Disaster: Day of Crisis al op 24 oktober?


Disaster: Day of Crisis, Nintendo's overleef-een-natuurramp-game voor de Wii, op 24 oktober in Europa? Als eerste regio ter wereld? Nog vóór Japan en Amerika? Ik geloof er ook weinig van, maar toch is dat wat verschillende bronnen (1, 2, 3, 4) vandaag beweren. De informatie komt uit een releaselijst die Nintendo naar verschillende Europese winkeliers gestuurd zou hebben.

Het is op zich niet moeilijk voor te stellen hoe een gestresste planner, tijdens een spoedvergadering over klagende Core-gamers, oppert om dan 'in hemelsnaam' dat Disaster-spel maar een paar maanden naar voren te schuiven. Het zou in dit geval alleen wel heel onverwacht zijn. Disaster: Day of Crisis heeft zelfs nog geen eigen website of officiële trailer. Enkel een paar losse flarden gameplay die in onderstaand filmpje allemaal achter elkaar zijn geplakt. Het ziet er best okee uit, eigenlijk, maar ik geloof pas in de oktober-release  wanneer ik het spel over twee maanden letterlijk in mijn eigen handen kan houden.

Zie ook:
- Subtiele verwijzing naar Link in Captain Rainbow
- Jaleco's nieuwe action RPG voor de Wii

[games.blog forum]

Lees ook:Schieten, racen, lopen en mensen redden in Diaster: Day of Crisis
Lees ook:Nintendo legt de besturing van Disaster: Day of Crisis uit
Lees ook:Eén Disaster: Day of Crisis screenshot
Lees ook:Nieuwe screenshots: Disaster: Day of Crisis
Lees ook:Day of Crisis screenshots (65 stuks)

5 reacties op “Disaster: Day of Crisis al op 24 oktober?

  1. Jenne555

    I am alive lijkt me vele male leuker !

      /   Beantwoorden  / 
  2. Kars

    haha wat onzettend slecht dat ze die muziek gebruiken:P Maargoed, moet zeggen dat ik ook meer uitkijk naar I am alive. Lijkt me niet iets origineler en grafisch sowieso beter. De cutscenesdie ik zo zie zien er echter wel goed uit. Vast leuk, maar er is zoveel meeer leuks;)

      /   Beantwoorden  / 
  3. berend jan

    kan me niet voorstellen dat die vloedgolf ook door mijn WII in real time wordt berekend…
    Dat zullen wel tussenfilmpjes worden denk ik zo :| Ik weet het niet hoor, aan de andere kant hadden ze voor de realease van mario kart, metroid prime 3 en smash bros brawl ook geen site klaar voor europa.

    Ik snap die houding van NOE zowiezo niet, ze schijnen niet van het bestaan van internet af te te weten ofzo… iemand al eens op http://www.nintendowifi.nl gekeken…/ laatste nieuws van eind 2007 dacht ik, grote schande IMHO

      /   Beantwoorden  / 
  4. Mithrandir

    Uhm..ik zie maar 1 bron..NeoGAF….

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.