Animal Crossing dagboek – dag 130

Jaaaaa! Het is me gelukt! Op dag 114 bereikte mijn dorpje voor het eerst de perfecte status, en vandaag, dag 130, werd ik ervoor beloond! Toen ik naar Pelly ging om zoals elke dag de status van het dorp te controleren zei ze opeens: "Beste Erik, het is ons niet ontgaan dat jij je iedere dag heel hard inzet om Costanza zo leefbaar mogelijk mogelijk te houden. Om je daarvoor te belonen hebben we hier een cadeautje voor je, het is een gouden gieter! Je kunt er verder niks speciaals mee, maar je mag wel heel trots op jezelf zijn!"

En trots dat ben ik. Van al mijn bezittingen in Animal Crossing is dit absoluut degene waar ik de meeste moeite voor heb moeten doen. Twee weken lang niet rennen om geen bloemen te vertrappen. Iedere dag heel voorzichtig alle verdorde bloemen water geven. Iedere dag drie stuks onkruid plukken. Man, man, man, het was keihard werken, maar dan heb je ook niks! Ik had op z’n minst verwacht dat je extra zeldzame bloemen kon kweken met de gouden gieter of iets anders dat leuk is. Maar helemaal niks speciaals?! Dat valt me wel een beetje tegen.

Wat is Animal Crossing: Wild World eigenlijk? ~ Friend Codes
Laatste 50 ~ Archief ~ FAQ ~ Inwoners van Costanza (Nu ook met Bunnie!)

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 151
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 192
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 411
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 113
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 114

61 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 130

  1. Fleur

    Beste erik,
    met die gieter kun je ook speciale bloemen krijgen. Je moet eerst zorgen dat je een zwarte roos hebt. Die kun je krijgen door 2 rode rozen naast elkaar te planten. Dan kan er een rode roos uitkomen, maar ook een zwarte. Begraaf naast de zwarte roos die gouden gieter. Dan ontstaat er een gouden roos. Deze hoef je nooit water te geven!

      /   Beantwoorden  / 
  2. remkje

    die kende ik al van de [n]gamer maar dat je ze geen water meer hoefde te geven niet :D handig! en komen er dan ook speciale inseckten op af?

      /   Beantwoorden  / 
  3. mark

    ik heb animal crossing ww maar is het nou nog waard (leuk) om animal crossing op de gamecube te kopen

      /   Beantwoorden  / 
  4. Rens

    Eh, tja weet ik niet,ik geloof van niet.
    Maar een gouden gieter, ja ach.

      /   Beantwoorden  / 
  5. mensje

    Wat fleur zegt klot niet helemaal.
    Je moet wachten tot de zwarte roos dat bruinige kleutje krijgt dat betekent dat hij dood gaat.
    En dan geef je hem water met de gouden gieter.

      /   Beantwoorden  / 
  6. melanie

    dus ff voor de duidelijkheid voor die mensen hier boven

    check http://www.animalxing.com/hybrids.php
    daar staat het

    p.s kben er weer khad een paar dagen nix van me laten horen omdat ik zat te genieten van het zonnetje

      /   Beantwoorden  / 
  7. johan

    yes! ik heb eindelijk mijn eigen ds!!!

    ik zal mijn friendcode nog even opzoeken…

    naam: johan
    dorp: mohtown
    FC:1589-8327-9143

      /   Beantwoorden  / 
  8. Sunny

    Ik heb vandaag de bijnaam: Wonder S. gekregen. En bij het versturen van een pakje gebeurde iets merkwaardigs. Het was namelijk een waitress shirt. De ontvanger zei:hmm.. een waitress shirt? Ik wist niet dat Bones aan dat soort dingen deed.
    Ik vond het best wel raar om dat te lezen in een spel als Animal Crossing.

      /   Beantwoorden  / 
  9. remkje

    hoezo? ik snap het eigenlijk niet helemaal… heb jij bones in je dorpje wonen dan?

      /   Beantwoorden  / 
  10. Alissa

    luister allemaal!
    ik heb remkje gevraagt of zij een sims 2 (ds) dagboek hier wil gaan bijhouden en zij antwoorde hierop:
    ik denk niet dat ik dat ga doen er is niet zoveel nieuws in strangetown er gebeurt haast niets mischien als 10 mensen maar dan nog denk ik dat het niet doorgaat en denk aan erik hij moet het ook goedvinden het is tenslotte ZIJN site

    ik will dus dat als het jullie leuk lijkt jullie daarop moeten reageren want dan doet ze het mischien en het lijkt mij harstikke geinig! :D

    ps. blunder van de dag:
    ik d8 dat remkje ook bij deze site hoorde dus ik vroeg haar of erik om hulp ze hebben me er daarna op gewezen maar hun tips hielpen wel!

      /   Beantwoorden  / 
  11. remkje

    ehm…. sorry voor haar berichtje ze wil dus dat ik een dagboek over mijn leventje bij sims 2 ga bijhouden en nou trommelt zij allemaal mensen op om mij te vragen of ik dat wil doen :S ik weet het niet en erik heeft ook nog niet gereageerd en zowieso denk ik dat het geen hit word maar jullie moeten er maar over na denken maar ik denk dat ik het niet ga doen hoor :|

      /   Beantwoorden  / 
  12. remkje

    hmm Wonder S klinkt een beetje als een superheld :D whaha Wonder S saves the day!
    nu nog een cape ;)

      /   Beantwoorden  / 
  13. Adam

    nee niet echt bij de sims valt er niet veel te beleven en als je dat wil doen ga naar freewebs.com ofzo en maak een site aan en doe het

      /   Beantwoorden  / 
  14. remkje

    PRECIES! Adam dat probeer ik haar dus steeds duidelijk te maken opzich is sims 2 voor de ds een leuk spel maar je hebt geen ECHTE gesprekjes zoals bij animal crossing en er gebeurt geen reet alleen waas het gister art day maar ik verdiende niks meer met mijn schilderijen en vandaag belde die kerel achter de receptie en zei dat keizer xizlle earth dag had verboden te vieren omdat hij dat niet leuk vond :S maf maarjah ik ben dus NIET van plan om er een dagboek over te schrijfen Alissa begon er over ik niet… en ik ga ook geen site aanmaken met daarop alleen een dagboek dus vergeet het hele idee

      /   Beantwoorden  / 
  15. Adam

    ok animal crossing is gewoon de beste

      /   Beantwoorden  / 
  16. Adam

    eej op nintendo.nl bij the sims 2 heet het dorpje ook Strangetown

      /   Beantwoorden  / 
  17. remkje

    eh…. ja want dat is ALTIJD zo je kan niet bepalen hoe je dorpje in sims 2 gaat heten ik he animal crossing nog niet… :( mischien dag je dat strangetown de naam van mn animal crossing dorpje was?
    nou zo gaat hij niet heten ik heb al een naam bedacht ik hoop dattie goed is wat vinden jullie van Moon Fill ?

      /   Beantwoorden  / 
  18. johan

    klinkt goed doe anders moon hill :P

      /   Beantwoorden  / 
  19. johan

    als je animal crossing krijgt mag ik dan je frien code?:D

      /   Beantwoorden  / 
  20. remkje

    nee er is een reden waarom ik Moon Fill doe ik heb ANDERHALF JAAR naar het spel harvest moon gezocht en toen heb ik hem in denenmarken gevonden oeh jongens wat was ik blij! harvest MOON snappie? en met dit spel ben ik net zo blij als ik het krijg duss vandaar… ;) (gelukkig duurt het nie zolang voordat ik dit spel krijg nog 2 weken)

    tuurlijk mag jij dan mijn friend code! :D
    maar ik heb een vraag ik heb draadloos internet moet ik dan nog iets kopen om onlie te gaan met animal crossing?? :S

      /   Beantwoorden  / 
  21. denise

    hey,

    het inscannen is nog niet gedaan, morgen ik beloof het!,
    ik heb mijn turpins verkocht, ik kwam gister rond 10 uur thuis en had nog niet gespeeld op acww, ik pak dus om 22.55 mijn ds en zie dat de turpin prijs op 515 bells perstuk staat ik ben dus in no time naar mijn huisje gerent, weer een paar bloemen kapot … en heb de heleboel verkocht, ik meende dat ik er 200 had maar het bleken er maar 100 tezijn, toch nog een goede deal, !
    oww shit ik moet mijn rode turpin nog water geven.. doei !

      /   Beantwoorden  / 
  22. erik

    “Je moet eerst zorgen dat je een zwarte roos hebt. Die kun je krijgen door 2 rode rozen naast elkaar te planten. “

    Oh daar heb ik er al een paar van. :) Bloemen kweken is echt grappig. Ik heb heel veel paarse bloemen, oranje bloemen, zwarte rozen… vanalles. En er komt ook om de haverklap zo’n Jacob’s Ladder plantje bij omdat m’n dorp nog steeds perfect is.

    Maar goed, bedankt voor de tip! (Ook mensje.) Ik ga wachten tot zo’n zwarte roos verdord is. Fijn dat ik toch nog iets speciaals kan met die gouden gieter. :)

    “ik heb animal crossing ww maar is het nou nog waard (leuk) om animal crossing op de gamecube te kopen”

    Nee, eigenlijk niet. Zeker niet tegelijkertijd. Eventueel kun je hem over een jaar ofzo kopen (of nu al, maar dan een jaar in de kast leggen). Dat als je Animal Crossing Wild World zat bent, dan wacht je een paar maanden en daarna begin je overnieuw op de Gamecube. Dan hoor je weer allemaal nieuwe teksten. :) Maar om de twee spellen tegelijkertijd te spelen lijkt me redelijk nutteloos.

    “De ontvanger zei:hmm.. een waitress shirt? Ik wist niet dat Bones aan dat soort dingen deed.”

    Dat valt toch nog wel mee? Ik vind het geen hele schokkende tekst. Nouja, okee misschien wel een beetje apart. Maar op de Gamecube had je Kapp’n, de kapitein die je over de zee naar het tropische eiland kon varen, en die maakte af en toe pas écht schunnige opmerkingen. Ik zal ze maar niet herhalen vanwege onze jongere lezers. ;) Maar ik stond er af en toe wel verbaasd van. Laat ik zeggen dat die opmerking over het waitress shirt in vergelijking daarmee reuze meevalt.

    “ik weet het niet en erik heeft ook nog niet gereageerd”

    Ik moet zeggen dat ik dat Sims spel nog nooit gespeeld heb, dus ik kan er verder weinig over zeggen hoe haalbaar een dagboek daarover is. Als je het zou willen doen, van mij mag je. Maar ik krijg de indruk dat je het echt helemaal niet ziet zitten. ;)

    Volgens mij is Animal Crossing gewoon het enige spel dat hier geschikt voor is. Een paar maanden geleden heb ik het ook geprobeerd met de PS2 game Psychonauts, een verslag maken van hoe ik het speelde. Maar daar ben ik al na 5 dagen mee opgehouden. Het werkte gewoon niet. Was niet leuk om te lezen, ik vond het niet leuk om te doen. Ik had zelfs het gevoel dat de game er minder leuk door werd.

    Moon Fill vind ik wel leuk klinken, alleen zou je het dan moeten schrijven als MoonFill (je mag maar 8 karakters gebruiken voor de dorpsnaam).

    “www.games.blog.nl/animal_crossing http://www.games.blog.nl/animal_crossing doet het niet”

    Dat is heel vreemd, ik heb geen idee hoe het komt maar ik ga het meteen navragen! Bedankt voor de melding. :)

      /   Beantwoorden  / 
  23. johan

    is er iemand die zijn poort open wil doen ik heb een sxhep en watering can nodig….en gezelschap.

      /   Beantwoorden  / 
  24. remkje

    nee inderdaad zie ik het idee van een sims 2 dagboek niet zitten ;) trouwens we hebben wel een scanner maar die zit op mijn vaders computer dus moeten we dan de hele tijd heen en weer mailen en dat wil mijn vader niet elke dag hebben denk ik en dan komt er ook nog bij dat ik niet zo goed kan tekenen animal crossing figuurtjes gaat nog (niet jij erik maar ik teken ze vaak in mijn schriften onder de les) maar sims 2 figuurtjes zijn egt te moeilijk :S ik ben trouwens besig gaston na te tekenen todat ik het perfeckt kan dan maak ik hem groot en kleur ik hem in met verf en hang ik hem op mijn kamer :D
    ik weet het ik weet het dit is een erg lange brief maar ik had een vraag gesteld en geen antwoord ik stel hem ff nog een keer

    ik heb wel gewoon draadloos internet maar moet ik nog iets speciaals kopen om online te gaan?

      /   Beantwoorden  / 
  25. erik

    “ik heb wel gewoon draadloos internet maar moet ik nog iets speciaals kopen om online te gaan?”

    Als het goed is niet! De Nintendo DS kan met heel veel routers overweg. Als je het zeker wilt weten kun je op deze pagina kijken of jullie router tussen de door Nintendo aanbevolen draadloze routers staat:

    deze pagina

    “ik ben trouwens besig gaston na te tekenen todat ik het perfeckt kan dan maak ik hem groot en kleur ik hem in met verf en hang ik hem op mijn kamer :D

    Daar wil ik wel een foto van zien! Graag. :) Leuk idee!

      /   Beantwoorden  / 
  26. johan

    nee adat hoeft niet wifi heb je alleen nodig als je geen draadloos intenet hebt.

      /   Beantwoorden  / 
  27. erik

    “het inscannen is nog niet gedaan, morgen ik beloof het!,” Het was niet m’n bedoeling om je op te jagen hoor. :) Ben gewoon nieuwsgierig dat is alles. Geen stress!

    “ik pak dus om 22.55 mijn ds en zie dat de turpin prijs op 515 bells perstuk staat “

    Over op het nippertje gesproken! Wow, goede deal! Gelukkig dat je er nog nét op tijd bij was! Je hebt meer geluk op de tulpenmarkt als mij.

      /   Beantwoorden  / 
  28. remkje

    ahh bedankt johan en erik we hebben op die site gekeken en bij ons lukt het dus gelukkig wel ^_^ dat bespaart me weerb 40 euro enne ik scan die tekening dan wel ff maar het is eigenlijk diezelfde die jij hebt gemaakt bij de inwoners van Constanza pagina erik… dus ik weet niet of je het dan niet nogal saai vind :D noujah ik ben nu besig met oefenen en het lukt al aardig :D je ziet de tekening wel verschijnen ;)

    ps. heeft iemand hier harvest moon voor de gba?

      /   Beantwoorden  / 
  29. remkje

    nou het lukt al aardig met oefenen alleen zijn die armen nogal lastig maar ik kan hem nu al tekenen zonder eerst naar die tekening van jou te kijken erik ik denk dat ik morgen hem groot ga tekenen schilderen etc. en dan scan ik hem dan komt hij waarschijnlijk morgen pas het is ook al laat dus dan heb je 2 tekeningen erik die van mij en denise :D

      /   Beantwoorden  / 
  30. Antylopix

    Dat is heel vreemd, ik heb geen idee hoe het komt maar ik ga het meteen navragen! Bedankt voor de melding. :)

    Je moet er ook geen www voor zetten, dat je dat niet wist Erik, valt me van je tegen:P

    -edit-: wordt aan gewerkt

      /   Beantwoorden  / 
  31. denise

    bij mij doet de link het ook niet, naja zo kan ik het dagboek ook vinden :D
    mijn tekening is klaar, en ingescant opgeload… nog een klikje en hij staat hier online, maar dat hou ik lekker achter de hand als het nieuwe dagboek online is dan zet ik mijn tekening ook online :D

      /   Beantwoorden  / 
  32. Chinedu

    ja, ik heb harvest moon voor de gba.

      /   Beantwoorden  / 
  33. Chinedu

    ik heb nu een gouden schep en een gouden katapult

      /   Beantwoorden  / 
  34. remkje

    Chinedu dan heb ik een vraagje voor je:
    ik was getrouwd en mijn zoon was 2 jaar hij kon al lope enzow.
    maar net op zijn verjaardag moest ik s’middags gaan slapen en miste ik die verjaardag en werd hij dus ook niet ouder :( daarna heeft mijn broer het spel gewist en nu ben ik overnieuw begonnen getrouwd en net een kind gekregen maar gaat hij er op den duur ook ouder uitzien als hij 4-5-6 is ofzow? want stu en may worden ook niet ouder :S

    ps. ik heb friends of mineral town niet more friends of mineral town

      /   Beantwoorden  / 
  35. Chinedu

    ik ook maar ik ben nog niet zo ver ik weet niet eens hoe je kan trouwen:(
    maar ik zit in een moeilijke periode want ik weet dat de volgende dag een orkaan komt maar er is volgens mij net en koe ziek dus speel ik het niet meer denk ik.

      /   Beantwoorden  / 
  36. remkje

    geef elke dag aan het meisje dat je leuk vind een cadeatje als het hartje oranje is kun je de blauwe veer kopen maar dan kan je nog niet trouwen, pas als het hartje rood is en je een 2persoons bed hebt dat kan pas als je je huis 2 keer ge-upgraded is.
    na 30 dagen gelukkig getrouwd te zijn (geef nog steeds elke dag een cadeatje) zegt ze dat ze zich niet lekker voelt jullie gaan naar de dokter en ze is dus zwanger, na 60 dagen komt het kind.

    ik zou wel doorspelen want je koe gaat er niet dood van dus koop na die orkaan een medicijn. ;)

    elli (benik mee getrouwd) houd van warme melk,toy flower en verder alle andere bloemen.

    ann houd van zelfgebakken gerechten en bloemen.

    mary houd van blauw gras (lijkt op bloemetjes je kan dit ook verkopen)

    popuri houd van honing appels en eieren en bloemen.

    karin houd ervan als je iets in haar vaders winkel koopt je kan duss chokolade kopen en dit weer verkopen je verliest hier geen geld mee. ze houd ook van wijn en muschrooms

    suc6!

      /   Beantwoorden  / 
  37. Chinedu

    ik probeer popuri en ik heb al een tweepersoonsbed

      /   Beantwoorden  / 
  38. erik

    “maar dat hou ik lekker achter de hand als het nieuwe dagboek online is dan zet ik mijn tekening ook online :D

    Dat wordt pas vanavond. Ik moet en zal vandaag het vistoernooi winnen! (en erover schrijven). Maar leuk dat hij af is. :) Ik ben benieuwd! Misschien moet ik artgallery maken met ingezonden tekeningen. :D Maar voorlopig gewoon onder het dagboek lijkt me een goed idee.

      /   Beantwoorden  / 
  39. remkje

    vanavond komt ook mijn tekening erik belooft ;) ik moet mijn hond ff uitlaten en daarna ga ik ermee aan de slag en Chinendu suc6 met pupori zij is best makkelijk en een tip : ze vind het ook leuk als je aardig doet tegen haar familie ;) persoonlijk vind ik elli het leukst want ze ziet er het volwassentst uit daarna popuri maar ann vind ik echt zo’n klein meisje :D

      /   Beantwoorden  / 
  40. remkje

    gaston is af! :D alleen zijn de ogen een beetje raar maar zo erg is dat niet *hoop ik*
    en erik sorry dat ik zo uitschoot tegen diegene die zij wazzup l0sers ik kan daar echt niet tegen dat er mensen zijn die zo zieleg zijn om dat te doen maar goed je hebt zijn/haar berictje toch al verwijdert :)

      /   Beantwoorden  / 
  41. Adam

    Eej er is iets heel vreemds aan de hand, ik krijg geeen nieuwe bewoners meer terwijl ik er pas 7 heb hoe kan dat ik w8 al een week.

      /   Beantwoorden  / 
  42. Cailin Coilleach

    Nondeju… Dat vistoernooi ook! *grom*

    Ik heb de hele dag bovenaan gestaan met een Sea Bass van 45″1 en -twaalf- minuten voor zes komt Anchovy nog even aanzetten met een Sea Bass van 45″7! Net 0.6 inch langer dus! *growl!*

    Vervelende parkiet :D

    Nou ja, volgende keer beter… Of is dat pas volgend jaar? o_O

      /   Beantwoorden  / 
  43. remkje

    adam ik zou gewoon afwachten het kan soms zijn dat je een maand moet wachten dat had mijn vriend ook en das behoorlijk balen maar goed mischien krijg jij die bewoner deze week al ^_^

    en Cailin Coilleach je hebt elke 4de zondag van de maand een vistoernooi geloof ik, ik weet het niet ckr maar wat wel ckr is dat er dit jaar wel nog wat vistoernooien komen.

      /   Beantwoorden  / 
  44. remkje

    *zucht* waneer komt dag 131 nou? :(
    ik wil mn tekening erop zette :D hijs wel wat verkleint int echt is het op een A4 formaat maar goed anders werd hij veeel te groot ;) owjah en denise zet haar tekening er ook op! :D ik weet niet wat zij getekent heeft maar ik gaston ;D

      /   Beantwoorden  / 
  45. mensje

    ik stond eerst bovenaan bij viswedstrijd met een sea bass van 46.4 inch.
    Deed ik em uit en toen ik weer ging kijken stond Alfonso bovenaan met een seabass van 46.5 inch.
    GRRRRRRRRRR!!!

      /   Beantwoorden  / 
  46. remkje

    ahhh wat gemeen! win je ook een beker met dit toernooi? want dan ga ik als ik animal crossing heb een trofee kamer maken xD
    enne als om half 10 of vroeger dag 131 er nie is moet ik de tekening hier plaatsen :(
    of tot morgen w88

      /   Beantwoorden  / 
  47. Cailin Coilleach

    ERIK:

    Je e-mail adres uit je Tweakers profiel werkt niet en ik heb een voorstel voor je (iets wat voor ons beiden erg positief uit kan pakken). En ik kan hier op de site ook niet iets vinden van “Mail Erik” :)

    Kan je mij alsjeblieft mailen?

      /   Beantwoorden  / 
  48. demi

    hoi luitjes……….
    ik ben super blij voor mijn verjaardag krijg ik animal crossing.
    op deze site kijk ik elke dag en dan lees ik altijd alles van wat jullie geschreven hebben dat schrijf ik op in een schrift handig he??
    maar ik heb ook een vraagje komt ie:wat is het verschil tussen animal crossing en animal grosiing ww??

      /   Beantwoorden  / 
  49. remkje

    het allerbelangrijkste : draagbaarheid! je kan nu overal even spelen :) en verder meer karakters meer voorpwerpen en natuurlijk niet te vergeten de online mogelijkheden =D

      /   Beantwoorden  / 
  50. mensje

    @ remje

    Er zitten meer bewoners in de gamecube versie hoor!
    En in de gamecube versie kan je 15 bewoners tegelijk in je dorp hebben en is je dorp bijna dubbel zo groot.
    Maar ondanks al die bovenstaande dingen vind ik acww tog beter!

      /   Beantwoorden  / 
  51. mitch

    wie is er nu on?

      /   Beantwoorden  / 
  52. remkje

    ik niet mitch ;) misschien strax maar in de N-gamer stond dat er meer bewoners bijgekomen ware en op een site zie ik ook meer :S ? maa toch 15 bewoners in je dorp wauwie! das toch wat meer als 8 ;)

      /   Beantwoorden  / 
  53. erik

    “en is je dorp bijna dubbel zo groot.”

    Nou… dubbel zo groot? Het was wel groter, maar 2x lijkt me overdreven. Het leek groter dan het was omdat alles zo strak in losse velden was verdeeld.

    En op de Gamecube waren er ook twee verschillende soort vrouwelijke personages.

    De arrogante types zoals we die nu ook kennen van de DS. Maar er waren daar ook vrouwelijke bewoners die heel lief en bezorgd waren. Echt een soort moederlijke types. Zo één ben ik er nog steeds niet tegen gekomen op de DS. :( Volgens mij is dat er ook uitgehaald.

    Maar ik ben het er mee eens, desondanks is de DS-versie toch beter. :)

      /   Beantwoorden  / 
  54. remkje

    ;) en ik heb sowiso geen gamecube duss ik kan alleen de ds versie spelen want ik ga niet speciaal een cube kopen voor animal crossing kope =D

      /   Beantwoorden  / 
  55. erik

    Ik heb destijds een nieuwe televisie gekocht speciaal om Animal Crossing te kunnen spelen. :p (Ik had de Amerikaanse importversie, en mijn televisie was daar te ouderwets voor kwam ik later achter. Als ik vooraf had geweten dat het niet zou werken op mijn oude televisie had ik het spel waarschijnlijk niet gekocht, maar achteraf heb ik er geen spijt van. ;)

      /   Beantwoorden  / 
  56. remkje

    maar ik heb geen eigen t.v daar is mn kamer veel te klein voor maar ik krijg binnenkort een nieuwe kamer :) maar als ik nu een gamecube koop moet ik dus in de kamer spelen en dat wil mijn vader niet hebben want dat mocht ook niet bij mn broer zijn playstation ;)

      /   Beantwoorden  / 
  57. erik

    Je moet nu sowieso geen Gamecube meer kopen. Over een paar maanden komt de opvolger uit en die kan ook gewoon gamecube-spellen afspelen. Er nu één kopen is zonde van het geld.

    En zelfs dan nog, misschien heb je ook wel gewoon genoeg aan je DS. :)

      /   Beantwoorden  / 
  58. remkje

    ik denk dat ik genoeg heb aan mn ds ;)

      /   Beantwoorden  / 
  59. Mithrandir

    Zonde….ja ergens wel;, maar de GC is wel tweemaal zo goedkoop :) Een tweedehandsje met een paar (5 b.v.) games en meerdere controllers red je wel voor70-100 euro.

      /   Beantwoorden  / 
  60. iesje!!!

    heej je kan wel wat met de gieter hoor
    als je paarse rozen hebt en je sproeit er elke dag met die gouden gieter overheen dan krijg je gouden rozen

    p.s. heb je de gouden schep al
    zo krijg je hem
    je hebt twee scheppen nodig
    je begraaft er eentje met de andere schep en de volgende dag moet je hem opgraven en heb je een gouden schep

    (dit kan je zo vaak doen als je wil,
    ik heb iets van 10 gouden scheppen ik geef ze namelijk weg aan vrienden)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.