Animal Crossing dagboek – dag 4

Omdat Frobert niks wilde loslaten over zijn vermeende relatie met Chevre, heb ik haar vandaag zelf maar eens opgezocht. Ze schrok duidelijk toen ik ineens voor haar neus stond. Prompt vroeg ze me om een kadootje naar Bob toe te brengen. Zwijggeld? Weet Bob soms teveel? Het wordt nu wel erg verdacht.

Interessant was dat ze me dit helemaal uit zichzelf vroeg. Op de gamecube had je bij elk gesprek de optie om "need any favours?" te vragen. Maar op de DS kan dat niet meer. Als ze je nodig hebben vragen de bewoners zelf of je iets voor ze wilt doen. En ik vind dat eigenlijk wel een positieve ontwikkeling. Op de gamecube werd je af en toe helemaal gek van alle organizers, zakdoekjes en gameboys die je tussen de bewoners onderling moest bezorgen. Als het maar af en toe gebeurt blijft het tenminste een leuke afwisseling.

Bekijk het hele Animal Crossing dagboek
Wat is Animal Crossing eigenlijk?

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 356
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 7
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 38
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 15
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 109

3 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 4

  1. remkje

    haha jaja erik hier OOK een berichtje ;) ik ben ff je hele dagboek aan het lezen en overal komt (denk ik) wel een berichtje bij te staan :)

      /   Beantwoorden  / 
  2. erik

    Haha, ja ineens komen alle oude berichten weer naar boven drijven. Ik snapte er al niks van. :p Voel me net in een tijdcapsule.

      /   Beantwoorden  / 
  3. remkje

    ;) haha noujah niet bij elke dag want bij sommige heb ik geen vraag over of een opmerking duss hou ik daar mn mond maar bij xP

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.