Tien minuten gameplay Resident Evil: The Umbrella Chronicles


Franse site JeuxVideo heeft een leuke video online gezet waarin ongeveer tien minuten Resident Evil: The Umbrella Chronicles wordt gespeeld met de Wii Zapper. Het ziet er zenuwslopend uit, op de goede manier. Lekker veel schrikmomenten waarop de speler zich omdraait en plotseling merkt dat een zombie hem van achteren aan het besluipen was. En dan die bossfight! Help! Het constante herladen ziet er irritant uit (al helemaal omdat je het doet door even met de Wii Zapper te schudden – iedere keer je concentratie kwijt), maar buiten dat… zo te zien een spannende en verrassend volwaardige game. Ik heb er wel zin in geloof ik.

Bron: JeuxVideo

Zie ook:
- Drie nieuwe Dewy's Adventure trailers
- Japanse Super Mario Galaxy intro

Lees ook:Schudden, schudden, schudden: nieuwe Donkey Jet screenshots
Lees ook:Resident Evil 4 – Wii Edition bevestigd
Lees ook:Gametrailers Folklore preview, ziet er goed uit
Lees ook:3x trailer voor Soma Bringer
Lees ook:Bevestigd: Samba de Amigo komt naar de Wii

4 reacties op “Tien minuten gameplay Resident Evil: The Umbrella Chronicles

  1. MetroidPrime

    Ik vind het wel heel jammer dat het begin van dat filmpje echt exact hetzelfde is als hetzelfde stuk in Resident Evil 0. Zelfs de bossfight heeft exact dezelfde intro. Het stuk uit Resident Evil 1 in de tweede helft van het filmpje is daarentegen behoorlijk aangepast.

    De Wii Zapper ziet er vrij nutteloos uit, het lijkt het spel alleen maar lastiger te maken omdat je de Zapper moet schudden om te herladen in plaats van alleen de Wiimote. Gelukkig is het ook mogelijk om zonder de Zapper te spelen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Kikujiro

    Hey… je kunt dus ook zonder de Wii zapper spelen? Mooi. De graphics zien er goed uit trouwens, volgens mij kan Sega het niet maken Ghost Squad voor de volle prijs te gaan verkopen. Vraag me sowiezo af of er nog mensen zijn die Squad gaan kopen als ze RE hebben gezien.

      /   Beantwoorden  / 
  3. erik

    Hm, Resident Evil 0 heb ik dus niet gespeeld… daarom viel dat me niet op. Dat is dan inderdaad wel een tegenvaller. Hopen dat Capcom dat niet te vaak flikt.

    “Hey… je kunt dus ook zonder de Wii zapper spelen? Mooi.”

    De zapper is gewoon een plastic houdertje. :p Er zit verder geen electronica in, je kunt alle Wii Zapper spellen rustig zonder de Zapper spelen. Bij Umbrella Chronicles rapporteren veel mensen al dat het zonder de zapper veel nauwkeuriger voelt… ik kan me er wel iets bij voorstellen.

      /   Beantwoorden  / 
  4. The Dude

    Ghost Squad is (hoop ik) niets meer dan een generale repetitie voor House of the Dead. En die mag best een jaartje wachten nu RE:UC er al aankomt.

    Voor mij ook geen zapper trouwens.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.