Grote Japanse Super Smash Bros: Brawl scan


Weinig nieuws op deze scan maar geen zorgen, als je een Smash Bros-fanaat ben krijg je er vast en zeker toch een kick uit om alle hoofdrolspelers nog eens samen te zien in deze vrolijke collage (wat moet het heerlijk zijn om een grafische vormgever te zijn voor Famitsu!)

Het bovenstaande plaatje interesseerde mij in het bijzonder. Ik heb geen idee wat er staat te lezen in al die Japanse karakters, maar om zo'n plaatje te zien bij een preview van een spel dat volgens de makers geen gebruik maakt van de motion sensors in de Wii is op z'n minst apart…


(Klik op het plaatje voor het grote formaat)

Zie ook:
- My Sims Wii filmpjes
- The Sims 2: Pets Wii trailer

Lees ook:Trailers: The Monkey King – horizontal scrolling shoot ‘em up voor Wii
Lees ook:The Sims 2: Pets Wii trailer
Lees ook:Vector Tank 3D+ aangekondigd voor de 3DS
Lees ook:Sim City DS 2 aangekondigd
Lees ook:My Sims (Wii) – ze praten niet

5 reacties op “Grote Japanse Super Smash Bros: Brawl scan

  1. MetroidPrime

    Het plaatje waar je naar refereert is volgens Captain N op GoT een wedstrijd om te bedenken hoe de besturing in het spel zou gaan werken. Aangezien Captain N net een hele tijd in Japan heeft gestudeerd, geloof ik hem meteen als hij dat zegt.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Altasia

    Geef mij maar een echt goeie fighter game, de eerste 2 delen konden we echt voor geen reet boeien. Maar miss toon deze me anders aan, zou het wel vreemd vinden als deze game geen gebruik zou maken van de opties die de Wii speciaal maken. Volgens mij leent het genre zich er echt geweldig voor.

    Maar laat de mannen bij namco of tecmo maar een tijdje stoeien voor een fighter voor de Wii. ik zeg je hier en nu het genre zal nooit meer hetzelfde zijn.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Oscar Mopperkont

    De makers hebben toch gezegd dat hij ook met de classic controller te spelen is, niet dat hij alleen met de classic controller te spelen zou zijn.

      /   Beantwoorden  / 
  4. erik

    “Aangezien Captain N net een hele tijd in Japan heeft gestudeerd, geloof ik hem meteen als hij dat zegt.”

    Hm inderdaad, Captain N lijkt me een betrouwbare vertaler. Zeker nu hij zolang in Japan heeft rondgelopen. :p

    “De makers hebben toch gezegd dat hij ook met de classic controller te spelen is, niet dat hij alleen met de classic controller te spelen zou zijn.”

    Volgens mij werd er specifiek gezegd dat er geen gebruik werd gemaakt van de motion sensors omdat dat niet zo goed bleek te werken als ze hadden gehoopt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.