Animal Crossing dagboek – dag 84

Ik zou een hoop over deze tekening kunnen vertellen. Over hoe ik tijdens een paniekaanval bij het huis van Queenie naar binnen rende (aan wie ik eigenlijk een hekel heb). Of waarom ik dat afgrijselijke shirt aan heb getrokken (dat weet ik zelf eigenlijk niet eens). Maar het doet allemaal niet terzake. Het enige wat telt is die muziek!

Die muziek die aan stond in Queenie’s huis. Hoe moet ik het omschrijven? Woorden schieten gewoon te kort. Ik hoorde iemand die helemaal uit z’n dak ging op een Hammond orgel. Een stotterend en verslavend ritme alsof de Neptunes zelf zich ermee bemoeid hadden. En om de 20 seconden een krankzinnige break waarin een DJ flink begon te scratchen. Het was fantastisch! Bij de radio zag ik dat deze geniale track K.K. Gumbo heette. Queenie en ik hebben er de hele avond op staan dansen. Beste muziek die ik tot op heden in het spel heb gehoord! Ik weet al welk nummer ik zaterdagavond ga aanvragen bij K.K. Slider!

Wat is Animal Crossing: Wild World eigenlijk?
Laatste 50 ~ Archief ~ FAQ

Lees ook:Queenie
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 94
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 312
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 190
Lees ook:Chevre

31 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 84

  1. denise

    cool, het wordt voor mij wachten op de release het hele feest gaat lekker niet door :P geduld opbrengen heet dat, *zit op nagels tebijten van de stress* achja, zit niks anders op dan me nog ff tevermaken met jou dagboek :D

      /   Beantwoorden  / 
  2. Bartold

    Eey denise ik heb nog 1 tip voor je probeer het op lik-sang.com

    Ik heb k.k. Gumbo net oowk ff snel opgeschreven als jij hem fantastisch vind ga ik hem aanvragen. (jou broer heeft toch oowk een poppetje?, je kan dan met dat poppetje nog een liedje aanvragen)

      /   Beantwoorden  / 
  3. denise

    @ bartold.. hebben we geprobeerd, we hebben geen credit card en mijn oom dus ook niet meer. dan houd het op hé …:(

      /   Beantwoorden  / 
  4. Bartold

    ow…
    dan zit er niks op dan w8en op de €pese release… Ik heb wel medelijden met je!!!

      /   Beantwoorden  / 
  5. Fleur

    @ Bartold

    He Bart, ik heb zin in morgen tussenuur! Niet vergeten DS mee te brengen….!

    Voor alle mensen die dit een beetje schraal vinden klinken; morgen hebben Bart en ik tussenuur, en dan gaan we ACWWen!!!

      /   Beantwoorden  / 
  6. Bartold

    Jah fleur het klonk best schraal, neej ik vergeet mijn ds niej…!

      /   Beantwoorden  / 
  7. Bartold

    Yes, Tom Nook is nu alweer van Nookway naar de laatste ”winkelfase” aan het verbouwen, dus als het goed is heb ik morgen al een kapper!!! Jah dat zal wel gebeuren want fleur heeft iets in mijn winkel gekocht… Ik hou jullie morgen wel ff op de hoogte van die kapper of die er is!

      /   Beantwoorden  / 
  8. Bartold

    Sorry klonk beetje opschepperig:(

      /   Beantwoorden  / 
  9. erik

    Dat is spijtig Denise. Wachten is niet makkelijk. Hoewel de voorpret altijd ook wel iets heeft. Langzaam naar die ene grote dag toeleven. De nachtjes aftellen. Bijna nog leuker dan het spel spelen! ;)

    Misschien kun je daar troost in vinden. Weliswaar een schrale troost, maar toch.

    Over K.K. Gumbo. Vraag me niet hoe het komt, maar de bandopnamen van K.K.Slider klinken héél erg anders dan zijn live optredens.

    Je moet je voorstellen dat hij zaterdagavond een solo-optreden geeft met zijn akoestische gitaar. En dat klinkt dan zoals die MP3 die je gevonden hebt.

    Aan het einde van het optreden geeft hij je een (volgens hem) opname van het concert, maar als je die dan in je radio stopt hoor je een nummer waar geen gitaar in voorkomt en zonder zang. Het lijkt altijd in de verte wel een beetje op elkaar, maar het klinkt heel verschillend.

    Soms zijn de liedjes live mooier, en soms zijn ze op de band mooier. K.K. Gumbo vond ik op de bandopname gisteren bij Queenie thuis duidelijk veel beter klinken dan dit.

    Maar vorig week speelde hij bijvoorbeeld Metal K.K., en dat klonk live echt fantastisch. Heel opzwepend en met een gitaarsolo die hij met zijn stem nadeed. Echt te gek. Maar toen ik daar thuis naar ging luisteren was het alleen maar een heel vervelend gejengel. So you never know.

    En Fleur en Bartold, het is wel leuk dat jullie elkaar ook in het echt kennen en bij elkaars dorpjes op bezoek kunnen gaan. Zegt die sullige hond bij de poort dan nog wat grappigs als jullie oversteken?

    En Bartold maak je geen zorgen, ik ben zelf heel benieuwd naar die laatste fase. Als ik de verhalen mag geloven wordt de winkel dan echt belachelijk groot. Ik hoor graag van je hoe het eruit ziet.

      /   Beantwoorden  / 
  10. denise

    tja, er staat al eentijdje een bakje in me msn naam die precies alles bij houd nog 24 dagen vandaag :D en dan hoop ik op 23 zodat hij een dag eerder al in de winkels ligt ( doen wel winkels hier !) ik hoop dat het wachten gaat lukken, vast wel !

    wat ik trouwens echt vet lullig vind is dit :

    er zijn mensen die spoelen door de tijd van je ds te veranderen (datum enzo) het helespel snel door zodat ze rijk worden, dan is er toch geen lol en uitdaging meer aan ? teminste dat denk ik ! ik ga gewoon lekker wachten voor dat ik iets krijg enzo,
    ik wil ook zominmogenlijk spoilers lezen, dit dagboek wel want dit gaat nog wel dit is gewoon leuk !

      /   Beantwoorden  / 
  11. Bartold

    De winkel is verbouwd tot Nookingtons…
    2 verdiepingen!!! begane grond bloemen, bomen en medicijn, briefpapier en scheppen enzo… hier loopt Tom Nook… 1e verdieping vol meubels hier lopen twee kleine tom nookjes rond… Timmy en Tommy…

    Op de begane grond is oowk nog de kapperszaak egt gaaf… Heb mijn haar meteen laten doen… kostte wel wat 3.000 belss, pff… Nu heb ik zon’n blond kapsel met zo’n grote stekelkuif of hoe je het oowk noemt…

      /   Beantwoorden  / 
  12. Bartold

    Copper of Booker???

    Copper zegt in ieder geval van: ga je nu al naar huis? Ik zal zorgen dat je naar huis kan… enz…

    Booker zegt in ieder geval niks of niej veel…

      /   Beantwoorden  / 
  13. Fleur

    Bart cool! Ik laat strax mun haren doen bij jou!!!

      /   Beantwoorden  / 
  14. Bartold

    is goed

      /   Beantwoorden  / 
  15. erik

    Ik zou inderdaad nooit valsspelen door de klok te verzetten. Er zijn inderdaad mensen die bijvoorbeeld nu al alle vissen hebben gevangen (wat in principe onmogelijk is omdat het spel nog niet eens een jaar te koop is!), dus het gebeurt wel. Maar ik snap zulke mensen ook niet. Het spel is veel leuker als je het gewoon speelt zoals het bedoeld is. Als het mogelijk was geweest had Nintendo er denk ik wel een beveiliging ingebouwd die dit onmogelijk maakte, maar ze kunnen er weinig tegen doen. De klok van de DS verzetten gaat buiten het spel om.

    (Maar als je reset zonder eerst te saven, bijvoorbeeld als je iets stoms gedaan hebt, dan leest het spel je wel flink de les. :p En op een gegeven moment krijg je dan ook een speech van “In het echte leven zou dat ook niet kunnen, dus doe het in Animal Crossing dan ook niet.” Ik denk dat het met tijdreizen precies zo is.

    (Hoewel het wel makkelijk zou zijn als jij nu even 23 dagen in de toekomst kon reizen).

    Mario Kart DS heb ik indertijd zelfs al een paar dagen voor de officiele releasedatum gekocht, dus er is zeker hoop dat Animal Crossing ook wel ietsje eerder in de winkel zal liggen. Gewoon elke dag gaan kijken. :p En ook erom vragen! De eerste dag kan hij nog “achter” of “in het magazijn” liggen.

    O nee, zijn Timmy en Tommy terug? Die vond ik altijd zo irritant op de gamecube! Maar Nookington’s klinkt verder wel weer heel gaaf. Misschien moet ik maar een keer online gaan bij McDonald’s ofzo. Ik wil ook Nookington’s! ;)

    “Booker zegt in ieder geval niks of niej veel…”

    Jammer, die vind ik juist zo grappig.

      /   Beantwoorden  / 
  16. Bartold

    Timmy en Tommy zijn niej zo heel irritant maar als de ene iets zegt als 100 bells dan hoor je met egt heel irritant stemmetje Bells…

      /   Beantwoorden  / 
  17. Antylopix

    Ik heb K.K. gumbo ff aangevraagd en die is vet!!!

      /   Beantwoorden  / 
  18. erik

    Gaaf he? :D Ik heb hem net ook voor mezelf aangevraagd, en gelijk daarna ook opgezet in mijn huisje.

    De live-uitvoering is ook lang niet slecht, maar thuis op de platenspeler rockt het pas echt!

      /   Beantwoorden  / 
  19. dionne

    Kan iemand me vertellen hoe ik aan
    Nookington’s kom?
    De laatste winkel die Tom Nook zeg maar
    gaat bouwen?

    Ik snap er namelijk niet erg veel van.:p
    Dank je wel alvast!

      /   Beantwoorden  / 
  20. dionne

    Bartold, hoe kom je aan de laatste winkelfase?

      /   Beantwoorden  / 
  21. dionne

    Erik, hoe kom je aan de laatste winkelfase?

      /   Beantwoorden  / 
  22. melanie

    je moet dan heel veel van hem kopen

      /   Beantwoorden  / 
  23. erik

    Dionne, dan moet iemand uit een ander dorpje bij je langskomen en iets bij Tom Nook kopen. Daarna verbouwt hij tot Nookington’s.

    Het alternatief is, hoorde ik laatst, om echt héél erg veel bij hem te kopen. Ik weet het bedrag niet meer precies, maar het lag om en nabij één miljoen. Als je zoveel bij hem uitgeeft verbouwt hij ook tot Nookington’s, zelfs als er nog nooit iemand uit een ander dorp op bezoek is geweest.

      /   Beantwoorden  / 
  24. larigon

    esto de que narices va?

      /   Beantwoorden  / 
  25. erik

    Spanish?

    Babelfish doesn’t really help either:

    “this, of which noses go?”

    I’m sorry larigon, I have no idea what you just said.

      /   Beantwoorden  / 
  26. denise

    lol erik, ik had het ookal vertaalt volgends mij is het gewoon een gast die denkt spaans te praten :P iets met neuzen xD

      /   Beantwoorden  / 
  27. larigon

    hola hay alguien aqui que hable spanish? im speak spanish, hello, si alguien habla español que me diga como wentrar en el satelite ACWWen ingles please me. n_n

      /   Beantwoorden  / 
  28. kimberley

    pardon??

      /   Beantwoorden  / 
  29. dionne

    Hmm.. jammer. mijn gamecube is omgebouwd, ik kan ook gekopieerde spellen spelen. (zo illegaal is het ook weer niet hoor) maar ik heb animal crossing dus ook gekopieerd!!!
    Nu kan ik nooit Nookington’s krijgen.. :’(

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.