Super Mario Maker – let’s eat flame

letseatflame
Goed, dat was een slecht begin van mijn dagelijkse videoreeks. Vanaf nu écht iedere dag een tof Super Mario Maker-level. Als het goed is zonder zwart randje om het beeld. (Sorry voor dat, ik ben nog steeds aan het ontdekken hoe mijn nieuwe capture-apparaat precies werkt).

In let’s eat flame reist Mario op een wolkjeslift door een kasteel. Ik dacht eerst dat er vlammenwerpers op de lift zaten om mij te treiteren, maar ze blijken een essentieel onderdeel van het level. Mario zit de hele tijd op Yoshi’s rug, en de bedoeling is dat je doet wat de titel zegt. Ik wist helemaal niet dat Yoshi op die manier vuur kon uitspugen, maar het levert een paar leuke puzzels op. Mijn favoriet is de muur die je moet opblazen door twee grote Bob-ombs in brand te steken.

Het level is gemaakt door de Japanse Micky, die ik maar meteen aan “mijn favorieten” heb toegevoegd. (Dan waarschuwt het spel je automatisch als ze een nieuw level uploaden). Een ontzettend creatieve ontwerper die in al zijn levels wel een paar leuke verrassingen verstopt. Ik kwam hem op het spoor door het level infiltrate & blast ver5 (BA2B-0000-0048-9583), dat ook briljant in elkaar zit. Ga vooral even kijken dus. En geef die man sterren zodat hij nog meer levels kan maken!

Kijken op YouTube

Level code: C285-0000-0054-F0EE

Neo-games.blog forum

Lees ook:Super Mario Maker – The Time Machine
Lees ook:Super Mario Maker ~small small story13~
Lees ook:Super Mario Maker – Super Meat Bros.
Lees ook:Super Mario Maker – faucet
Lees ook:Super Mario Maker – E-4: Pipes O’Plenty