Animal Crossing dagboek – dag 112

Leuk feest, dat Flower Fest. Het hele dorp ziet er vrolijk uit met al die bloemen. Ze groeien nu werkelijk overal. Vooral rond mijn huis, want ik heb van de burgemeester begrepen dat je daar uiteindelijk de grote prijs mee kunt winnen. Een aardige bijkomstigheid is bovendien dat er heel veel insecten op al die bloemen afkomen. Ik loop de hele dag rond met mijn schepnetje in de aanslag!

En dat brengt me bij het volgende probleem: als ik rondloop met mijn schepnetje in de aanslag, en ik wil iemand aanspreken. Dan gebeurt het regelmatig dat ik die bewoner per ongeluk een klap op z’n kop geef met het schepnetje! Ik weet haast zeker dat Nintendo dat expres gedaan heeft om ruzie uit te lokken (als je iemand 3x achter elkaar raakt worden ze boos). Het gebeurt me nooit dat ik per ongeluk mijn hengel uitwerp of ongemerkt een kuil graaf. Alleen als ik het schepnetje in handen heb "vergist" het spel zich af en toe. Heel sneaky Nintendo… als Gaston straks echt kwaad wordt stuur ik hem rechtstreeks naar Nieuwegein!

Let op, vanaf vandaag is er ook een pagina om friend codes uit te wisselen!
Wat is Animal Crossing: Wild World eigenlijk?
Laatste 50 ~ Archief ~ FAQ ~ Inwoners van Costanza ~ Friend Codes

Klik hier en win een Nintendo DS + Animal Crossing!

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 29
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 71
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 70
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 85
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 79

18 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 112

 1. Anouk

  Oh… dat met het schepnet gebeurt mij nou nooit. Wel dat ik ongemerkt een kuil graaf… of bloemen uit de grond schep. Heel irritant :p

    /   Beantwoorden  / 
 2. Andrea

  “Crazy Redd die weigert je geld aan te nemen? Het moet niet veel gekker worden. :p Wat zei hij precies dan?”

  Ik kwam in die tent van Redd en klikte zo’n voorwerp aan die ik wilde kopen maar hij begon toen opeens over het vertrouwen van iemand en dat alleen iemand met de juiste kleding hier iets mocht kopen. Nooit gehad dan? Vreemd hoor!

  Ik sloeg ook iemand per ongeluk op zijn hoofd met mijn vangnet en die gene draaide zijn hoofd om en keek me raar aan! Dat was gewoon een vreemd gevoel. Maar wel grappig dat als je het drie keer doet dat hij of zij boos wordt. Ik ga het maar niet uitproberen, ja misschien bij de irritant bewoners.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Mathieu

  Het met schepnetjes tegen de bewoners slagen heb ik amper voor tenzij ik me er stiekem op betrap dat ik het expres aan het doen ben.

  PS : Bedankt voor het antwoordt op de email :D

    /   Beantwoorden  / 
 4. Bartold

  Met Crazy Redd, dan heb je de lidmaatschap zeker nog niet betaald…

    /   Beantwoorden  / 
 5. erik

  Blijkbaar heb alleen ik daar dan last van. Het gaat écht perongeluk! :p

  @Andrea: ik denk dat je eerst met Crazy Redd zelf moet praten. Je moet inderdaad eerst een lidmaatschap kopen voordat hij je daadwerkelijk iets wil verkopen.

  @Mathieu: geen probleem. :)

    /   Beantwoorden  / 
 6. Andrea

  Okee ik zal er op letten als hij volgende keer weer in mijn dorpje is. Bedankt Bartold en Erik!

    /   Beantwoorden  / 
 7. dennis

  wat is die site?

    /   Beantwoorden  / 
 8. Marcel

  Soms kan je als je dat met het schepnetje doet een vlo vangen

    /   Beantwoorden  / 
 9. erik

  “Soms kan je als je dat met het schepnetje doet een vlo vangen”

  Meen je dat? Van de hoofden van de bewoners? Haha, geweldig. Ga ik meteen proberen!

  “wat is die site?”

  Welke site Dennis?

    /   Beantwoorden  / 
 10. Mathieu

  @Erik : je kan alleen vlooien vangen van bewoners als ze je letterlijk de hint geven zoals : i’m itchy of als ze je uitdagen om een vlo te vangen als eerste.

    /   Beantwoorden  / 
 11. Bartold

  je kan ze oowk vangen als je zwarte puntjes ziet vliegen, maar volgens mij moet je een keer met andere mensen gespeeld hebben…

    /   Beantwoorden  / 
 12. erik

  Hm okee, dus ik heb Rolf net voor niks op zijn hoofd staan meppen. ;)

  Ik ga er op letten! Volgens mij heb ik iemand weleens over “flea season” horen praten ofzoiets. Dat lijkt me een duidelijke hint.

    /   Beantwoorden  / 
 13. mensje

  ik gehoord dat er geen ‘special visitors’ (redd enzo) in je dorp komen tijdens het flower fest.
  maar mijn vraag is komt k.k. wel?

    /   Beantwoorden  / 
 14. erik

  Ik denk het wel, maar niemand weet het nog zeker. Dit is voor iedereen de eerste dat we een Flower Fest meemaken (behalve voor mensen die valsspelen en al een keer een tijdreis hebben gemaakt). Het wordt afwachten zaterdag.

    /   Beantwoorden  / 
 15. Chinedu

  je kan mensen op hun hoofd slaan met een net omdat er soms zwarte dingen vanaf springen dan kan je een vlo vangen

    /   Beantwoorden  / 
 16. jojo

  kan iemand zijn vrienden code gevenda t ik naar jullie dorp kan email me

    /   Beantwoorden  / 
 17. Jordi

  als je soms iemand op zijn kop slaat vang je een vlo! is mij 2 keer perongeluk overkomen.

    /   Beantwoorden  / 
 18. Jordi

  sorry, ik lees nu pas dat reactie 8 hetzelfde onderwerp heeft en dat iemand het al heeft gezegt.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.