Animal Crossing dagboek – dag 104

Het was een uur of 11 toen ik vandaag voor het eerst in Costanza ging kijken. Meestal is Gaston dan al wakker. Ik besloot om eerst hem een goede morgen te wensen. Maar Gaston was ziek! In een reactie die typisch is voor Gaston werd hij daar niet verdrietig van maar eerder geïrriteerd. "Noem jij jezelf een griepje? Een echt virus had me allang in het ziekenhuis gekregen! Wat ben je nou voor een watje?" stond hij tegen zichzelf te schreeuwen. Arme Gaston, ik zal hem zo veel mogelijk medicijnen brengen de komende dagen.

Op naar de buurman van Gaston dan maar. Dat is namelijk Frobert, en die is altijd goed voor een leuk gesprekje. Ik was benieuwd wat hij vandaag weer allemaal voor lolligs zou zeggen. Maar helaas, ook bij Frobert viel er weinig te lachen. Hij had al zijn spullen ingepakt en mompelde wat over een gewichtheftoernooi in een andere stad waar hij naar toe moest. Ook gij Frobert? Ik heb hem een brief gestuurd en lang op hem in gepraat, ik hoop dat dat voldoende is. Ik kan Frobert echt niet missen in Costanza! Al met al een slechte dag vandaag in Animal Crossing.

Wat is Animal Crossing: Wild World eigenlijk?
Laatste 50 ~ Archief ~ FAQ ~ Inwoners van Costanza

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 360
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 344
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 197
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 50
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 57

13 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 104

  1. denise

    ach, ik denk echt wel dat het goed komt met frobert en gaston ! als forbert weg gaat dan kom ik hem persoonlijk weer terug halen !
    en gaston wordt wel beter !
    geef hem maar de groeten van me,
    als je medicijnen bij hem langs gaat brengen .. knapt hij vast van op !
    ( niet van mij maar de medicijnen van mij wordt hij alleen nog maar zieker )

      /   Beantwoorden  / 
  2. Sunny

    Goh dat is toevallig, bij mij is Gaston namelijk ook ziek!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Bartold

    Das niet zo mooi erik, maar Gaston wordt wel beter, maar ik zou Frobert toch maar wat meer brieven sturen, bij mij wou Friga vertrekken…

    trouwens hoe ver ben jij eigenlijk met je hypotheek van die extra verdieping??? ik moet nou nog 250.000 bells en dan heb ik um afbetaald

      /   Beantwoorden  / 
  4. Andrea

    Ik kwam gistermiddag Rolf tegen en die had weer eens iets ‘leuks’ te vertellen. Dit zei hij: “Ik ben jaloers op je omdat je een kamergenoot heb om fossielen mee te zoeken maar aan de andere kant.. met jou zou ik niet in één huis willen wonen”. Ik heb het dus nu echt gehad met hem!
    Bij mij is Rodeo ziek al 3 dagen! Melba gaat verhuizen en dat vind ik heel erg jammer want ze was mijn beste maatje. Maar ik kan haar helaas niet overhalen, jammer.

      /   Beantwoorden  / 
  5. AC:WW fan :D

    Tja Gaston word wel beter maar je moet wel proberen dat Frobert blijft. O ja bij mij was Patty een keer ziek en toen bleef ik een tijdje medicijnen bezorgen. Toen op een andere dag was Patty beter en thuis en ik kreeg een cadeautje van haar omdat ik steeds mecicijnen naar haar had gebracht:D

      /   Beantwoorden  / 
  6. Bartold

    Das bij mij oowk best vaak…

    met dat cadeautje…

      /   Beantwoorden  / 
  7. Andrea

    Rosie (kat die gek is op mode) wil graag een “sunset top”.. weet iemand wat dit is en hoe ik eraan kom? Misschien dat iemand daar ervaring mee heeft?

      /   Beantwoorden  / 
  8. Bartold

    Een sunset top is gewoon een geel met oranje shirt, als je online kan wil ik er best 1tje voor je bestellen!!!

      /   Beantwoorden  / 
  9. Bartold

    Maar erik, hoeveel heb jij al terugbetaald van je verbouwing voor die extra verdieping, ik moet nog 250.000 bells terugbetalen… en dan krijg ik de volgende

      /   Beantwoorden  / 
  10. erik

    Ik moet 300.000 betalen Bartold. Nog even sparen dus. ;)

    Ik heb Gaston inderdaad al medicijnen gebracht vanmiddag, en dan knapt hij gelukkig gelijk al weer een heel stuk op. Over een paar dagen is hij vast weer de oude.

    Maar ik kan haar helaas niet overhalen, jammer.

    Ook een brief sturen hè! Met een kadootje erbij. Dat kan ook helpen om haar te laten blijven.

    Als ik wil dat iemand niet verhuist dan blijf ik altijd net zolang tegen ze zeuren totdat ze dat ze misschien toch zullen blijven, en dan ook gelijk daarna niet meer tegen ze praten. Zodat dat het laatste is dat ze hebben gezegd. En dan ga ik gelijk langs het postkantoor om een brief te bezorgen. Meestal blijven ze dan wel, maar het is is ook weleens mislukt, dus je kan het nooit 100% zeker weten.

    Het grootste gevaar is als je iemand niet spreekt op de dag dat hij al zijn spullen al ingepakt heeft maar nog wel thuis is. Als je dat niet in de gaten hebt zijn de volgende dag gewoon vertrokken en kun je daar niks meer aan doen. Zo ben ik Bob kwijt geraakt. Sindsdien probeer ik erop te letten dat ik iedereen die ik wil blijven houden minimaal één keer per dag spreek. Maar het kan toch altijd nog een keer misgaan.

    Rosie (kat die gek is op mode) wil graag een “sunset top”.. weet iemand wat dit is en hoe ik eraan kom? Misschien dat iemand daar ervaring mee heeft?

    Het is inderdaad gewoon een kledingstuk. Iedere dag kun je in het winkeltje van able en mabel drie truien kopen, en af en toe krijg je ook een trui kado.

    Wat je moet doen is naar Tom Nook gaan, vragen of je je catalogus mag zien, en dan kijken bij de kledingstukken of daar al een sunset top tussen hangt. Als dat zo is dan kun je die bestellen, en zo niet dan veel succes. ;) Dan blijft ze er de hele tijd om zeuren, en het enige dat je kunt doen is iedere dag bij able en mabel kijken of er al een sunset top is. Ik heb iets soortgelijks weleens meegemaakt met Alfonso.

    dag 82

    En daar werd ik helemaal gek van. Gelukkig was het op een dag ook weer over, en nu wil hij weer gewoon allerlei soorten vis hebben. Daar is makkelijker aan te komen!

      /   Beantwoorden  / 
  11. Andrea

    @ Bartold

    Bedankt voor dat je hem wilt bestellen voor mij maar ik kan helaas niet online (nog niet)

    @ Erik

    Bedankt voor de tip die kan ik zeker gebruiken. Ik heb Melba ook gevraagt of ze wou blijven en toen ze ging twijfelen ben ik weg gegaan. Ik heb haar ook een brief gestuurd met een cadeautje. Nu maar hopen dat ze blijft.

      /   Beantwoorden  / 
  12. erik

    Laat morgen maar even weten of ze is gebleven. :) Ik zal het ook nog van Frobert laten horen.

      /   Beantwoorden  / 
  13. remkje

    het is dan wel zeker dat melba is gebeleven :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.