Animal Crossing dagboek – dag 45

Je raadt nooit wat me nu weer is overkomen (nou ja, de illustratie verklapt het misschien al een beetje). Vanmorgen vloog er een heuse u.f.o. door het bovenste schermpje! Ik merkte opeens allerlei vreemde piepjes en elektronische geluidjes. In een reflex keek ik omhoog… en daar vloog hij dan.

Ik was al gewend dat er af en toe een ballon over het bovenste scherm zweeft. Die kun je kapot schieten met je katapult en dan valt er een kado in het onderste schermpje. Helaas was die u.f.o. veel sneller dan een ballon, en ik was er niet op tijd bij met mijn katapult. Ik ben benieuwd wat er zou gebeuren? Schiet de u.f.o. dan terug? Stort hij neer? Komen er marsmannetjes uit die je speciaal marsmannetjes-meubilair geven? Je weet het maar nooit in Animal Crossing. Hopelijk ben ik de volgende keer wel snel genoeg!

Bekijk het hele Animal Crossing dagboek
Wat is Animal Crossing eigenlijk?

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 186
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 139
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 168
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 26
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 412

7 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 45

  1. rikislief

    Ik vind het echt een leuk verhaal, zoals je dat schrijft over wild world. ergens bekruipt me echter het gevoel dat deze dagelijkse stukjes niet zijn ingegeven door fan-zijn, maar door een contract dat je hebt met NoE, om het spelletje onder de aandacht te houden… Ik geef ze groot gelijk hoor, je doet het prima, en ik zal hier zeker nog eens terug komen… Maar geef toe, zo leuk is het spelletje nou ook weer niet dat je iedere dag iets nieuws kan schrijven… Anderhalve maand spelen, en dn pas je tweede hypotheek afgelost? niet echt doorgespeeld he?

    Groeten rik

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Was dat maar waar! Ik zou best een contract bij Nintendo willen. :P

    Ik heb gewoon geen tijd meer om het spel elke dag een paar uur te spelen (zoals ik op de gamecube wel deed), maar waarschijnlijk blijft het me daardoor wel veel langer boeien.

    En ik heb stiekem al 2 hypotheken afgelost (huis zit nu in de 3e fase dus). Alleen de eerste keer heb ik er niks over geschreven. ;) Waarschijnlijk gebeurde er die dag ook nog iets anders dat noemenswaardiger was.

      /   Beantwoorden  / 
  3. 3R!K

    kwamen er ook mannetjes in zwarte kleding aan je deur :p.

    misschien helpt dit:

    Gulliver

    On a random weekday between sunrise and noon, keep an eye on the top screen of your DS. Gulliver, the, erm, eccentric seagull might pass by on a UFO. Shoot him down with your slingshot and talk to him. Afterwards he’ll have you find missing UFO parts buried in the ground so he can take off once again. Digging up all of the pieces earns you one of Gulliver’s neat items:

    * Arc de Triomphe – 2300
    * Chocolates – 680
    * Compass – 320
    * Manekin Pis – 1300
    * Matryoshka – 980
    * Merlion – 2300
    * Mermaid Statue – 1900
    * Moai Statue – 1900
    * Mouth of Truth – 1900
    * Pagoda – 1280
    * Plate Armor – 1850
    * Tower of Pisa – 2300
    * Tribal Mask – 1100

      /   Beantwoorden  / 
  4. 3R!K

    ben je pete al tegen gekomen ik nog niet die vliegt ook in de lucht met de post dat is de pelikaan:

    Pete

    On a random weekday at 9 in the morning or 5 in the afternoon, check your top screen. Once a week the pelican might fly by delivering mail. If you really want to talk to him, pull out the slingshot and fire away. He’s fun to talk to, but you don’t get any rare items.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Erik

    Gulliver huh? Die heeft wel promotie gemaakt dan. :p Op de gamecube spoelde hij alleen nog maar op het strand aan. Nu ik dat weet wil ik die ufo helemaal een keer uit de lucht schieten.

    Nee Pete heb ik ook nog niet gezien. Ik moet zeggen dat ik meestal ook niet naar het bovenste schermpje kijk tijdens het spelen. Die balonnen en ook de ufo vielen me pas op door de geluidjes.

      /   Beantwoorden  / 
  6. 3R!K

    ik vind die ballonnetjes ook vrij snel gaan om ze bij te houden en te schieten ze mochten wel iets langzamer gaan

      /   Beantwoorden  / 
  7. rikislief

    oke, ik geloof je ;)

    ik zit nog op het spel te wachten, en de spanning is bijna ondraagbaar… ben daarom maar een nieuw dorp begonnen op de gamecube, genaam -nmgn-… het wordt de grootste appelkwekerij die deze wereld tot nu toe gezien heeft!! (native fruit=pear…)

    groeten rik

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.