Twee uur wachten op Mario Kart demo

Op dit bord valt te lezen dat de wachttijd voor de Mario Kart demo inmiddels is opgelopen tot 120 minuten. Het bord staat op de New Gen World Hobby Fair in Japan. Een jaarlijkse beurs in Osaka waar bijna alle grote games-publishers aanwezig zijn. Ook Nintendo heeft er een stand ingericht.

Maar wat is hier dan aan de hand? Waarom dit bord? Is er soms een nieuwe Mario Kart in aantocht? Twee uur wachttijd is tenslotte niet niks.
Nee, het gaat gewoon om Mario Kart DS. Dezelfde Mario Kart DS die inmiddels alweer een aantal weken overal te koop is. Maar zelfs dan nog staan de mensen in de rij om een demo (!) van het spel te mogen spelen. De DS-gekte in Japan gaat blijkbaar nog wel een tijdje door.

Toegegeven, Mario Kart DS is dan ook wel een briljant spel. Ik speel het nog steeds bijna elke dag, en dat al vanaf de eerste dag dat het te koop was. Het is zonder al te veel twijfel het beste DS-spel dat op dit moment te koop is. Ik krijg er maar geen genoeg van. Om op 50cc een Three Star Rating te krijgen is nog wel te doen, maar op 100 en 150cc is het echt een pittige uitdaging…

Bron: Kotaku

Zie ook:
Ik heb hem! Ik heb hem!
Mario Kart DS is briljant!
Au mijn arme duim
Totale DS-gekte in Japan

Lees ook:Super Mario Kart volgende week in het Amerikaanse winkelkanaal
Lees ook:Het Mario Kart bordspel
Lees ook:Mario Kart watch! Wie heeft hem al?
Lees ook:Super Mario Kart Wii: Ghost Valley 2 video
Lees ook:Nieuwe Mario Kart Wii filmpjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.