Online spelletje: Queens


Queens is een kort maar venijnig spelletje. Ik wilde er eigenlijk niet eens naar linken omdat alle hindernissen wel heel erg zijn gebaseerd op trial & error (eerst doodgaan om erachter te komen waar je de volgende keer voor moet oppassen), maar toen begonnen de mensen er speciaal om te vragen.

Bijzonder aan Queens is vooral dat het is gemaakt voor een game-programmeerwedstrijd met als thema ‘huiselijk geweld’. Wat anders een doorsnee platformspelletje was geweest krijgt een dubbele bodem omdat je oneindige voorraad ‘levens’ in werkelijkheid bestaat uit de echtgenotes van een kwaadaardige koning. Steeds als er één doodgaat gooit hij weer een nieuwe vrouw in de kerker. Je zou je bijna schuldig voelen als er door jouw onhandige gestuntel weer eentje sneuvelt.

Als spel is Queens zoals gezegd lastig (al was Moneyseize lastiger), maar beslist niet onmogelijk. Sterker nog, als je op een bepaald moment arriveert in een kamer die wel onmogelijk lijkt, dan heb je waarschijnlijk iets verkeerds gedaan. (En ja, dat was een hint).

Speel: Queens

Bekijk alle Online Spelletjes

[games.blog forum]

Lees ook:Online spelletje: Lesbian Spider-Queens of Mars
Lees ook:Arkedo’s gecancelde Project Natal-spel: 2 Finger Heroes
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 28: En vandaag: een wijze levensles
Lees ook:Online spelletje: Go Go Plant 2
Lees ook:Online spelletje: Sweatshop

Eén reactie op “Online spelletje: Queens

  1. DK

    binen 5 minuten uitgespeeld
    maar toch leuk! :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.