De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 5 november

Het grote Super Mario Galaxy-nieuws is vandaag dat Eurogamer ook hun review online heeft gezet. De bespreking begint met de nu al legendarische woorden: "Super Mario Galaxy is an embarrassment. It's an embarrassment for platform games. It's an embarrassment for adventure games. It's an embarrassment for Nintendo and an embarrassment for the Wii." Maar wat schrijfster Margaret Robertson daarmee eigenlijk bedoelde is dat alle andere spellen zich zouden moeten schamen omdat: "This is what gaming ought to be like."

Het spel krijgt van haar dan ook een perfecte tien, wat eigenlijk vreemd is omdat ze wel degelijk wat punten van kritiek heeft. En ik ook! Het filmpje van vandaag gaat over de speelbare demo van het spel die Amerikanen kunnen uitproberen bij alle EB Games en Gamestop winkels en daarin hoor je luid en duidelijk dat het spel irritant begint te piepen als Mario nog maar één balkje energie nodig heeft. Echt Nintendo? Was dat nou echt nodig?

Bekijk het zelf. Al deze beelden zijn twee dagen geleden met een telefooncamera gemaakt in een Amerikaanse gameshop. Om te zeggen dat ik jaloers ben zou een grove understatement zijn.

En zoals je op deze foto's kunt zien heeft Nintendo zelfs Buzz Aldrin (de tweede mens op de maan, na Neil Armstrong) zo gek gekregen om Super Mario Galaxy te promoten. Hier is hij samen met Mario te zien in een gewichteloosheid-simulator.

Schattig, maar zouden dat soort stunts echt effect hebben op de verkopen van het spel?

En tot slot! De normaal gesproken zo verstandige gamejournalist Jeremy Parish is zo blij met Super Mario Galaxy dat het hem heeft geïnspireerd er een liedje over te schrijven… en te zingen. U R MR GAY!

En yo, ik had geen zin die gif-animatie frame voor frame aan te passen, maar het is vandaag nog precies 11 nachtjes slapen totdat Mario Galaxy officieel uitkomt.

Zie ook:
- De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 4 november
- De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 3 november
- De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 2 november
- De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 1 november

Lees ook:De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 8 november
Lees ook:Het nieuwe Super Mario Galaxy filmpje van 15 november
Lees ook:De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 11 november
Lees ook:De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 9 november
Lees ook:De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 13 november

4 reacties op “De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 5 november

  1. mensje

    Als je die hand volgt bij dat bewegende plaatje staat er : UR MR GAY.

      /   Beantwoorden  / 
  2. mensje

    Oeps, had dat laatste stukje niet gelezen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. MonkeyCrossing

    even een tip op wiifolder.com staan deze filmpjes ook maar dan betere kwaliteit en niet youtube maar het is maar een tip..

      /   Beantwoorden  / 
  4. maaike

    ik krijg voor sint 100 euro en dan leg ik er zelf 150 bij en dan kan ik mijn wii eindelijk kopen en ik mag dan nog een kado van rond de 40 euro uitzoeken dus dan koop ik mario galaxy die is bij de makro 33 euro ofzoiets en dan doen mijn moeder en ik allebei 30 euro voor zelda dus dan heb ik voor maar 180 euro een wii,, mario galaxy en zelda :D

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.