Animal Crossing dagboek – dag 128

Hoe zouden jullie reageren als je op een dag deze brief ontving:

Hallo daar, Erik

Hij is er eindelijk!
Ik zat er al een hele tijd op te wachten.
Dit is mijn afscheidscadeautje voor jou.
Het is een geheimpje.

Shake it! Alfonso

Ik reageerde in ieder geval door volledig in paniek te raken en naar Alfonso’s huis te rennen om te kijken of het er nog stond, en dat deed het. Maar allemachtig wat ben ik geschrokken! Wat ik namelijk nog niet had verteld was dat Alfonso gisteren al zijn spullen had ingepakt en aankondigde dat hij wilde verhuizen. Maar dat gebeurt in dit spel zo vaak dat ik er eigenlijk al nooit meer melding van maak. Gewoon met ze praten totdat ze zeggen er een nachtje over te zullen slapen, brief met een kado sturen, en klaar. Dan blijft zo’n bewoner gegarandeerd. Het heeft ook nu weer gewerkt, want Alfonso is er nog. Maar tjonge jonge, wat ben ik geschrokken. Pfff… wil je dat nooit meer doen Alfonso?

Het afscheidscadeautje was trouwens wel erg leuk, een kers! Die groeiden hier nog niet.

Wat is Animal Crossing: Wild World eigenlijk?
Laatste 50 ~ Archief ~ FAQ ~ Inwoners van Costanza ~ Friend Codes

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 338
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 178
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 62
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 321
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 339

43 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 128

  1. Wouter

    Haha wat een lolbroek die Alfonso.
    Ik kan echt niet wachten tot ik dat spel heb, de DS heb ik iig al gewonnen op powerweb:D

      /   Beantwoorden  / 
  2. Adam

    je had gewoon op x kunnen drukken en kijken of zijn huisje er nog staat

    maar als hij je die brief niet had gestuurd had het anders kunnen aflopen…

      /   Beantwoorden  / 
  3. Rens

    Dat moet schrikken geweest zijn!
    Het zou saai in Constanza geweest zijn dan!

    Wel een goede geslaagde grap!
    Waar zou hij de kers vandaan hebben?

      /   Beantwoorden  / 
  4. mensje

    als je fruit wilt bijvoorbeeld een kers een peer of een appel enzo moet je een brief naar 1 van je bewoners sturen met daarin ‘fruit. Voeg er dan een ander soort fruit aan toe en je krijgt dan soms ander fruit terug.

      /   Beantwoorden  / 
  5. denise

    wat ik nog was vergeten te vertellen :

    ik heb in mijn dorpje bob- fan t-shirts in mijn winkel liggen… er zijn al bewoners die hem vol trots dragen, speciaal voor jou erik !

      /   Beantwoorden  / 
  6. remkje

    das cool denise ^_^ ik weet niet precies wat voor type bob is…. alleen dat hij van eten houd haha :P noujah mischien kom ik er wel achter als ik ACWW heb ;) maar tot ik hem leer kennen blijft mijn voorkeur bij gaston! maar goed de kans dat uit die 200 bewoners gaston bij mij komt is heel klein :(

      /   Beantwoorden  / 
  7. johan

    cool als ik mijn eigen ds heb zal ik er zeker een gaan kopen:P

      /   Beantwoorden  / 
  8. remkje

    nog geen ds? das behoorlijk balen voor je!
    ik heb een roze *lach niet!* je kreeg er nintendogs bij maar die heb ik inmiddels verkocht kep nu sims 2 en w8 smachtend tot die mooie tijd komt dat ik het ook kan spelen nog anderhalfe week…. maar goed ik hoop dat je je ds snel hebt! ;)

      /   Beantwoorden  / 
  9. Chinedu

    volgens mij staat er een fout op heel veel site’s want r staat dat je de foto van pascal alleen kan krijgen met een scallop maar ik kreeg hem gewoon

      /   Beantwoorden  / 
  10. Mathieu

    Ermee praten en een cadeautje sturen werkt niet altijd hoor. Gabi verhuisde overlaatst , ik praatte ermee en stuurde haar 4 cadeautjes. De volgende morgen was ze er nog maar met dozen dus ik doe terug hetzelfde en de dag erna is ze weg.

      /   Beantwoorden  / 
  11. remkje

    das raar :-S maarjah je hebt nu wel zijn foto :D

    enne erik waneer ga je die inwoners van Constanza pagina updaten? zeker als je zeker weet dat alle bewoners blijfen?

      /   Beantwoorden  / 
  12. remkje

    Mathieu het is ook pas ckr als ze zeggen dat ze erover na zullen denken als je daarna een brief stuurt met een cadeautje kun je er zeker van zijn dat ze blijfen

      /   Beantwoorden  / 
  13. Sunny

    Ik vind het altijd zo schrikken als iemand gaat verhuizen. En dat er dan de volgende dag ineens post in je brievenbus zit.

      /   Beantwoorden  / 
  14. erik

    Op verzoek is hier trouwens mijn plattegrond, zoals die er nu uit ziet.

    Dit is echt héél snel gedaan, daarom ziet het er niet uit. ;) Misschien doe ik het later nog een keer beter, of niet. Het kan zo snel veranderen dat ik het eigenlijk zonde vind om er speciaal een schilderij van te maken.

      /   Beantwoorden  / 
  15. remkje

    en jaa hoor rolf woont natuurlijk vlakbij gaston zodat hij hem kan begluren :P

      /   Beantwoorden  / 
  16. Reef

    is er een totaal van bewoners die in je dorpje kunnen wonen?

      /   Beantwoorden  / 
  17. Chinedu

    kan je ook vallende sterren uit de lucht schieten als het kan mij is het nog nooit gelukt?
    of weet jij het ook nog niet

      /   Beantwoorden  / 
  18. Reef

    hij zal veel te zien hebben, denk ik..

      /   Beantwoorden  / 
  19. Reef

    die rolf

      /   Beantwoorden  / 
  20. erik

    “de DS heb ik iig al gewonnen op powerweb:D”

    Zo! Gefeliciteerd! :)

    “je had gewoon op x kunnen drukken en kijken of zijn huisje er nog staat”

    Ja maar daarvoor was ik in paniek. Dan denk je niet meer logisch na. ;) Ik ben gewoon zo hard gaan rennen als ik kon. Volgens mij heb ik zelfs een paar bloemen kapot getrapt… hm, ik hoop niet dat dat mijn perfect town status heeft aangetast. :-o

    “ik heb in mijn dorpje bob- fan t-shirts in mijn winkel liggen… er zijn al bewoners die hem vol trots dragen, speciaal voor jou erik !”

    Whoa! :D
    Ik voel me vereerd! Wat gaaf! Hoe zien die shirts eruit? Een plaatje van Bob? Heel leuk in ieder geval. :)

    “maar tot ik hem leer kennen blijft mijn voorkeur bij gaston! maar goed de kans dat uit die 200 bewoners gaston bij mij komt is heel klein :(

    In het begin kun je ook telkens snel de DS uitzetten als de inwoners je niet bevallen… je bent er dan toch nog niet aan gehect dus het is geen groot verlies. Dan kun je het een paar keer proberen om te kijken of Gaston toevallig opduikt. Maar dat is een traag en frustrerend proces, en de kans dat je hem tegenkomt blijft vrij klein.

    Maar het doet er ook niet zo toe. Je moet gewoon je eigen dorpje spelen met je eigen bewoners, dan krijg je vanzelf ook wel je eigen favorieten! :)

    “volgens mij staat er een fout op heel veel site’s want r staat dat je de foto van pascal alleen kan krijgen met een scallop maar ik kreeg hem gewoon”

    Ik vind die Pascal maar vreemd. Heb er al heel veel tegenstrijdige verhalen over gehoord. Ik kreeg niet eens de kans om hem *iets* te geven. Hij vertelde zijn verhaaltje, sprong in de zee, en toen was het afgelopen.

    “Mathieu het is ook pas ckr als ze zeggen dat ze erover na zullen denken”

    Precies, alleen praten is niet voldoende. Negen van de tien keer antwoorden ze alleen maar dat hun besluit vast staat en dat ze niet van gedachten veranderen. Maar blijven doorvragen, en dan op een gegeven moment geven ze een beetje een twijfelend antwoord. “Misschien moet ik er nog eens over nadenken” of “Ik zal er een nachtje over slapen.” Dan moet je snel weggaan. Zorgen dat dat het laatste is dat ze tegen je gezegd hebben. Misschien is dat al voldoende om te zorgen dat ze blijven, maar voor de zekerheid stuur ik ook altijd nog een brief met cadeautje. :) Tot nu toe werkt het goed!

    En die inwoners van Costanza-pagina… euh ja, dat moet ik ook maar weer eens doen ja. Ik stel het eigenlijk altijd uit tot die bewoner ook een keer aan bod komt in het gewone dagboek. Dan kan ik die twee schilderijen op tegelijkertijd maken. :) Dat gaat sneller als dat ik er weer speciaal voor moet gaan zitten. Er moet dus eigenlijk iets leuks gebeuren met Bunnie, Deena of Whitney.

      /   Beantwoorden  / 
  21. erik

    “en jaa hoor rolf woont natuurlijk vlakbij gaston zodat hij hem kan begluren :P

    Hahaha! Inderdaad! Dat heeft hij heel sneaky gedaan. Hij zal wel gebaald hebben dat het plekje van Frobert al bezet was, dat is het enige huis dat nog dichter bij Gaston staat. ;)

    “is er een totaal van bewoners die in je dorpje kunnen wonen?”

    Ja 8. Ik zit nu dus aan mijn maximum. :)

    “kan je ook vallende sterren uit de lucht schieten als het kan mij is het nog nooit gelukt?”

    Heel toevallig heb ik vanmiddag de Power Unlimited gekocht (waarom weet ik eigenlijk niet, het valt me iedere keer weer tegen) en daar stond het in. Als je een vallende ster ziet moet je heel snel met de stylus je eigen poppetje aanraken. Vallende sterren komen trouwens alleen op heldere avonden. Dus als er een keer geen wolken in de lucht zijn kun je je stylus paraat houden. :D

      /   Beantwoorden  / 
  22. Chinedu

    een paar dagen geleden viel er elke 10 min wel 1 wat gebeurt er dan

      /   Beantwoorden  / 
  23. denise

    alfonso woont precies aan de andere kant bij mij, ik zal vanavond ook ff achter potlood en papier kruipen en dan maak ik wel ff een ontwerp van de enige echte bob t-shirten !

    misschien ga ik ook ooit nog frobert, gaston t-shirts maken maar bob is zo lekker makkelijk te tekenen ..

    erik, zou jij mijn link dan weer zichtbaar kunnen maken ?

    vandaag had ik het niet zo heel druk ik heb gewoon een vrijedag genomen, dus ik heb een tijdje kunnen spelen eventjes gevist, het regende toch ik krijg altijd zo´n rot gevoel als het wéér eens regend in antailon,
    het regent er namelijk altijd :S

      /   Beantwoorden  / 
  24. remkje

    das behoorlijk balen denise maar zo vang je wel sepciale vissen! (voor jou niet zo speciaal dus omdat het altijd regent ;) )

    en erik die tip met je ds steeds uitzetten ga ik denk ik alleen proberen als die bewoners omwijs stom zijn maar het is wel verlijrdelijk om het te doen maar dit is een lijstje met bewoners waarvan ik er teminste 1 wil

    nmr1. hoe kan het ook anders Gaston! :D
    nmr2. peanut ze is sgattig ^_^
    nmr3.chervre ze lijkt me egt een gezellig geitje
    nmr4.stiches die ziet er lollig uit en bartold verteld dat hij erg aardig is xD

    nou verder hoop ik voor je erik dat rolf snel opsodemietert!

      /   Beantwoorden  / 
  25. denise

    peanut wil bij mij altijd verhuizen stiches had mijn broertje die is idd heel leuk !

    mijn scanner doet weer vaag dus ik probeer morgen nog wat.. ik heb behoefte aan slaap :)

      /   Beantwoorden  / 
  26. AC:WW fan :D

    Tja Rolf had ik ook op de gamegube hij is niej sow heel aardig maar ja k hoop voor jou fst hij snel weg is;)

      /   Beantwoorden  / 
  27. erik

    “erik, zou jij mijn link dan weer zichtbaar kunnen maken ?”

    Ja tuurlijk! Ik ben heel benieuwd.

    “krijg altijd zo´n rot gevoel als het wéér eens regend in antailon,
    het regent er namelijk altijd :S”

    Hm, in Costanza regent het juist een beetje te weinig naar mijn smaak. Ik vind het altijd wel sfeervol.

    “maar dit is een lijstje met bewoners waarvan ik er teminste 1 wil”

    Het spel begint standaard altijd met 3 bewoners. En in de volgende dagen komt er dan steeds ééntje bij. Maar je kunt dus nooit vanaf dag één al jouw droomdorp hebben met die 4 bewoners. Maar goed, gewoon afwachten wie je krijgt dus. :)

      /   Beantwoorden  / 
  28. Chinedu

    vandaag vloog er een ufo over maar jammergenoeg stond ik tegen de zijkant van het dorp en kon ik niet op tijd mijn katapult pakken :(
    ik wil graag kid cat of kabuki

      /   Beantwoorden  / 
  29. Chinedu

    een red turnip moet je er toch precies na een week uit de grond halen?

      /   Beantwoorden  / 
  30. Chinedu

    nu 9 foto’s een van blaire gekregen

      /   Beantwoorden  / 
  31. erik

    “vandaag vloog er een ufo over maar jammergenoeg stond ik tegen de zijkant van het dorp en kon ik niet op tijd mijn katapult pakken :(

    Het is inderdaad een kwestie van geluk. Je moet toevallig op een gunstige plek staan, anders red je het nooit op tijd.

    “een red turnip moet je er toch precies na een week uit de grond halen?”

    Ja klopt.

    “nu 9 foto’s een van blaire gekregen”

    Wat doe ik toch verkeerd? Ik blijf maar steken op 5. :(

      /   Beantwoorden  / 
  32. Bartold

    Erik, zet jij je zinnen op 1 persoon, dat moet je echt niet doen, ik heb er nu ook 9…

    Je moet gewoon met de bewoner praten als je hem/haar tegenkomt…

    Altijd helpen en ga zo maar door…

      /   Beantwoorden  / 
  33. remkje

    ik weet dat je in het begin 3 bewoners hebt ik heb ja gespeeld bij de intertoys (of een andere speelgoed winkel) maar ik wil gewoon 1 van deze bewoners ik ga dat truckje van jou denk ik dan maar proberen maar als het de hele tijd niet lukt dan leer ik er maar mee leven 1 van die bewoners moet toch ooit komen toch?…….toch?(najah ik hoop het teminste er zijn ook wel andere aardige bewoners;))

      /   Beantwoorden  / 
  34. erik

    “(najah ik hoop het teminste er zijn ook wel andere aardige bewoners;))”

    Er zitten er altijd wel één of twee tussen waar je het gelijk goed mee kunt vinden! :)

      /   Beantwoorden  / 
  35. remkje

    precies! maar van deze personages ken ik hun karakter een beetje enzo dus weet ik wel dat ze in ieder geval aardig zijn maar het ligt ook aan je eigen smaak natuurlijk sommige vinden peaunut mischien heel erg kinderachtig
    maar ik vind haar schattig ^_^

      /   Beantwoorden  / 
  36. Reef

    Peanut lijkt me lieff…. ik hoor net dat het nog 3 weken kan duren voor animal crossing er is:(, Ik wil niet zo jong sterven…

      /   Beantwoorden  / 
  37. erik

    “ik hoor net dat het nog 3 weken kan duren voor animal crossing er is:(, Ik wil niet zo jong sterven…”

    Sorry, het gaat hier af en toe zo snel dat ik niet meer alle berichten goed bij kan houden, maar jij was toch degene bij wie de lokale Bart Smit Animal Crossing was uitverkocht?

    Ik vind dat toch wel een vreemde situatie. Ik zie het spel overal waar ik kom in de winkels liggen. Wat belachelijk dat het zolang moet duren voordat jouw vestiging hem weer binnen krijgt dan. :(

    Is het geen optie om even naar een andere stad te gaan om te winkelen?

      /   Beantwoorden  / 
  38. remkje

    laten we samen treuren Reef bij mij duurt het ook nog ongeveer 3 weken (eigenlijk 2en een half)
    maar bij mij duss ook nog lang ik krijg hem bij de nieuwe [n]gamer en dan ben ik in spanje :( maar ik vind spanje ook leuk ;)
    en in een van die 3 weken reef zit de meivakantie en die vliegt (helaas) zo om! en dan nog maar 1 weekje ;) (ik hoop dat dit je een beetje getroost heeft)

      /   Beantwoorden  / 
  39. Reef

    Ik vind dat toch wel een vreemde situatie. Ik zie het spel overal waar ik kom in de winkels liggen. Wat belachelijk dat het zolang moet duren voordat jouw vestiging hem weer binnen krijgt dan. :(

    Is het geen optie om even naar een andere stad te gaan om te winkelen?

    Dat is een idee ik woon in Amsterdam heb je voorstel welke stad? Ik weet eigenlijk ook niet of dat wel mag ik ben pas 13 weetje….

      /   Beantwoorden  / 
  40. erik

    Tsja als dat niet mag dan houdt het op natuurlijk. Ik zou ook niet zo snel weten welke stad, bijna elke stad denk ik. Ik heb nog nergens iets gehoord over tekorten.

    Ik kan me ook bijna niet voorstellen dat het spel in de hele stad Amsterdam niet meer te vinden is. Ik zou gewoon een paar verschillende winkels afgaan. :D

      /   Beantwoorden  / 
  41. Chinedu

    ik woon in middelburg en ik ging toen naar de media markt ik heb alle spellen afgezocht en geen animal crossing te bekennen.
    ik ging toen maar op die ds daar spelen waar eerst mario kart in zat, ik kwam er aan en raad eens welk spel erin zat?
    animal crossing!!
    toen ben ik naar de free record shop gegaan en daar hadden ze het wel

      /   Beantwoorden  / 
  42. Reef

    yeah ik ga alle winkels afzoeken.

      /   Beantwoorden  / 
  43. Stephanie

    Haha! Die Alfosno toch! Hij is een van mijn favoriete bewonders.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.