Smash Bros. Brawl krijgt perfecte Famitsu score + Sheik is terug


Famitsu schijnt eigenlijk een waardeloos tijdschrift te zijn. Ze hebben constant primeurs van nieuwe spellen en dat is de reden van hun populariteit, maar het blaadje zelf schijnt weinig voor te stellen. Meer plaatjes dan tekst, nietszeggende onderschriften en de eigenlijke "recensies" bestaan meestal uit drie of vier korte zinnetjes. Als het ook in Nederland werd uitgegeven zouden we het waarschijnlijk niet eens kopen. Maar, Famitsu is wel een invloedrijk tijdschrift. Als zij een spel de perfecte score van 40/40 geven betekent dat nog echt iets. Namelijk dat honderdduizenden Japanners hun advies gaan opvolgen en dat Super Smash Bros. Brawl straks ongetwijfeld op één binnenkomt in de Japanse charts. Geruchten gaan ook dat het spel in feite al wél af is en dat het alleen is uitgesteld omdat Nintendo nog niet aan de onverwacht grote vraag van winkeliers kon voldoen. Ja, ik denk dat we grote dingen van Brawl mogen verwachten.

Lees verder voor scans van de Famitsu recensie.


Sonic


Snake


De recensies van de vier redacteuren. Ik zei toch dat het niet veel voorstelde? Dit is wat ze over het spel zeggen:

This time, single-player is also big. Adventure mode is pretty lengthy and enjoyable and the story's presentation is great. Thanks to the "Final Smash" moves with surprising shows of strength, unforeseen abilities arise. Options for control, sound, and so on are perfect and also deserve a hats-off.

The new "Final Smash" moves with brilliant effects that can be used by any character are refreshingly fun, right up there with the rest of the battles. I'm glad the single-player mode is also bountiful. "Adventure Mode: The Subspace Emissary" keeps such a good tempo of movies and action that one easily forgets the time while playing. Awesome!

Appealing production and features. Also, the movements of the characters are dynamic yet subtle. The brilliant actions of the "Final Smash" moves are a must-see. There are tons of stages, and the single-player mode is perfect. Not only is there a stage editor, but detailed statistics from the game are presented. Nice.

The movements of the assembled all-stars are highly-polished, single-player is perfect and easy to get into, and the challenge of collecting herein is more than enough. With outstanding art direction, this game really lets you feel the power of motion. There are new things to discover with each play, with both joy and sorrow to be savored in battle.


Ike


Donkey Kong


Bowser. Al deze plaatjes zijn trouwens aan te klikken voor een grotere versie. Dat was een heel irritant klusje en nu zijn jullie het aan mij verplicht om er minstens vijf in het groot te bekijken. Kom op jongens, zorg dat al dat werk niet voor niks was!


Zero-Suit Samus


Samus


Wario


Kirby


Link


Mario


Pit


Pikachu


De Pokémon Trainer met een Pokémon waar ik de naam niet van weet


De Pokémon Trainer met twee andere Pokémon waar ik ook de naam niet van weet


Een pagina met uitleg over wie Samus precies is. (Metroid is niet populair in Japan, vandaar).


Fox


Sheik! Jaja, prinses Zelda kan nog steeds met één druk op de knop veranderen in dit alter-ego.


Peach. En trouwens, de Famitsu heeft het nog niet over Captain Olimar, maar zijn pagina op de Smash Bros. Dojo is nu geupdate met de informatie dat zijn Final Smash "End of day" heet. Ik neem aan dat het dan donker wordt en alle andere spelers worden aangevallen door grote insecten? Er staan nog geen plaatjes bij, dus het is maar een gok.


Ice Climbers


Diddy Kong


Meta-Knight

En nog een plaatje van Sheik, uit de Smash Bros. Dojo-update van vandaag.

Bron: NeoGaf

Zie ook:
- Smash Bros. Brawl uitgesteld
- Waarom Goldeneye XBLA werd geannuleerd

Lees ook:Oude Melee levels ook speelbaar in Brawl
Lees ook:Smash Bros. Brawl krijgt zelfs een PictoChat stage
Lees ook:Meer Super Smash Bros informatie in 7 dagen
Lees ook:TMNT Smash Up screenshots – yay or nay?
Lees ook:Miyamoto: New Super Mario Bros Wii eerst ontworpen voor singleplayer

7 reacties op “Smash Bros. Brawl krijgt perfecte Famitsu score + Sheik is terug

  1. Nintendo-Girl-Yarah

    Dat plaatje van Sheik op het laatste is vet! Hopelijk komt Super Smash Bros Brawl DIT jaar nog uit in Nederland.

      /   Beantwoorden  / 
  2. MNC

    Supervet dat Sheik terug is. Supervet player model ook. Blijkbaar waren ze van plan Sheik in Twilight Princess te zetten, maar goed. Sheik en Samus waren beide m’n hoofdpoppetjes uit Melee. Ik zit nog te hopen op Ridley ;P

    Dit spel wordt echt kapotgehypt, maar dat mag ook wel.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Daniel

    de perfecte score, niet echt verassend opzich :P maar dat sheik terug is, tsjah, niet echt een verassing, maar wel fijn om het voor de zekerheid te weten. En die meningen van de reviewers slaan ook op niks, dat had ik je zo ook wel kunnen vertellen:P

      /   Beantwoorden  / 
  4. mensje

    Wow, ik kijk al vanaf de eerste updates op smashbros.com uit naar deze game. Weet wel bijna zeker dat dit mijn beste game ooit wordt. Ik vond melee al een van de beste spellen ooit maar dit is melee :
    + Nieuwe Characters
    + Nieuwe stages
    + Online
    + Meer trofeeen
    + Stage builder
    + Spectator mode
    + Superlange adventure mode
    + Sonic!!!
    + SONIC!!!!
    + SOOOONIC!!!!!!
    + Natuurlijk nog veel meer :)

      /   Beantwoorden  / 
  5. paulywauly

    WTF?? hoe ken je nou niet weten welke pokemon dat zijn ???, dat zijn de 3 standaard pokemon waar je uit ken kiezen in pokemon red en blue (de eerste pokemon spelletjes die er waren), venusaur, charizard en squirtle you big oaf!!

      /   Beantwoorden  / 
  6. Linkster

    erik dat klopt, ik heb pikmin 2 voor de gamecube en als er “end of day” kwam waren alle pikmins niet in je groepje dood. opgegeten door reuzen versies van de beesten overdag.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Kingdavid

    Eh, Paulywauly, het is Ivysaur en niet Venusaur.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.