Online spelletje: Go Go Plant 2


De plant is terug! De plant is terug! Ik ben er nog steeds niet uit of het originele Go Go Plant nou stompzinnig simpel was of van een geniale eenvoud, feit is dat ik me er wel ontzettend mee heb vermaakt. Go Go Plant 2 is eigenlijk precies hetzelfde spel, maar nu met een onweerstaanbaar vrolijke presentatie.

Inhoudelijk is er bijna niks veranderd. De plant heeft geen nieuwe moves en practisch alle obstakels keren terug uit het eerste spel. Maar er is nu wel een grappige introfilmpje en een nog grappiger eindfilmpje. De graphics zijn verbeterd, er is Italiaanse opera-muziek en wie op start drukt ziet een animatie van een muntje dat in een automaat wordt gegooid. Maar weinig andere gratis spelletjes komen hier qua presentatie bij in de buurt.

Maar wat is Go Go Plant nu precies? Het ziet eruit als een platformgame maar zo speelt het absoluut niet. De besturing lijkt dan weer meer op een muziekgame, maar dat is het eigenlijk ook niet. De plant heeft gewoon vier verschillende moves die je steeds sneller achter moet uitvoeren om alle obstakels te ontwijken. Het is bijna té simpel, maar toch is het leuk. En verslavend! Het enige nadeel aan Go Go Plant 2 is dat de snelheid iets lager ligt. Daar zullen onhandige spelers blij mee zijn, maar ik kon juist wel waarderen hoe Go Go Plant op het einde zo snel ging dat je hersenen werden ingehaald door je reflexen. Als Go Go Plant 2 je bevalt, probeer straks dan ook het origineel eens.

Speel: Go Go Plant 2

Bekijk alle Online Spelletjes

[games.blog forum]

Lees ook:Online spelletje: Scenic
Lees ook:Mooi roze is niet lelijk (Wario Ware boxart)
Lees ook:Online spelletje: Compulse
Lees ook:Vandaag op twaalf…
Lees ook:Online spelletje: The Love Letter

2 reacties op “Online spelletje: Go Go Plant 2

  1. hank

    Zonde dat er niet meer met muziek wordt gedaan. Ik vind ‘m leuk, maar niet zo leuk als ik het had kunnen vinden. Gaat nu toch vervelen, vooral omdat alle levels hetzelfde zijn.

    Wel ben ik hier echt ontzettend goed in! Of het ziet er gewoon moeilijker uit dan het is. Ik heb nog geen enkele fout gemaakt. :-p

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.