Animal Crossing dagboek – dag 31

Terwijl ik voor de zoveelste keer op de vlucht was voor een zwerm bijen (neen, ik heb nog steeds geen exemplaar te pakken gekregen) dook ik de toegangspoort van de stad in. Die kan eventueel open gezet worden zodat mensen uit andere dorpjes op bezoek kunnen komen. Maar aangezien ik hier nog geen Nintendo WiFi Connection heb, was ik nog nooit in die toegangspoort geweest.

Er stonden daar twee bewakers, Copper en Booker. Vooral Booker zag er enorm sullig uit. Toen ik hem aansprak zei hij dat hij over de gevonden voorwerpen ging. Hij had van alles bij zich. Kleding, fruit, meubelstukken. Ik heb gezegd dat het allemaal van mij was. Ja, die dingen was ik inderdaad allemaal kwijt geraakt de afgelopen dagen. Hij moest zich wel even achter het oor krabben. "Uh… je neemt wel veel gevonden voorwerpen mee. Ik denk… uh… nou dat zal dan wel geen probleem zijn… denk ik…" Ja, het is echt een veilig idee dat Costanza wordt bewaakt door zulke doortastende figuren.

Bekijk het hele Animal Crossing dagboek
Wat is Animal Crossing eigenlijk?

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 335
Lees ook:Vandaag geen Animal Crossing dagboek
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 23
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 293
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 297

2 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 31

  1. 3R!K

    ja hij is niet de slimste van de 2 :p hier kan je ook nieuws vragen wie er allemaal door de poort zijn gekomen die dan voor je gemeentehuis staan en hier kan je de vlag veranderen die nast het poort staat in je dorp.

    succes met de bijen

      /   Beantwoorden  / 
  2. karina

    lukt je het nog niet om bijen te vangen aiai.maar ik kom daar dus meestal nartoe naar die stadspoort je kan daar heel veel dingen vinden echt wel tof.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.