Animal Crossing dagboek – dag 61

Hoera, hoera. De Bright Nights zijn eindelijk afgelopen, en gaan de geschiedenisboeken in als misschien wel de saaiste feestdagen die ooit zijn uitgevonden. Hopelijk doet Nintendo op de volgende gebeurtenis beter haar best. (Ik merk dat ik nu over het spel praat alsof het nog niet af is. Wat natuurlijk onzin is, alle feestdagen zijn vooraf van minuut tot minuut gepland. Maar het geeft wel aan hoe geloofwaardig Animal Crossing overkomt als een echte levende wereld. Je hebt nooit het idee dat je een "gewoon" spel aan het spelen bent waar de programmeurs alles voor je bepalen).

Omdat ik op de eerste dag na telkens op Alfonso’s versieringen heb gestemd, is Alfonso vandaag uitgeroepen tot de grote winnaar van de Bright Nights. Gefeliciteerd jij gekke krokodil, en nu weer snel verder met de rest van het spel.

Bekijk het hele Animal Crossing dagboek
Wat is Animal Crossing: Wild World eigenlijk?

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 34
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 56
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 55
Lees ook:Halloween in Animal Crossing
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 251

6 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 61

  1. robin

    hai
    ik heb gisteren animal crossing
    gehaald en dacht laat ik eens wat opzoeken op internet kwam ik deze site tegen..

    echt leuke site
    en leuke verhalen..
    ga zo door..

      /   Beantwoorden  / 
  2. Nicky

    Ben sinds 6 januari AC-verslaafd… Heb het lef gehad vooruit te kijken naar de zomer, heb de hele dag erna onkruid geplukt en kakkerlakken vermoord. Ben hevig vissen en insecten aanhet verzamelen. Hoe verzamel ik schilderijen en hoe geef ik iemand iets (zonder het per post te versturen).Hopelijk kunnen de cracks me helpen

      /   Beantwoorden  / 
  3. Erik

    @Robin: Dankjewel! Altijd leuk om er nieuwe lezers bij te krijgen. :) Je zegt dat je het spel hebt “gehaald”, en niet besteld dus? Welke winkel verkoopt hem dan al?

      /   Beantwoorden  / 
  4. Erik

    @Nicky: schilderijen ben ik totnutoe alleen nog maar tegen gekomen bij Crrrrazy Redd. Die komt af en toe langs, dus hou dat een beetje in de gaten. Bij Tom Nook heb ik nog nooit een schilderij te koop gezien, en bij Redd totnutoe iedere keer.

    En je kunt andere bewoners alleen dingen geven als ze er om vragen. Bijvoorbeeld als iemand zegt: “Ik ben op zoek naar (…), als je zoiets vind laat het me dan weten.” De volgende keer als je die bewoner dan weer spreekt en je hebt dat voorwerp (…) bij je, dan krijg je automatisch de mogelijkheid om “I’ve got something for you.” te zeggen. Hopelijk helpt dat je. :)

    En als je mijn advies wilt: tijdreizen zou ik niet aan beginnen. Ik weet dat het soms verleidelijk is, maar uiteindelijk verpest je het spel voor jezelf door vals te spelen. Het klinkt raar, maar gewoon geduldig wachten tot het zomer is en je een bepaald insect kunt vangen is op de lange duur veel bevredigender. Natuurlijk is het jouw spel en je mag het spelen zoals je zelf wilt, maar ik wilde het toch een keertje gezegd hebben.

      /   Beantwoorden  / 
  5. 3R!K

    zou wel cool zijn als het zo was dat nintendo zo op hun computer een feestdag kunnen aanmaken en dat die dan de volgende dag bij ac is :)

      /   Beantwoorden  / 
  6. Erik

    Inderdaad. :p Wie weet ooit… in de toekomst. Een Animal Crossing die *live* door Nintendo wordt geregiseerd vanuit Kyoto. Dat lijkt me wel wat. Dat ze echt een heel team programmeurs full-time aan het werk zetten om te zorgen dat er iedere dag nieuwe dingen gebeuren. Ik denk alleen niet dat ze zo’n service gratis zouden kunnen realiseren. ;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.