Nintendo Japan geeft Famicom controllers en Galaxy soundtracks kado


Hey kids, worden jullie soms ook weleens wakker met het idee dat jullie in het verkeerde land zijn geboren? Ik bijna nooit, maar vanmorgen begon ik toch echt even te twijfelen.

Neem bijvoorbeeld de eerste internetpagina die ik vandaag zag. Weinig mensen weten dat de homepage van mijn browser staat ingesteld op Nintendo's sterrencatalogus, zodat dat niet alleen vandaag maar elke dag de eerste internetpagina is die ik zie. Dat alles in de hoop dat ik er ooit op tijd bij zal zijn als Nintendo er een keer iets cools inzet. Het interessantste item van vandaag was nog steeds de "Peach mobiele telefoon achtergrond" voor 150 sterren.


Bij toeval was de tweede internetpagina die ik vandaag bekeek dit nieuwsbericht op 4 Color Rebellion. Het blijkt dat Japanse Club Nintendo leden hun sterren vanaf vandaag kunnen inwisselen voor een Super Famicom (SNES) controller die op de Wii past. Holy shit! Dat wil ik dus ook! Hoe fijn ik de officiële Wii Classic Controller ook vind, hij past toch net iets minder lekker in mijn handen dan de Super Nes controller. Om nog maar te zwijgen van de schouder-triggers (Gamecube stijl) vs. de schouderknoppen van deze SNES-controller.

Aan de andere kant, als ik echt in Japan was geboren had ik nu wel voor het dilemma gestaan of ik hier mijn sterren aan moest uitgeven, of aan die Officiële Super Mario Galaxy soundtrack op twee CD's. Holy shit! Whoa! Wow! Etc. Dat is ook behoorlijk onmisbaar voor iedere Nintendo-freak. (Niet in de laatste plaats omdat de muziek van Super Mario Galaxy misschien wel de beste Mario-soundtrack ooit is). Welke van die twee je ook kiest, je zult altijd spijt houden dat je die ander niet hebt genomen.

Gelukkig ben ik gewoon in Nederland geboren en hebben wij hier niets te maken met zulke lastige keuzes. Het enige wat ik vandaag hoef te beslissen is of ik het plaatje van de controller bovenaan dit artikel zet of die van de soundtrack. Ik denk dat ik de soundtrack maar gebruik.

Nee wacht, toch de controller!

Bron: Nintendo Japan (dat andere ding is trouwens een Nintendo-kalender)

Zie ook:
- De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 16 november
- Japanse Wii Fit Commercials

Lees ook:Super Mario Galaxy soundtrack in de sterrencatalogus
Lees ook:Nieuwe spelbeelden Super Mario Galaxy 2
Lees ook:De échte definitieve Super Mario Galaxy boxart
Lees ook:De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 7 november
Lees ook:De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 11 november

7 reacties op “Nintendo Japan geeft Famicom controllers en Galaxy soundtracks kado

  1. Bou

    wow! Ik ben duidelijk in het verkeerde land geboren! Ik moet die soundtrack hebben!!! :p

      /   Beantwoorden  / 
  2. Bastemp

    Bedankt Bou, ik had al gezocht naar die soundtracks :P Inderdaad wel jammer dat wij dat niet krijgen

      /   Beantwoorden  / 
  3. MNC

    Helaas, heb de soundtrack al op een andere manier. Maar als ie in Europa komt koop ik hem zeker, want degene die ik heb is incompleet en niet van zuivere kwaliteit.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Gulzt

    Ik vind vooral die soundtrack zo gaaf wanneer je vliegende schepen in beeld hebt. Een mooie remake van de muziek van de laatste wereld van Super mario bros 3 voor de NES!

      /   Beantwoorden  / 
  5. oscar

    Vorige 1 2 3 4 5 Volgende
    800

    komen binnekort posters..:
    Phantasy Star Online Posters
    Geen enkele echte Phantasy Star fan kan zonder deze posters in de opvallende stijl van Phantasy Star Online Episode I & II.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Erik

    heb toevallig net mario galaxy uitgespeeld deze morgen(oke, nog niet alle sterren etc;)) Maar die muziek is echt prachtig! Kunnen die jappen t niet ff online gooien:P al die muziek;)..

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.