Animal Crossing dagboek – dag 32

Een lezer vroeg zich af wat ik allemaal nog meer doe in Costanza behalve bijen vangen en met de bewoners praten. Wel, een heel belangrijk onderdeel van Animal Crossing is nog altijd het verzamelen. Het hele spel is om dat concept heen gebouwd. Geen enkel voorwerp zit er "zomaar" in. Er is altijd een hele serie bijpassende voorwerpen. Als je een blauwe stoel koopt kun je er zeker van zijn dat er ook een blauwe tafel in het spel zit. En een blauw bed, een blauwe kast, een blauwe klok en blauw behangpapier. Voor je het weet ben je elke dag op zoek naar zoveel mogelijk blauwe spullen.

Het is nu winter in Animal Crossing. Dat betekent dat je elke dag sneeuwballen tegenkomt. Als je die door de sneeuw heen rolt worden ze, net als in het echt, steeds groter. Duw twee grote sneeuwballen tegen elkaar aan en je bouwt een sneeuwpop. Om redenen die mij volkomen onduidelijk zijn is die sneeuwpop vervolgens blij of verdrietig met de vorm die je hem gegeven hebt. Als hij blij is met zijn lijf krijg je een meubelstuk kado. Vandaag heb ik op die manier de Sneeuwpop Klok te pakken gekregen! Had ik nu maar wat bijpassend Sneeuwpop behangpapier…

Bekijk het hele Animal Crossing dagboek
Wat is Animal Crossing eigenlijk?

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 72
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 381
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 71
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 70
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 5

7 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 32

  1. MurDoc

    Of de sneeuwpop blij is hangt er vanaf wat de verhouding is tussen de twee sneeuwballen. Over het algemeen is die blij met een iets kleiner hoofd dan lichaam.

      /   Beantwoorden  / 
  2. 3R!K

    ik maakte ze allebij heel groot en toen was hij ook blij

      /   Beantwoorden  / 
  3. Bowser

    Nou bij mij is hij dus al 3x niet blij met zijn lichaam. Ook ik maak de eerste bal zo groot als maar kan met een kleiner hoofd…maar dat vindt ie steeds niet leuk… Ik geef het op, want mijn sneeuwballen vallen ook vaak in het water :-)

      /   Beantwoorden  / 
  4. Erik

    Na heel wat experimenteren kan ik zeggen dat de onderste sneeuwbal inderdaad zo groot mogelijk moet zijn. Blijven rollen tot hij echt niet meer groter wordt.

    Het hoofd moet vervolgens iets kleiner zijn. Echt niet veel verschil, meestal zijn zijn hoofd en lichaam bij mij bijna even groot.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Syl

    Dat lijkt mij egt leuk bij animalcrossing
    de winter :D

      /   Beantwoorden  / 
  6. karina

    ja winter is tof en die meubels zijn prachtig je moet eens een tv krijgen van die sneewpop heel mooi

      /   Beantwoorden  / 
  7. basioh

    ik heb al heel veel sneeuwpoppen gemaakt maart gaat slecht. nu vind tie sichzelf perfect en krijg ik nog niks!!111

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.