Chad Smith achter Guitar Hero’s drumstel


Leuk filmpje waarin Activision beroemde drummers van de Red Hot Chili Peppers, The Police en -zucht- Blink 182 het nieuwe drumstel van Guitar Hero World Tour laat uitproberen. Activision streeft naar een zo realistisch mogelijke aanpak, vandaar de twee hoger geplaatste cymbals. Geen slecht idee, en zolang Harmonix nog steeds aan het wikken en wegen is of ze Rockband wel/niet in Nederland zullen uitbrengen kan ik me voorstellen dat dit spel in grote delen van Europa met open armen wordt ontvangen. Zolang het natuurlijk geen €240,- kost.

Zie ook:
- Harmonix verdedigt Europese Rock Band prijs
- Volledige tracklist Guitar Hero: On Tour
[games.blog forum]

Lees ook:Tool’s unieke podium in Guitar Hero: World Tour
Lees ook:Eerste videos Guitar Hero 3
Lees ook:Guitar Hero III kan óók niet aan vraag voldoen
Lees ook:Rock Band “absolutely” ook naar Wii
Lees ook:Eigen liedjes schrijven in Guitar Hero IV

7 reacties op “Chad Smith achter Guitar Hero’s drumstel

  1. Péte Fløm

    klinkt goed, alleen blijft het jammer dat Rock Band wel een betere tracklist heeft.. En ja, Blink 182 is zeker niet een van de beste bands maar de drummer (Travis Barker) is wel een held hoor wat mij betreft. Ik wacht nog steeds op een Guitar Hero of Rock Band met nummers van Interpol, Modest Mouse, My Morning Jacket en Dinosaur Jr. Maar die zal er wel nooit komen…

      /   Beantwoorden  / 
  2. Berend Jan

    hoeveel van die spellen kan je uitbrengen. Ik begrijp dat het leuk is om een gitaar bij je spel te gebruiken maar dit gaat echt voor mij veel te ver. Ik kom al om met de Wii extra dingen moet ik ook nog eens een complete banduitrusting gaan wegzetten in mijn huis.

    What’s next, Symphonia Hero met een compleet 60 persoons symphonic orchersta “Play with the complete neibourhood.” of Marchingband Hero speel een marcherende drumband na op je DS/PSP met 30 personen inclusief GPS module om te kijken of je wel goed loopt…

    Echt een leuk spelletje is leuk maar hoevaak kan je genieten van het volle rendement van dit soort spellen (dus met 4 personen tegelijk) ik denk nog geen 10% van de tijd de rest sta je lekker in je eentje met 3 nutteloze instrumenten in je overvolle kamertje.

    Ik denk dat er hier nu mensen in een niche markt gaan zitten, ik kan me niet voorstellen dat er heel veel mensen bereid zijn om de prijs van een console te betalen voor 1 spel. Maarja Rock Band schijnt ook populair te zijn dus ik zal het wel weer mis hebben…

      /   Beantwoorden  / 
  3. erik

    Ik hou het zelf ook liever bij Guitar Hero (de oude Guitar Hero dat is) hoor. Rock Band is leuk als je in een studentenhuis woont waar altijd medespelers voorhanden zijn.

      /   Beantwoorden  / 
  4. jasper

    @berend jan, jah ik denk dat je het ook mis hebt….
    Waarom zit je zo te zeiken dat je al genoeg troep hebt enzo?? je bent niet verplicht om het spel te kopen hoor, ik denk ik dat hier behoorlijk veel mensen op zitten te w8en en ik zit hier heel erg op te w8en ook al heb ik al vaak genoeg gh gespeeld, dit spel verveelt nooit.

      /   Beantwoorden  / 
  5. berend jan

    Ik zit niet te zeiken ik denk gewoon dat niet heel veel mensen op dit spelsysteem zitten te wachten. Het lijkt me wel leuk om met 4 mensen te spelen maar dat geld voor elk spel meer mensen is gewoon leuker.

    Alleen nu is het wel weer heel veel hetzelfde allemaal. Hoewel je met GH wel je eigen nummers kan maken dat maakt het wel weer byzonderder (??!!)

      /   Beantwoorden  / 
  6. Gulzt

    @Berend Jan Ik koop al die troep er gewoon niet bij :) Genoeg content om het alleen met de gitaar te spelen (die ik nog heb van GH3), en zeker als je dan ook nog je eigen nummers kan maken, houdt het mij wel bezig! Hopelijk betekent dat een Mp3 rippen en zelf de midi data uitzoeken.

    Heb j’m dan helemaal uitgespeeld kun je nog eens het drumstel overwegen etc..

    Ik ben het wel met je eens wat al die troep betreft. Ik zou ook niet zo’n heel pakket aanschaffen.

      /   Beantwoorden  / 
  7. oscar (qwrty)

    dat drumstel lijkt me wel mooi..
    de prijs niet..
    kunnen ze geen losse “drum hero” maken??

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.