Animal Crossing dagboek – dag 70

Het is een bekend verhaal. Ik vind een fossiel en ik ren naar het museum. Frobert daagt me uit voor een viswedstrijd en ik ren naar de zee. Ik moet voor Chevre een pakje bezorgen bij Alfonso en ik ren naar zijn huis toe. Kortom ik ren van hot naar her. Door heel Costanza heen. Er is zoveel te doen dat ik gewoon geen tijd heb om rustig te lopen.

Maar dan ren ik langs een boom en… bzzzzz. Het gebeurt me de laatste tijd steeds vaker. Er zit een insect op de boom en die vliegt weg zodra ik langs kom. Geschrokken omdat ik zo snel aan het rennen was. Soms ga ik heel bewust langzaam lopen met mijn schepnetje paraat. Op insectenjacht. Maar dan kom ik ze natuurlijk niet tegen. Ik zie ze alleen maar als het al te laat is.

Heeft iemand al wel zo’n beestje gevangen?

Bekijk het hele Animal Crossing dagboek
Wat is Animal Crossing: Wild World eigenlijk?
Het grote Animal Crossing Dagboek archief

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 71
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 241
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 112
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 28
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 108

4 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 70

 1. Animan

  Haha dat heb ik ook de hele tijd! Ik ben vannacht minimaal 20 minuten op zoek geweest, maar nee geen raar zoom-insect :(

    /   Beantwoorden  / 
 2. Valentina

  Heb je hem nog steeds niet gevangen ?
  Zo niet het is mogelijk is heb een kakkerlak en een zwart beest gevangen ze zaten aan de boomstam als je er langzaam naar toe loogt en je netje pakt en plats ! je hebt hem veel makkelijker dan een bij !

    /   Beantwoorden  / 
 3. SinnardoCode

  ik heb eentje met uitgerokken gevoelssprieten

    /   Beantwoorden  / 
 4. kimberley

  weet je hoe veel ik ze tegenkom vooral in de zomer dan maken ze geluidjes

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.