Animal Crossing dagboek – dag 75

Lente!

Het is lente! Van de ene op de andere dag is alle sneeuw gesmolten, en het voelt alsof ik weer een heel nieuw spel in handen heb. Fantastisch zeg, al die kleuren opeens. Alles ziet er nu meteen zo fris en groen uit.

Als je door het gras loopt klinkt het nu ook echt alsof je door nat gras loopt. Precies datzelfde ruisende veerkrachtige geluid. (Voorheen hoorde je heel mooi de sneeuw kraken onder je voeten en dat was ook niet mis. Maar na 75 dagen sneeuw is het wel leuk om weer eens wat anders mee te maken).

Wat is Animal Crossing: Wild World eigenlijk?
Laatste 50 ~ Archief ~ FAQ

Lees ook:Nieuwe screenshots Xbox360-versie van Battlefield 2
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 110
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 334
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 84
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 294

16 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 75

  1. dennis

    hoi Erik

    hoe kan je je eigen verjaardag vieren ik ben namelijk volgende week jarig maar weet niet hoe te vieren.

    p.s. heb je nog leuke tips voor een knalfeest?

      /   Beantwoorden  / 
  2. erik

    Hoi Dennis. Ik heb mijn verjaardag nog nooit meegemaakt in Animal Crossing, dus ik weet niet precies wat er allemaal zal gebeuren. Waarschijnlijk hoef je je er niet druk om te maken en gaat het allemaal vanzelf wel. Ik schat in dat je verjaardagskaarten over de post krijgt, kadootjes van sommige bewoners, en dat iedereen je zal feliciteren.

    Laat je volgende week ook even weten hoe het is verlopen? Ik ben wel erg benieuwd namelijk. :)

      /   Beantwoorden  / 
  3. Torrero

    Wow, 75 dagen
    op naar de honderd :O

      /   Beantwoorden  / 
  4. dennis

    ok erik zal ik doen(het zal iets later worden want ik ben dan in barabant carnaval vieren)

      /   Beantwoorden  / 
  5. Fleur

    He Erik,
    Nu ik mijn spel bijna heb, begin ik te twijfelen over de naam van het dorp. Ik dacht zelf aan ‘Heaven’. Ik vind hem nu een beetje saai worden. Weet jij (of iemand anders) een leuke originele naam? Ik vond ‘Constanza’ erg leuk, dus misschien heb je nog zo’n leuke naam!

      /   Beantwoorden  / 
  6. mumu

    @fleur: Segaville, DZN (bzn, maar dan anders^^) of Spookstad? :)

      /   Beantwoorden  / 
  7. Mithrandir

    Festivus :P

      /   Beantwoorden  / 
  8. erik

    Costanza is vernoemd naar het personage George Costanza in de Amerikaanse comedy-serie Seinfeld. Altijd als ik mijn bewoners hoor praten over Costanza moet ik glimlachen omdat ik dan aan George denk. ;)

    Maar dat is heel persoonlijk. Festivus, zoals Mithrandir zei, komt ook uit Seinfeld. Ik moest er hard om lachen toen ik dat las, maar als je die serie niet kent zie je de lol er waarschijnlijk niet van in.
    (En als we het over George Costanza hebben moet ik toch even noemen dat hijzelf waarschijnlijk zou zeggen Soda. En als hij zelf een dorp een naam moest geven zou het Seven zijn. ;) )

    Je moet eigenlijk een naam uitkiezen die voor jou persoonlijk een betekenis heeft. Maar het leuke van Costanza is wel dat het ook een beetje klinkt als de naam van een schattig dorpje.

    Wat ik ook een hele mooie naam zou vinden is Torquay. Maar dat komt ook weer uit een andere comedy-serie die jij misschien helemaal niet kent. ;) Het is best lastig verzinnen voor iemand anders.

    Maar onzinwoorden kan natuurlijk ook. Toen ik op de Gamecube Animal Crossing speelde heette mijn dorpje Yoghurt. En ik heb ook een tijdje een dorp gehad dat Soup heette. Dat sloeg allemaal nergens op, maar het klonk wel grappig. Altijd als je in Animal Crossing een naam of een woord voor iets moet verzinnen moet je je afvragen hoe het zal klinken als bewoners het in hun zinnen gaan gebruiken.

    Ik weet ook niet hoeveel andere Nintendo-spelletjes je hebt, maar daar kun je het ook naar vernoemen. Bijvoorbeeld Kokiri, Windfall of Kakariko, naar dorpjes die voorkomen in de Zelda-spellen. De enige beperking van het spel is dat de naam maar 8 letters mag hebben. En eigenlijk kan alles een goede naam zijn. Als je krampachtig iets gaat verzinnen krijg je meestal hele vergezochte namen. Gebruik gewoon een gevonden woord dat je mooi vind. Als je het maar vaak genoeg zegt en in het spel ziet staan raak je er vanzelf aan gehecht. :)

    Wat me ook wel aardig lijkt is een naam die bestaat uit 2 woorden. Als ik overnieuw moest beginnen zou ik dat misschien wel doen. Iets met St. of Mt. ervoor bijvoorbeeld. Of Sea View, Red Star, LakeYogo (ah, één letter teveel. ;) ), Ant Hill… Pfff… tsja… ik zal er nog eens over nadenken.

      /   Beantwoorden  / 
  9. denise

    mmm…de zoete geur van herinneringen !

      /   Beantwoorden  / 
  10. remkje

    Ik vind het meer een stinksok geur….

      /   Beantwoorden  / 
  11. denise

    dit is toevallig wel de allereerste dag die ik las !

      /   Beantwoorden  / 
  12. remkje

    De mijne zoek ik even op!

    En dan bedoel ik ook dat IK hem opzoek en niet jij denise :p

      /   Beantwoorden  / 
  13. denise

    ik weet wel welke dag het is :P 103 !

      /   Beantwoorden  / 
  14. denise

    UIT M’N HOOFD !

      /   Beantwoorden  / 
  15. remkje

    Ik ook! Ik ook!

      /   Beantwoorden  / 
  16. denise

    ik ben nog niet zo blond als ik eruit zie !

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.