Slijmerige World of Goo trailer


World of Goo wordt uitgebracht als Wii Ware titel. Het is een vervolg op het gratis indie-spel Tower of Goo. Met de verslavende gameplay is zo te zien niet al teveel geknoeid. Het enige verschil is dat World… je wat concretere doelen geeft dan 'bouw een zo hoog mogelijke toren'. Precies wat het spel nog nodig had, naar mijn bescheiden mening. Veelbelovend dus! Het begint er steeds meer op te lijken dat de beste Wii Ware-spellen van third party ontwikkelaars moeten komen en dat mag best uniek genoemd worden, op een Nintendo-platform.

Lees ook:Twee nieuwe videos Lost Winds
Lees ook:2D platformfans opgelet: Lost Winds voor de Wii
Lees ook:Strong Bad’s Cool Game for Attractive People
Lees ook:Eerste trailers: Strong Bad’s Cool Game for Attractive People
Lees ook:Lost Winds Europa’s populairste Wii Ware spel

3 reacties op “Slijmerige World of Goo trailer

  1. Berend Jan

    Mischien houd nintendo zich wel niet bezig met Wiiware, juist omdat ze al zo übersterk zijn op de normale uitgaves van hun spellen. Ik kan me voorstellen dat ze zo een markt willen creëren die buiten hun hulp groot kan worden. Ik neem voor het gemak aan dat ze wel wat backup titels hebben staan voor als het niet helemaal goed gaat om mensen naar Wiiware te lokken. Maar zoals het er nu uitziet moet ik straks veel spellen downloaden er zitten al een paar toffe titels tussen zo ook weer deze.

      /   Beantwoorden  / 
  2. erik

    Het is inderdaad geen slecht idee om eerst de indie-games een tijdje in de spotlight te zetten. Ik had het alleen niet verwacht! Ging er vanuit dat Nintendo wel iets klaar zou hebben met Mario in de hoofdrol, maar dan waren de kansen voor dit soort spellen meteen een stuk kleiner geworden.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Bt

    Wow! Mooie muziek. Prachtig stijltje. Kan zeker wat worden!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.