Animal Crossing dagboek – dag 97

De tweede verdieping op mijn huis fascineert alle inwoners van Costanza mateloos. Bijna iedereen heeft er al een opmerking over gemaakt. Dat het wel duur zal zijn geweest, en dat zij ook wel een extra verdieping zouden willen hebben op hun eigen huis en dat soort dingen. Terwijl ik er zelf eigenlijk bijna nooit kom. Ik gebruik de ruimte op dit moment om een gyroid-verzameling aan te leggen. Je moet toch wat.

Frobert ging vandaag nog een stap verder en stelde voor dat hij zijn gewichthef apparatuur bij mij op de tweede verdieping neer zou zetten. Hij had er in zijn eigen huis niet genoeg ruimte voor. Ik zei meteen ja, het lijkt me grappig om Frobert eindelijk eens bezig te zien met zijn beroemde workout! Hij praat er wel heel veel over maar ondertussen heb ik hem nog nooit ook maar 1 sit-up daadwerkelijk zien doen. Helaas krabbelde hij meteen terug zodra ik ja had gezegd. De lafaard. Nu zullen we nooit weten of hij echt zo sportief is als hij zelf beweert.

Wat is Animal Crossing: Wild World eigenlijk?
Laatste 50 ~ Archief ~ FAQ ~ Inwoners van Costanza (Alfonso + Frobert toegevoegd)

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 77
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 103
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 322
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 234
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 197

3 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 97

  1. Bartold

    Haha, bij mij begonnen ze oowk over die extra verdieping, Lucy zei, ja ik zou mijn huis oowk wel uit willen breiden, alleen ik heb het geld er niet voor… en toen liep ze weg verdrietig weg

      /   Beantwoorden  / 
  2. erik

    Ahhh… zo zielig heb ik het in Costanza nog niet meegemaakt, dat ze ervan moeten huilen. Maar de meeste zijn wel jaloers. Ineens wil iedereen ook weer op bezoek komen sinds ik de extra verdieping heb. Dat was we al wekenlang niet meer gevraagd.

    Als ze nou zelf ook eens een beetje hun best zouden doen konden ze ook hun huis uitbreiden. ;) Geld is echt ongelooflijk simpel te vinden in Animal Crossing.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Bartold

    Bij mij willen ze ook allemaal op bezoek komen, maar ze gaan niet naar boven toe, hoor!!! Stitches is al langs geweest en is niet naar boven gegaan

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.