Alles wat je altijd al wilde weten over No More Heroes


Eigenlijk is die titel een beetje misleidend. Hieronder is weliswaar een interview te zien met Suda51, maar heel erg veel komen we niet over het spel te weten. De belangrijkste onthulling is waarschijnlijk dat de speelstijl inderdaad een beetje op GTA is gebaseerd, maar dat de plattegrond veel kleiner is. (Een goed idee als hij van plan is net zo’n sterk verhaal te vertellen als in Killer7, minder verdwalen meer verhaallijn). Voor de rest komen we vooral te weten dat Suda51 altijd graag het tegenovergestelde wil doen van waar de rest van de gamesindustry mee bezig is. Werkelijk ieder onderdeel van No More Heroes is volgens hem aanwezig omdat geen enkel ander spel ooit eerder zoiets heeft gehad.

Bron: gametrailers

Zie ook:
- Resident Evil: Umbrella Chronicles (Wii) trailer
- Vectorman, The Story Of Thor, Sonic Spinball

Lees ook:Eerste trailer van Suda51′s Killer is Dead
Lees ook:Master! We’re in a tight spot!
Lees ook:Eerste trailer: No More Heroes op de PlayStation 3 & Xbox 360
Lees ook:Japanse No More Heroes trailer (langer dan 10 seconden!)
Lees ook:Suda51 interview over Heroes

2 reacties op “Alles wat je altijd al wilde weten over No More Heroes

  1. Luie Wolf

    Ik wil enkel zeggen dat als Nintendo slim is, ze Grasshopper héél héél héééééél snel tot een exclusieve Nintendo studio maken. Smijt maar wat geld over de balk en geef Suda alle vrijheid om te doen wat ie wil (zolang het maar voor de Wii of DS is)…. kunst…. dat is wat ik wil, meer eigenzinnige, niet op succes beluste werkjes die je als gamer versteld doen staan van originaliteit. En dan nog niet eens zo zeer wat betreft gameplay. Als het verhaal en de stijlkeuze anders zijn dan dat we gewend zijn ben ik al een heel gelukkig man!

      /   Beantwoorden  / 
  2. erik

    Ik denk niet dat Grasshopper een hele interessante studio is voor Nintendo. Ze zijn ongetwijfeld blij dat hij hun spelcomputers zo enthousiast ondersteunt maar een echt grote hit zie ik Suda51 niet snel maken. Daarvoor zijn zijn games net iets te “anders” (wat mensen als jij en ik er juist zo gaaf aan vinden :) ) terwijl Nintendo bijna altijd mikt op een zo groot mogelijk publiek.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.