Animal Crossing dagboek – dag 181

Ik denk dat ik misschien toch te snel geoordeeld heb over die Tangy. Een paar dagen geleden viel ze nogal grof tegen me uit toen ik iets verkeerds zei over haar figuur. En sindsdien heb ik haar een beetje ontlopen. Maar toen ik haar vandaag weer eens besloot op te zoeken, iedereen verdient tenslotte een tweede kans, heb ik eigenlijk best met haar gelachen.

Zo wilde ze kleren van me hebben, maar in plaats van er gewoon om te bedelen, zoals de meeste bewoners hier, had zij tenminste werk gemaakt van een leuke smoes. Ze beweerde dat al haar kleren waren gekrompen omdat ze alles te heet gewassen had, en als ik haar niet snel wat nieuwe kleren gaf zou ze naakt door het dorp moeten lopen. Het is weer eens wat anders dan “ik ben blut!” En toen ik vervolgens nog wat langer met haar bleef praten begon ze me zelfs cadeautjes te geven. Dingen zoals een, jawel, chaingang shirt en een bad plaid shirt. Zeker haar gekrompen kleren die mij nog wel prima pasten? Nee hoor Tangy, je figuur is helemáál niet ‘gevuld’…

Wat is Animal Crossing: Wild World eigenlijk? ~ Laatste 50
Archief ~ FAQ ~ Inwoners van Costanza ~ Friend Codes ~ Gallery

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 10
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 287
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 127
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 274
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 177

21 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 181

  1. Reef

    wel lief die Tangy!

      /   Beantwoorden  / 
  2. SinnardoCode

    iedereen heeft goede kanten

      /   Beantwoorden  / 
  3. mensje

    Voor wie is Tangy eigenlijk in de plaats gekomen?

      /   Beantwoorden  / 
  4. Fleur

    Wel heel grappig, eerst zeggen dat ze allemaal zijn gekrompen, en dan allemaal weggeven. Bij mij zeggen ze altijd zoiets van: Als ik een beetje op Gracie wil lijken, moet ik wel nieuwe kleren hebben. Of: Mijn oom had laatst zo’n future shirt, het stond hem zo cool. Ik zou hem ook wel willen passen, enz.
    Echt leuk verzonnen!

      /   Beantwoorden  / 
  5. Adam

    die tangy toch heb je uiteindelijk dat shirt wel gegeven?

      /   Beantwoorden  / 
  6. Rub-Star

    wil ook iemand op mijn site kijken, iik zet er soms ook nieuwe dingen op maar ow ja..
    wel alleen voor de Wii
    adres = klik op mijn NAAM of

    http://www.rubdstar.blog2blog.nl

    wil..snik..iemand..snik..kijken…en een berichje op zette..

      /   Beantwoorden  / 
  7. anthony

    mischien is het omkoperij, ze geeft jou haar afdankertjes en dan denkt ze gelijk en vol automatisch dat je haar weer nieuwe kleding geeft.

      /   Beantwoorden  / 
  8. Chinedu

    ik wil Tangy ook omdat het een kat is

      /   Beantwoorden  / 
  9. Adam

    spaar je katten?

      /   Beantwoorden  / 
  10. SinnardoCode

    ja duhh

      /   Beantwoorden  / 
  11. erik

    Jongens, ik denk niet dat smeken helpt om meer bezoekers te trekken. En zelfs als mensen uit medelijden een keertje gaan kijken zullen dat nooit vaste bezoekers worden.

    Als je mensen aan wilt trekken moet je dat met content doen! Schrijf een flitsend artikel, verzin een leuke actie… wat dan ook.

    Verder zullen jullie het met me eens zijn dat ik echt niet streng ben als het gaat om het plaatsen van links naar je eigen site (wat eigenlijk tegen het beleid van blog.nl ingaat), want ik vind het altijd leuk als mensen proberen zelf iets leuks op te zetten. Maar probeer het wel een beetje binnen de perken te houden aub. :) Elke dag meerdere links plaatsen is een beetje teveel van het goede. Dan moet ik toch dingen gaan verwijderen. Als onze technische man het toevallig ziet zal hij dat ook wel doen, trouwens.

    “Als ik een beetje op Gracie wil lijken, moet ik wel nieuwe kleren hebben. Of: Mijn oom had laatst zo’n future shirt, het stond hem zo cool. Ik zou hem ook wel willen passen, enz.
    Echt leuk verzonnen!”

    Ja dat vind ik ook leuk! Maar heel vaak zeggen ze bij mij alleen maar “ik zou wel nieuwe kleren willen hebben maar al mijn geld is op. Ik wou dat iemand wat voor me kocht. Ja “iemand”, hint hint.” Beetje onorigineel smeken vind ik dat. Dan heb ik ook geen zin om er erg veel moeite voor te gaan doen. ;)

    “Voor wie is Tangy eigenlijk in de plaats gekomen?”

    Truffles, Drift en Deena zijn weggegaan. Momenteel heb ik ook maar zeven inwoners. Of misschien is er vandaag weer een nieuwe bijgekomen, zometeen ga ik even kijken. :)

    “ik wil Tangy ook omdat het een kat is”

    Katten zijn wel erg leuk inderdaad. :)

      /   Beantwoorden  / 
  12. Fleur

    Ben benieuwd wie die nieuwe inwoner is!

      /   Beantwoorden  / 
  13. remkje

    “Truffles, Drift en Deena zijn weggegaan.”

    Deena vond je toch zo leuk? :|
    Bij mij is Tabby intussen vertrokken morgen zal de nieuwe bewoner wel komen ;)

      /   Beantwoorden  / 
  14. erik

    Ja, Deena is perongeluk gebeurd. Ik had even een dag niet opgelet toen ze blijkbaar haar spullen had ingepakt. :(

      /   Beantwoorden  / 
  15. remkje

    Hmm dat is balen…
    Tabby, daar had ik gewoon niet veel mee en ze is nog lelijk ook!
    Dus liet ik haar maar gaan… :|

      /   Beantwoorden  / 
  16. dsman

    hey erik

    mijn vraag was of ik ook een blog over animal crossing zou mogen maken
    zo,ja kun je me misschien wat tips ofzo geven

    greetz

      /   Beantwoorden  / 
  17. erik

    Heh, tuurlijk mag dat. Daar hoef je toch geen toestemming voor te vragen. :p Iedereen is vrij om te doen wat hij wil.

    Tips? Tsja, ik weet het niet. Je moet gewoon beginnen en het dan een tijdje volhouden. In het begin is het lastig, maar na een tijdje ontdek je wel een eigen stijl die goed bij je past en gaat het eigenlijk vanzelf. Ik zou niet weten wat voor tips ik daarbij nog moest geven.

      /   Beantwoorden  / 
  18. dsman

    hey erik

    als ik ben begonnen stuur ik de link wel; door
    dan kan je me beoordelen

    greetzzzzz

      /   Beantwoorden  / 
  19. free holiday screensaver

    beat drum mp3 http://groups.google.com/group/clay4266ppiqf/web/beat-drum-mp3 [url=http://groups.google.com/group/clay4266ppiqf/web/beat-drum-mp3]beat drum mp3[/url] buy wood blind http://groups.google.com/group/karen4576iucydc/web/buy-wood-blind [url=http://groups.google.com/group/karen4576iucydc/web/buy-wood-blind]buy wood blind[/url] http://groups.google.com/group/clay4266ppiqf/web/christian-drum-music-tab christian drum music tab [url=http://groups.google.com/group/clay4266ppiqf/web/christian-drum-music-tab]christian drum music tab[/url] http://groups.google.com/group/clay4266ppiqf/web/drum-history-indian [url=http://groups.google.com/group/clay4266ppiqf/web/drum-history-indian]drum history indian[/url] drum history indian blind colored wood http://groups.google.com/group/karen4576iucydc/web/blind-colored-wood [url=http://groups.google.com/group/karen4576iucydc/web/blind-colored-wood]blind colored wood[/url]

      /   Beantwoorden  / 
  20. free game pc star war

    house of the rising sun sheet music http://groups.google.com/group/daddy4894ukpjqk/web/house-of-the-rising-sun-sheet-music [url=http://groups.google.com/group/daddy4894ukpjqk/web/house-of-the-rising-sun-sheet-music]house of the rising sun sheet music[/url] http://groups.google.com/group/william9844miqof/web/beach-campground-land-myrtle-pirate beach campground land myrtle pirate [url=http://groups.google.com/group/william9844miqof/web/beach-campground-land-myrtle-pirate]beach campground land myrtle pirate[/url] http://groups.google.com/group/jean9600yxfq/web/blind-melon-tablature [url=http://groups.google.com/group/jean9600yxfq/web/blind-melon-tablature]blind melon tablature[/url] blind melon tablature cube game game star war http://groups.google.com/group/kayleigh3603xwsirk/web/cube-game-game-star-war [url=http://groups.google.com/group/kayleigh3603xwsirk/web/cube-game-game-star-war]cube game game star war[/url] [url=http://groups.google.com/group/daddy4894ukpjqk/web/forum-house-music]forum house music[/url] http://groups.google.com/group/daddy4894ukpjqk/web/forum-house-music forum house music

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.