Animal Crossing dagboek – dag 10

Tot mijn verrassing kwam ik vandaag opeens een extravagante giraffe tegen in Costanza. Toen ik op haar af liep begon ze me gelijk te vertellen hoe afschuwelijk ze mijn kleren vond. Volgens Gracie, zoals ze bleek te heten, had ik zelfs totaal geen smaak. Ook goedemorgen!

Gracie vertelde verder dat ze afkomstig was van The Global Fashionista Authority. Een organisatie die wereldwijd optreedt tegen slechte smaak. Ik kon bij haar om een beoordeling vragen van mijn ‘fashion sense’. Puur uit nieuwsgierigheid heb ik dat toch gedaan, en het was natuurlijk niet al te best. Bij de beoordeling kreeg ik ook nog een beschimmeld T-shirt (!) kado. Waarop Gracie fijntjes opmerkte dat dat vast een hele verbetering voor me zou zijn.

Bekijk het hele Animal Crossing dagboek
Wat is Animal Crossing eigenlijk?

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 330
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 274
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 17
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 287
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 282

11 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 10

  1. Niels

    En daar sta je dan met je beschimmelde shirt haha! Kan niet wachten op AC Wild World.

      /   Beantwoorden  / 
  2. remkje

    dat kost toch ook geld… dat advies?

      /   Beantwoorden  / 
  3. erik

    Neehoor, dat geeft ze gratis. Maar de laatste paar keer valt het me wel tegen. Ze vindt alles wat ik aan heb prachtig, en ik krijg alleen maar een dom certificaat dat iedere keer hetzelfde is. :( Ik heb eigenlijk alleen deze ene keer echt kleren van haar gekregen.

      /   Beantwoorden  / 
  4. remkje

    dan klopt de tekst bij acww.nl niet want daar stond het erbij… ach jah bespaart weer wat geld want daar stond dat je iets van 3000 bels moest betalen :O

      /   Beantwoorden  / 
  5. erik

    Hm, misschien de eerste keer? Nu ga ik twijfelen. Het is ook alweer een paar maanden geleden. :-| Maar ik kan me niet echt herinneren dat ik haar ooit betaald heb.

      /   Beantwoorden  / 
  6. remkje

    … tsja misschien had die site het fout ze zeiden ook eerst dat Dr. shrunk maar tot 12 uur kwam maar dat was ook niet zo en dat hebben ze inmiddels verbetert dus misschien hadden ze het hier ook fout? :-S

      /   Beantwoorden  / 
  7. Mylène

    Je moet supervaak met haar praten, eerst zegt ze korte zinnetjes die je wel dwingen om iets anders te gaan doen, maar als je doorzet vraagt ze op een gegeven moment van dat ze wel iets aan je uiterlijk wil veranderen (weet niet meer precies wat ze zegt) en dan vraagt ze jou een bedrag te doneren, en aan de hand van het bedrag dat je hebt gedoneerd krijg je een NIEUW uiterlijk, maar ik doneer nooit meer dan 1000. Misschien daarom dat ik dan stomme kleren krijg:(, :P !

      /   Beantwoorden  / 
  8. Mylène

    Erik, heb je deze tip al geprobeerd, want ik kan me niet herinneren dat je er iets over hebt gezegd, of misschien heb je deze vorige comment van mij nog niet gelezen:)

      /   Beantwoorden  / 
  9. erik

    Die had ik inderdaad nog niet gezien. Bedankt! :) De volgende keer dat ze langs komt ga ik het meteen proberen!

      /   Beantwoorden  / 
  10. ruben

    AC(Animal Crossing) wild world bestaat tog al lang voor de DS? ik heb hem namelijk zelf:P

      /   Beantwoorden  / 
  11. Jessuuuh

    ze was er ook bij mij =O dus ik loop naar het stadshuis en jaa hoor daar staat een lelijke giraffe… dus ik praat met haar, ze had zelfs een auto. kreeg ik ook zoon lelijk beschimmeld t-shirt. echt stom. en toen ging ik vissen viste ik een band van haar auto uit de rivier =S..

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.