Animal Crossing dagboek – dag 43

Sinds gisteren is Static mijn held. Voorheen was hij me nog niet echt opgevallen, maar sinds ik een gesprek opving tussen hem en Chevre ben ik verkocht. Ik heb nog nooit zo hard gelachen om een computerspelletje.

Chevre vertelde aan hem hoe haar vader haar vroeger altijd voor kwam lezen als ze naar bed ging. "Ah wat lief" zei Static. "Ik zou er bijna jaloers op worden. Als ik vroeger naar bed ging sprong mijn vader schreeuwend uit de kast met een hockeymasker op om me bang te maken." Je moet je voorstellen hoe Static dat vertelde met een heel ernstig uitgestreken gezicht. "Daarom gooi ik nog steeds elke avond een baksteen in mijn kast voordat ik durf te gaan slapen."

Zelfs ik was geschokt. Dat was nogal een heftig verhaal voor een vrolijk spelletje als Animal Crossing. De makers hebben wel lef door er zo’n duistere verhaallijn in te schrijven. Chevre was duidelijk ook onder de indruk. "Och jij arm schaap," zei ze, "geen wonder dat je nu zo in de war bent." Maar toen begon Static opeens te grinniken. "Hihihi, jij trapt ook overal in!" Hij rolde nu bijna over de grond van het lachen en ik was stomverbaasd. Net als Chevre: "Ik kan ook nooit eens een normaal gesprek met jou voeren!" zei ze kwaad. Waarop Static zich tot mij wendde en zei: "Mijn vader verzon altijd de beste grappen! Hij is geweldig!" En vrolijk fluitend vervolgde hij zijn avondwandeling.

Bekijk het hele Animal Crossing dagboek
Wat is Animal Crossing eigenlijk?

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 67
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 14
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 131
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 83
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 53

4 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 43

  1. 3R!K

    het is altijd wel verassend wat ze zeggen hier in ac, zoals ik had een keer een lief meisjes bewoonster die vroeg van aan mij in wat voor film zij zou spelen een romantische of een harde actie film, ik koos natuurlijk voor de romatische film en nee hoor natuurlijk was het de actie film zulke grappige en verassende dingen komen vaak voor dus goed opletten waar je voor kiest in een gesprek.

      /   Beantwoorden  / 
  2. remkje

    AH erik dit stukje dus ok dat was ik alweer vergeten ;)

      /   Beantwoorden  / 
  3. AC:WW fan :D

    Dat vertelde Wolfgang net ook aan Aurora dat hij loog gewoon zielug voor Aurora om dat te hore

      /   Beantwoorden  / 
  4. draaioor

    moet je voor de gouden gieter alle bloemen water geven of de perfecte status hebben???

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.