Wilde Nintendo geruchten (Piktura, hete oude franchises, Wii HD)


En hier zijn drie geruchten over Nintendo die momenteel over het internet zwerven. De bronnen zijn te vaag om ze te presenteren als nieuwsverhalen, maar de verhalen zijn ook te sappig om ze dan maar helemaal te negeren:

1. Kotaku weet het zeker. Nintendo kondigt morgen een nieuwe DS aan met ingebouwde camera. Een paar weken geleden vroeg datzelfde Nintendo een copyright aan op het woord 'Piktura' en Miyamoto heeft ooit geroepen dat hij druk bezig is met een nieuw spel in de Pikmin serie. Ergo: Pikmin komt naar de DS en maakt op één of andere manier gebruik van de ingebouwde camera!

2. Gamekyo weet het zeker. Nintendo kondigt morgen een nieuwe DS aan met ingebouwde camera. Maar dat is niet het enige, wat wij nog niet weten (maar Gamekyo blijkbaar wel) is dat Nintendo morgen ook een nieuw spel voor de Wii gaat onthullen. Een groot spel. Hét spel waar de core gamers zo naar snakken. Natuurlijk kon Gamekyo nog niet onthullen om welk spel het gaat, maar zeker is nu al dat het een oude franchise betreft. Eentje 'waar iedereen op zit te wachten'. Spannuuuund!

3. Siliconera weet het zeker. Nintendo kondigt morgen een nieuwe Wii aan met ingebouwde high definition graphics. Wacht, wat? Siliconera is doorgaans een betrouwbare site, maar nu klinkt Spencer toch alsof hij zich een beetje heeft laten meeslepen. De opvolger van de Wii? Hij baseert zijn verhaal op dit bericht van What They Play waarin 'meerdere bronnen' bevestigen dat Nintendo inderdaad al hier en daar de Wii HD heeft gedemonstreerd tijdens informele bijeenkomsten. De woorden 'onthulling op donderdag' kon ik echter nergens vinden. Maar hey, het voordeel van één krankzinnig gerucht is dat de andere twee verhalen plots een stuk geloofwaardiger klinken. Niet? Ik verheug me nu al op Piktura en Nintendo's mysterieuze oude franchise revival!

Zie ook:
- The Another World: screenshots en een foto van Het Boek
- Nintendo opent online muziekwinkel

[games.blog forum]

Lees ook:Nintendo’s mysterieuze ‘sterrenkundige’ evenement
Lees ook:Nieuwe Fragile screenshots
Lees ook:DSi op 3 april naar Europa
Lees ook:PSP2 onthuld op E3?
Lees ook:eShop betaalkaartjes gespot op Nintendo’s site, ook al in de winkel?

3 reacties op “Wilde Nintendo geruchten (Piktura, hete oude franchises, Wii HD)

  1. Shitbull55

    *is té vaak teleurgesteld door dergelijke geruchten en probeert zichzelf niet op te hypen*

    Shit. Mislukt.

    Kan niet wachten tot morgen :-)

      /   Beantwoorden  / 
  2. erik

    Toch een dappere poging om nuchter te bliven! ;)

      /   Beantwoorden  / 
  3. Gulzt

    Spannend, is (#3) misschien de oplossing voor het data-opslag probleem? Gewoon een Wii HD? Daarin bouwen ze dan 1 GB aan boord, zodat we meer kunnen opslaan ;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.