David Jaffe reageert op 6,7 Gamespot recensie


Gamespot recensie van Calling All Cars!

Conclusie: "Calling All Cars heeft alles in zich wat een leuk en opwindend multiplayer spel zou moeten hebben, alleen voelt het meer aan als demo dan als een volledig spel. Wanneer het aantal banen, auto's en wapens minstens was verdubbeld zou dit zeker de moeite waard zijn, maar zoals de zaken er nu voor staan is er gewoon niet genoeg content om de $10 prijs te rechtvaardigen."

Reactie van hoofd-ontwerper David Jaffe op zijn blog.

Samenvatting: "Kijk, het is een 10 dollar spel. Voor dat geld krijg je: het spel zelf, vier banen, split-multiplayer, online multiplayer met voice-chat en tien unlockbare wagens. Ik zie gewoon niet in hoe dat geen waar voor je geld is. Vooral omdat je met de multiplayer echt urenlang plezier kunt beleven voordat je het spel zat wordt."

Vier banen? Het was blijkbaar al een tijdje bekend dat Calling All Cars! vier banen zou krijgen, maar ik hoor het nu voor het eerst en mijn eerste reactie is: dat is veel te weinig.

Gamespot merkt ook nog op dat de singleplayer-versie van het spel in ongeveer 20 minuten is uit te spelen waarop David Jaffe zegt dat de singleplayer maar een extra is. Calling All Cars draait helemaal om de multiplayer zegt Jaffe en daarin heeft hij gelijk. Maar zelfs in een briljant-spelend multiplayer spel is vier levels niet echt veel.

Het verbaast me eigenlijk dat Jaffe hier zo verbaasd over is. Had hij dit niet kunnen verwachten? Als iemand die zelf vast ook weleens een spelletje koopt en speelt had hij dit soort kritiek toch kunnen zien aankomen.

Voor de volledigheid:

- Lovende 1up recensie
- Lovende IGN recensie

Zie ook:
- Super Rub'a'Dub te realistisch
- Eye Of Judgment in de herfst

Lees ook:David Jaffe houdt niet van updates, laadschermen en geanimeerde logo’s
Lees ook:Warhawk niet gecancelled (volgens David Jaffe)
Lees ook:Eén nieuwe GTA IV screenshot
Lees ook:Cory Barlog weg bij Sony, God Of War 3 officieel bevestigd voor PS3
Lees ook:God Of War III “like a painting come to life”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.