Dead Rising, Lost Planet niet naar PS3


Het gebeurt niet vaak dat spelontwikkelaars rechtstreeks communiceren met hun fans, maar Capcom’s Christian Svensson doet daar niet zo moeilijk over. Nadat hij gisteren op de messageboards van Capcom eerlijk inging op de vraag van veel boze fans waarom Devil May Cry 4 plotseling ook voor de Xbox 360 werd aangekondigd (Capcom’s antwoord: wij willen met onze spellen graag een zo groot mogelijk publiek bereiken), geeft hij vandaag ook antwoord op de logische vervolgvraag van fans of voormalige Xbox-exclusives dan ook naar de PS3 geport worden om een zo groot mogelijk publiek te bereiken:

Het antwoord is dat Dead Rising en Lost Planet niet gepland staan om ook op de Wii of de PS3 uitgebracht te worden. De redenen daarvoor zijn ingewikkeld en ik mag er om legale redenen niet echt dieper op ingaan.

Wat ik gisteren zei over Capcom’s doel om een zo breed mogelijk publiek te bereiken ging over onze strategie vanaf dit moment. Het betekent niet dat we ook al onze oude spellen multiplatform zullen uitbrengen. Een goev voorbeeld van onze nieuwe strategie is de simultane release van Resident Evil 5 op zowel de 360 als de PS3 tegelijkertijd.

Bron: Capcom BBS

Zie ook:
- Capcom niet onder de indruk van online petitie
- Pirates of the Caribbean: At World’s End PS3/Xbox 360 trailer

Lees ook:Sony mag huilen, DMC4 niet langer exclusief
Lees ook:Lost Planet blijft gewoon exclusief voor Xbox360
Lees ook:Wii-petitie Bionic Commando niet onopgemerkt gebleven
Lees ook:Wil je dat Capcom naar je luistert? Word lid van hun forums!
Lees ook:Xbox 360 krijgt Resident Evil 5 demo als eerste

Eén reactie op “Dead Rising, Lost Planet niet naar PS3

  1. Oliver

    Jongens, lost planet komt wel naar de ps3 ( tis vast wel oud nieuws watt ik nu lees:P) maar ik wilde kijken of dead risingg naarr de ps3 komt.. geen nieuws dus.. of hij komt gewoon niet op de ps3..

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.