Animal Crossing dagboek – dag 6

Vandaag was ik bij Bob op bezoek. Na een tijdje over koetjes en kalfjes gepraat te hebben, vroeg hij me om een brief te bezorgen bij Frobert. Nadrukkelijk zei hij erbij dat ik de brief niet zelf mocht openmaken.

Natuurlijk kon ik mezelf niet bedwingen en heb ik toch even gegluurd. Dit is wat Bob schreef: "To my friend Frobert. I’m writing you a response right away, I’m good huh? Cold mocha java isn’t bad, you know! Hardcore! Bob." Daar werd ik dus niet veel wijzer van. Bovendien zag Frobert gelijk dat zijn brief al geopend was en hij raakte meteen in een diepe depressie. Ik voel me schuldig. Wat zal ik doen om het weer goed te maken?

Bekijk het hele Animal Crossing dagboek
Wat is Animal Crossing eigenlijk?

Lees ook:Animal Crossing dagboek – update
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 57
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 25
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 104
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 73

5 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 6

  1. herman

    ik denk dat cold mocha java zoiets als javaanse mokkakoffie. dan nog een onzinnige brief. jammer dat ze dat niet ook gepimpt hebben. wel leuk dat je de mogelijkheid hebt om te gluren. is er ook weer een geheim eiland?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    De brieven zijn ook veel korter dan op de gamecube, dat is erg jammer. Ook als ik er zelf eentje schrijf kan ik er nauwelijks creativiteit in kwijt. Eén leuke zin en de ruimte is alweer op. Zal wel te maken hebben met de leesbaarheid op zo’n klein schermpje.

    Maar goed, het is pas de eerste brief die ik gejat heb. ;) Misschien kom ik later nog leukere tegen. Je kunt trouwens alle pakjes die je moet bezorgen openmaken, wordt je alleen niet in dank afgenomen.

    Een verborgen eiland, nope. Dat is eruit gehaald. Maar er zijn wel een paar andere nieuwe locaties.

      /   Beantwoorden  / 
  3. remkje

    erik ik heb een vraagje…
    kun je op animal crossing ook verkering krijge of trouwe enzo?
    want dat lijkt me wel geinig

      /   Beantwoorden  / 
  4. erik

    “kun je op animal crossing ook verkering krijge of trouwe enzo?”

    Nee, dat hoef je niet te verwachten. Dan zul je echt harvest moon moeten blijven spelen. In Animal Crossing kun je alleen maar vriendschap sluiten.

      /   Beantwoorden  / 
  5. remkje

    ;) ik was nog erg onwetend toen ik dit berichtje plaatste ik was al helemaal vergeten dat ik het geplaatst had! ;) en harvest moon speel ik nog altijd met veel plezier maar ik denk dat als ik animal crossing heb het wel wat minder zal worden maar ik heb nog altijd wel wat tijd vrij voor het spel ;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.