Animal Crossing dagboek – update

Vanmorgen was het dan zover. Bob kwam op bezoek! Klokslag tien uur werd er op de deur geklopt en daar stond hij. "Hier ben ik dan, het feest kan beginnen! Waar zijn de snacks?" Want Bob heeft altijd honger.

Het was al met al heel gezellig. Over mijn huis had hij te zeggen dat het er heel apart rook. En ik kreeg natuurlijk de laatste roddels over het dorp te horen. Bob vermoedt dat er iets moois aan het opbloeien is tussen Frobert en Chevre. Ik had al gelezen dat er in deze versie van Animal Crossing relaties konden ontstaan tussen bewoners, blijkbaar is dat nu al aan het gebeuren. Straks maar eens even langsgaan bij Frobert om te kijken wat er precies aan de hand is.

Bekijk het hele Animal Crossing dagboek
Wat is Animal Crossing eigenlijk?

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 79
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 67
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 57
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 337
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 91

4 reacties op “Animal Crossing dagboek – update

  1. herman

    welke snacks kon je serveren? En chevre, is dat het albatrosje van het postkantoor? of gaat het hier om andere inwoners? erg leuk allemaal, ik kan niet wachten het ook te zien

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Ik kon helaas geen snacks serveren, hij vroeg er alleen maar om. Het was sowieso nogal een tam feestje, want mijn huis ziet er nu nog net zo uit als op die tekening. Een grote lege kamer. Alleen één tafeltje met een kaars erop. Want Tom Nook verkoopt nog niks leuks. Dus we wandelden vooral samen door die grote lege kamer heen. Het was wel leuk dat hij nu zoveel roddelde over andere bewoners, meer dan ik hem buiten de deur heb horen doen. Misschien gewoon toeval dat ik het hem alleen nog maar hier heb horen doen, maar anders zou het wel grappig zijn als je alleen tijdens huisbezoekjes kunt horen hoe de bewoners echt over elkaar denken.

    Die vogel op het postkantoor heette Pelly trouwens, chevre is weer heel iemand anders. :)

      /   Beantwoorden  / 
  3. remkje

    hahaha een stoere bodyboulder als frobert met zo’n lief geitje als chevre ;)

      /   Beantwoorden  / 
  4. basioh

    xD

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.