerucht: Nieuwe Kingdom Hearts spellen op verschillende consoles
Lees ook:Zes nieuwe Kingdom Hearts: Birth by Sleep screenshots
Lees ook:Scans van Kingdom Hearts Zero, platform onbekend
Lees ook:Mushroom Kingdom Hearts (Wii): Square-Enix + Disney + Nintendo
Lees ook:Bekijk Kingdom Hearts 358/2 Days voor Nintendo DS

11 reacties op “Nieuwe scan met screenshots Kingdom Hearts: 358/2 Days

  1. Wouter

    Kingdom Hearts op de playstation lijkt me een best leuk spel, dus kocht ik ooit de Gameboy Advance versie van Kingdom Hearts. Wat een verschrikkelijk spel was dat! Ik denk dat ik, met de GBA Kingdom Hearts in ogenschouw, de DS-versie ‘passeer’.

      /   Beantwoorden  / 
  2. bokkoo

    maar de GBA versie is ook het slechste spel in de hele serie. het krijgt van mij maar een 6.
    terwijl kingdom heart van mij een 8.8 krijgt.
    en deel 2 een 9,2

      /   Beantwoorden  / 
  3. Ingmar

    De DS versie is vast veel beter! Maar ik zie alleen Disney figuuren als vijanden :( Behalve die geest dan.

      /   Beantwoorden  / 
  4. erik

    Chain of Memories had toch turnbased gevechten met speelkaarten? Hmja, de Playstation 2 spellen waren echt wel heel erg anders dan dat hoor. :) Daar bestuur je gewoon zelf je speler tijdens de gevechten. Niks turnbased, gewoon zoveel mogelijk om je heen hakken met je zwaard. Persoonlijk vond ik het een beetje te simpel allemaal, maar ik heb het idee dat je spelplezier enorm groeit als je een fan bent van Disney, Final Fantasy of allebei.

      /   Beantwoorden  / 
  5. bokkoo

    geen fan van beide sterker nog het enige disney character die ik leuk vind is de demoon chernobyl en ik ben te ongeduldig voor final fantasy.
    maar op de 1 of andere manier vind ik kingdom hearts mijn favoriete game serie voor de PS2.
    en dit komt van een grote nintendo fan(door dit ding kan ik mezelf niet hardcore noemen)
    en ja mijn zinnen zijn niet echt goed,NOBODY’S PERFECT

      /   Beantwoorden  / 
  6. maaike

    k ben verslaafd aan kingdom hearts (l)
    moet alleen 2 nog uit spelen >_<
    maar deze ga ik zeker wel kopen

      /   Beantwoorden  / 
  7. Bou

    chain of memories was niet turnbased, als je in een gevecht kwam werd je wel in een nieuw veld gezet, waar je met kaarten je aanvallen kon doen, net zoals in de andere kingdom hearts eigenlijk maar dan met speelkaarten. Het was een vreselijk spel, de enige reden dat ik het heb gespeeld is voor het verhaal. In de gevechten zie je alles van de zeikant, dus niet zoals in de andere kh spellen. En ik kan trouwens neit wachten tot dit spel uitkomt!

      /   Beantwoorden  / 
  8. maaike

    chain of memories was volgens mij gewoon het slechste spel ooit.. heb hem gelijk geruild, mijn ma vond hem leuk maar heb hem toch geruild >_

      /   Beantwoorden  / 
  9. MNC

    Heb ooit een demo gedaan van KH2 in een winkel, en ik vond het interessant genoeg.
    Ben zeker benieuwd naar bewegende beelden van dit spel. Nooit een PS gehad, een DS daarentegen wel.

    Erik, ligt het aan mij of ben je de laatste tijd best negatief bezig over spellen e.d., of ligt dat eraan dat er nou net een reeks spellen op gamesblog voorbij zijn gekomen die jij dan net allemaal niks aan vond? :P

      /   Beantwoorden  / 
  10. Zoë

    kingdom hearts 358/2 days lijkt me geweldig.
    in dit spel kun je naar de werelden van het vorige spel zoals wonderland. ik ben dol op kingdom hearts. het liefst zou ik nog naar japan vliegen om hem daar te kopen. maar daar heb ik natuurlijk niks aan. verder weet ik alleen dat je de titel uitspreekt als: kingdom hearts three-five-eight days over two

      /   Beantwoorden  / 
  11. kevin

    als iemand weet waar je kingdom hearts 358/2 days kan downloaden vertel het me dan want ik vind kingdom hearts het lauwste spel ooit

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.